Отговори
# 90
Добър вечер мили момичета smile3525
Много сте изписали, сутринта ви четох и сега като гледам сте стигнали на 5-та страница newsm09
Мен още от сега лелката ми праща вести smile3518 От няколко дни така ме болят яйчниците, че нямам думи, а днес имах чувството че всеки момент ще текне #2gunfire А и ми се гади нещо от 7-8 дни Sick Ще дойде гадината, даже може да реши и по-рано да ме навести. Като миналия месец - не можа да дочака 28 дена и дойде на 27-мия #2gunfire
Оффф, няма да се оплаквам повече, все пак ще се надявам да не ми дойде другата седмица Praynig и ще влизам да ви чета и да ви се радвам  bouquet
6u6on4eto, хайде ни зарадваш утре  Mr. Green
Успех на всички и много тестове с по две чертички EFP

# 91
  • София
Здравейте момичета!!!
Аз съм почти нова. Писах преди шест месеца (когато всичко беше розово). Писах и когато дойде голямото разочарование и последвалия кюртаж. Пиша и сега, когато започвам отново опитите.
Заедно с Mari_eta  бяхме бременни и малко след нейния беше и моя кюртаж. Сега си смених
ник-а и се надявам да ми донесе нов късмет. Не сте ме срещали много из форума, но чета с интерес всяка нова тема, и се вълнувам с всяка нова бременност. Сега се надявам скоро да започна да се вълнувам и с мойта (втора и надявам се успешна за разлика от първата). Пожелавам на всички нечакащи скоро да се похвалят, а на Mari_eta пожелавам същото, което си желая и на мен - нова и успешна бременност, много сладки моменти, и горе главата. Надявам се да ме приемете във вашите редици - да се  newsm44 и  newsm45 заедно. Макар и рядко пишеща, винаги съм с вас.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 21:29 от StAnger

# 92
ихууууууууу....ама сте писали паааак!Половин час само немога да ви изчета!
"ТРИО" ама страхотни сте бе,защо не издадете стихосбирка!Ух че ми допадна заглавиетоооо... Hug HugАз точно така се чувствам от няколко дни насам!
Момичета аз не съм се тествала днес,защото:
1.Успах се ама зверската за работа и някъде по средата на пътя се сетих че тест щях да правя! Shocked
2.Като за понеделник ми беше отвратително натоварен ден и все се сещах за тест,чак след като се изпишкам вече.... #Crazy
3.Страх ме е сякаш да си направя тест-не ми се иска да видя "-",а сякаш го предусещам! Tired
Утре обещавам рано рано сутринта да се тествам и вие първи да узнаете резултата!Ха дано да е положителен! Praynig
Еййййй,ама забравих да честитя на всички нови деветмесечки!Мноооого лека бременност ви желая и хубави и здрави бебоци накрая!  bouquet Hug
StAnger,добре дошла отново!  bouquet  bouquet Hug

# 93
  • Бургас
Момичетаааа срещата в банята не се състоя  hahaha В смисъл аз присъствах, но лелката я нямаше  Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама днес ми напомняше с пълна пара за себе си. Даже си мислех че е дошла и се е настанила при тампончето ми  #Cussing out Моля се, Боже, моля те не ми я пращай, нямам свободна стая и легло където да я настаня, не я искааааам. Искам си бебетооооо. Пу да му се невиди, защо не си купих тестове!!!!!!

# 94
  • София
6u6on4eto ,
Пожелавам ти следващата среща в банята да е с двете черти EFP, но този път да се състои!!! И след девет месеца да имаш още по-хубава среща с най-прекрасното  newsm30.

