Отговори
# 150
Не  е моя милост. Но съм сигурна, че има още някой. Laughing
Който е ще си каже, но всяко нещо с времето си.

# 151
олееее колко сладка темичка.аз се изпълвам с надежда защото ми розовее втората чертичка дано този път всичко да е наред.честито на мамите  bouquet
живи и здрави и много късмет момичета

# 152
  • Бургас
mu6morok, честита ти втора чертичка; стискам палци всичко да е наред; имаш ли закъснение?

# 153
  • София
А днес било празник на християнското семейство!  newsm45

Нека всичките ви мечти се сбъдват   newsm51

# 154
mu6morok , Честита втора чертичка!  bouquet
Момичета, извинявайте, че не пиша, ама нещо не мога да сколасам, сори Mr. Green... И то в тази хубава темичка Laughing. Ще се реванширам, обещавам Sunglasses
И да не забравя: Честит Празник на християнското семейство! Дано скоро семействата ни се увеличат с поне по един член Laughingbouquet

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 13:49 от Mia_28

# 155
олееее колко сладка темичка.аз се изпълвам с надежда защото ми розовее втората чертичка дано този път всичко да е наред.честито на мамите  bouquet
живи и здрави и много късмет момичета
Хайде МУШМОРОК- да стане ярко червена !!!!

# 156
Браво Мушморок.  Hug

# 157
  • Бургас
Благодаря ви момичета   bouquet
ТЪПКАНО ДА ВИ СЕ ВРЪЩА  Joy Joy Joy Praynig Praynig Praynig
Искате ли да ви споделя нещо което си мислех. Нали си спомняте че този месец в началото всички бяхме сополиви, и аз бях. И така между другото с майка ми си делнахме един сироп за кашлица Мукосолван. Ама аз умишлено купих точно него  Mr. Green Тъй като използвам за лелка тампони и вси ми се струва че ми е малко ЦС. Някъде тук пишеше че не пречи на бебеправенето и ако е малко ЦС помага за увеличаването й, може да се пие от него както пише в упътването. Аз го пих, само че от края лелката само седмица, но явно е имало ефект  Mr. Green е може и да не е от това  newsm78 Така че налитайте на сиропа  Embarassed И тъпкано да ви се връща  Joy Joy Joy След обед съм на лекар за зацапването та да видим какво ще каже  ooooh!
РОЖБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ получих колета ама внимавай с цвета на гащите

# 158
Видяхте ли,не съм свидлива,получихте си колетите!!!Съвсем скоро и другите ще си получите пратките Hug Hug Hug
Ох,каквато съм чувствителна ми стана едно мъчно такова,като ми казахте така Cry явно ме хванахте в "чувствителен" период с тази шега Cry
честито на всички сладки бременлийки,много-много-безкрайно много приятни мигове ви желая,през 9-те месеца бременеене Hug Hug Hug Peace

BLACK_R ,нали следващото ми дете ще носи като твоето име,те обявявам за мойто талисманче и ще ми се ще да пуснеш темичка за 10-11.12,така в него период  Peace Hug Flutter
6u6on4eto,как е малкия???

# 159
Благодаря ви моми4ета ! Да ви кажа от сутринта от както разбрах не съм на себе си ,едно ми е странно ,още не мога да го асимилирам Половинката само се хили , а на мен ми е е дно притесненооооо. Я кажете дали е вярно 4е до 3 тия месец не е хубаво да се разпространява  ,а  само най близките да знаят. След няколко дни ще отида и на лекар.
Пожелавам ви в най скоро време да изпитате същата радост като мен и 6u6on4eto ! M/u drugoto 6u6on4e kakво каза лекаря?

# 160
Момичета аз си се боря с лелката и ви се радвам ли радвам!
Честит празник!   bouquet
Имам обаче едно притеснение - майка ми има проблеми и в изследванията й туморните маркери са под референтното ниво, моля ви дайте ми някакво инфо - навсякъде чета за превишаване на горната граница, а за по-ниски нива - не намирам нищо!
Предварително благодаря  bouquet

mu6morok , честити чертички!

# 161
  • ГОре на черешата...
Честито на Титини, Шушончето, Бубон и Мушморок  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!

Страхотен ден!Още някой да се похвали?
Аз съм добре, благодарение и на вас!Благодаря ви за милите думи Hug!
Като се измете гадината - с нови сили за Дева Peace /то и без това свеки е Лъвица - много щяха да ми станат Twisted Evil!/

# 162
mu6murok-честити чертички и се моля да станат толкова ярки,че да са ти пред очите цели 9 месеца.
А аз да споделя,че снощи етървата дойдоха да ни поканят за кумове.Е това е -  сега съм бръмнала от мисли. Hug Hug Praynig

# 163
  • Пловдив
Честито на всички нови бременлийки  bouquet
Поне във форума има само добри нови днес.Аз съм много тъжна-таткото на колежката ми  почина внезапно Cry

# 164
МЕГИ,ще се тестваме ли?От обяд се стискам Mr. Greenще се пръсна...ей сегичка отивам за тест,само незнам как ще се предвижа,толкова ми се е насъбрало Mr. Green Blush

Общи условия

Активация на акаунт