# 95
  • Бургас
И аз като една вещица: пу пу пу  Praynig ох дано не я дочакам лелката

# 96
Шушонче, стискам много силно палците. Аз ако съм на тебе скачам до аптеката. Не знам как ще спиш тази нощ мила. Аз три дни се надявах също като тебе и въобще не мигнах само се въртях като откачена и си я чаках. И си я дочаках след три безсънни нощи. Сега като се успокоих си спя като упоена. Ех, че ми е спокойно. Захвърлих и термометъра даже. Все пак Коледа идва... А и ми писна  от градуси, мерки и графики. Крокодилче и аз като тебе си давам почивка на душичката, че от мислене щеше да ми се пръсне. Мариетка и ти по-спокойно мила. Ще дойде бебчето. Да ги нямаме такива, нали щяхме да се окуражаваме взаимно. Аз и едничко детенце си нямам, но знам че ще рано или късно ще дойде. Стига, че ми писна и да плача. Затова ви пращам много целувки и усмивки.  Grinning Laughing  love001Седмицата започна пак чудесно. Само такива хубави новини да ни носи. Честито Янамама. И утре само положителни тестчета да виждам.

# 97
  • Бургас
StAnger, добре дошла отново, дано скоро се похвалиш Peace
Добре дошла и на Бубон, желая й най-сладкия бонбон Wink
Шушонче, да мина сутринта през "Поморина" да ти взема някой друг тест, а? Казах ти, че ще я стреснеш твойта; пу-пу, дано хич не се връща до следващата есен babydust7 - абра кадабра!
Титини, утре тест и още сутринта отчет, че знайш ли как изглежда разярена лъвица Crazy
Бейблав, радвам се, че хидротубацията е била успешна, дано всичко оттук нататък е о.к.
Миленка, да идвам ли да я подгоня и твойта роднина  smile3540
Мацки, оставям ви за тази вечер и отивам да си гушкам мъжлето, ама да не си помислите нещо Naughty - без заигравки сме тази седмица Sad

# 98
  • Бургас
Голди съгласна съм, ти мини през Поморина, щото аз сутринта трябва да метна малкото шушонче в Базовото у-ще и Поморина ми идва след това мнооого малко в страни  Mr. Green пък после мини през гурко да ме навестиш  Mr. Green
Лека нощ момичета

# 99
Привет на всички!

StAnger и Бубон, добре дошли  Hug

Янамама, честито! bouquet  

Титини, Шушонче, какво се  hahaha офлянквате, както казва баба ми, ааа?  Mr. Green. Я бързо припишкайте каквото там трябва  Flutter  Mr. Green

dididi, щом докторът е казал, ще се изпълнява  Naughty

Саша, не се оставяй да те ядосват мъжете  Hug. Моят снощи ми обясняваше, че яйцеклетката живее от овуто до М.  doh Че и се обиди като му казах, че не е така  ooooh!  Joy

Аз тази седмица съм на сухи тренировки в очакване на ову Embarassed. Освен това празнуваме деня на благодарността в четвъртък, така че имаме четири почивни дни  newsm44.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 01:29 от Juturna

# 100
  • на плажа
 Бреййй, писали, писали - не мога да ви изчета!
 Честито на бъдещата мама Яна!
 От днес съм отново на линия! След бурни забавления ненагледният заспа сладко-сладко, а аз реших да намина да видя какво ново. Утре чакаме хубави новини, нали? Стискам палци!

# 101
  • Бургас
Добро утро, хубавици!

Пожелавам ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Нечакащите днес да не ни държат изправени на нокти, знам ги кои са и ще ги тормозя Mr. Green
Аз май се отписвам от опашката за лъвче, че сутринта се събудих от болки в кръста; здраве да е - вече претръпнах Sad
Чао за сега, че трябва да изчезвам за работа; по-късно ще намина да видя как изпълнявате плана Heart Eyes

# 102
Добро утор момичета!Направих си теста и .......имам ги , имам ги двете черти newsm45 newsm44 newsm62 и то едни такииииива наситени!
Момичета теста ми е положителен!Преди 5 мин.видях ,а сега започвам да си мисля дали наистина е така!Благодаря ви много на всички!Вие сте причината за тези две чертички!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега отивам на работа и довечера ще вляза пак да ви изчета!

# 103
Честито миличка!!! Чудесна новина и то рано сутрин  bouquet  bouquet  bouquetЖелая ти най- леката и красива бременност и накрая най-хубавото  newsm30 или newsm30 newsm30
Е сега деня за Joy Joy Joy Hug Hug Hugпочна добре

# 104
  • Sofia
titini
Честито!
пожелавам ти най-приятните 9 месеца и едно хубаво и здраво бебе накрая!

Общи условия

Активация на акаунт