Отговори
# 135
  • на плажа
  Браво!!!! Честито на новоизпечените бременни мамчета!
 Много, ама много хубава е тази седмица!

# 136
Добро утор момичета!Направих си теста и .......имам ги , имам ги двете черти newsm45 newsm44 newsm62 и то едни такииииива наситени!
Момичета теста ми е положителен!Преди 5 мин.видях ,а сега започвам да си мисля дали наистина е така!Благодаря ви много на всички!Вие сте причината за тези две чертички!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега отивам на работа и довечера ще вляза пак да ви изчета!

ЧЕСТИТО МИЛАСамо те дебнех  Mr. Green
ШУШОНА   и  БУБОНА - много ме зарадвахте - ЧЕСТИТО И НА ДВЕЧКИТЕ ВИ !!!!
Ех че хубава темичка - МИЯ - ти се виновна - нали знаеш smile3521

# 137
Бравоо момичета! И тази седмица се очертава да е ползотворна и положителна:))
ЧЕСТИТО на новите ни бремелинки  bouquet Хайде чакаме следващите Party Black_R, Mia, Goldie, ама страхотни сте момичета!!!!
Много ни зарадвахте със седмичната тема, сега очакваме от вас и с EFP да ни зарадвате Hug

# 138
  • София
Здравейте момичета и от мен. Честито на всички, видели  EFP Много лека и успешна бременност ви желая и красиви бебчета на финала!!!
Аз днес също правих тест след 2 дне закъснение, но нямах този късмет. Sad, толкова исках да видя тези пусти 2 чертички, че разочарованието ми беше огромно. Напевах се, но не помогна изобщо, едва се довлачих до работа и в момента се насилвам да си сдържам сълзите. smile3518 Умряха надеждите ми за лятно бебче.................

# 139
Страшни сте.Вие днес организирахте състезание и направихте днешния ден прекрасен за нас останалите.
Шушонче едно огромно ЧЕСТИТО!!!Най-искренните пожелания които ти идват на ум,ти ги желая от все сърце.
Титини и на теб душко Честито да сте много щастливи ти и мажо ти и след 9 успешни месеца да гушкате  ylinfant
Бубон Честито,всички пожелания се отнасят и за теб,бъди щастлива.

# 140
Две големи ЧЕСТИТКИ на Шушончето и на Бубончето!  bouquet
И много лека бременност!  bouquet
Блек Р /Ренка/, въобще не ми приписвай заслуги - ти, и само ти си виновна! Mr. Green Laughing
Малеееееееее, такава темичка не е имало от лятото! Laughing Прегръщам ви всички  и ви желая още много по две чертички!  bouquet

# 141
Честито на ШУШОНА   и  БУБОНА .
Сигурна съм, че има още изненади. Wink

Ами ДА, вчера е било пълнолунието, ето защо на много от нас ни беше лошо.

# 142
  • Бургас
Ооооооооо, и аз съм сигурна Laughing, не може в такава хубава седмица да няма още прекрасни изненади  Peace
Пълнолуние ли, Даре, значи затова съм била като парцал вчера, а и снощи като облещих едни очи, до 1 часа пак не можах да заспя Close

# 143
Малеееееееееееееееееееееееееееееееееее, каква е таз работа бе момичета #Crazy JoyСтрашни сте Grinning Grinning Grinning
Най-хубавите 9 месеца ви пожелавам Hug Hug Hug Hug

# 144
Браво, момичета   Hug Гледам, че има ефект от бременските вируси, които пускам  Wink
Честито на Шушона и Бубона, леко и безпроблемно бременеене и много радостни мигове 
  bouquet

# 145
Шушонче, Бонбонче, ЧЕСТИТО! И след девет месеца ви пожелавам най-сладките бонбончета!

Даре, Голди, днес е новолуние! Знам, че хората с асцедент или Слънце във воден знак са по-чувствителни към фазите на Луната.
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

# 146
ЧЕСТИТО на Шушонче и Бонбонче!!!Лека бременност и сладки,здрави бебоци!!!   ylinfant Ей,повляках крак и това си е!Ама да знаете ще има още,началото на седмицата е.Коя ли е следващата?!  newsm53

# 147
Благодаря. Значи мъничко съм объркала Wink, но все пак и е имало нещо на моята приятелка Луната. Mr. Green

Коя е следващата ли?- Няма да ви кажаааа Mr. Green

# 148
  • София
Малеееееееееееееееееееееееееееееееееее, каква е таз работа бе момичета #Crazy JoyСтрашни сте Grinning Grinning Grinning
Най-хубавите 9 месеца ви пожелавам Hug Hug Hug Hug
Laughing ЧЕСТИТООО!!!!

# 149
Благодаря. Значи мъничко съм объркала Wink, но все пак и е имало нещо на моята приятелка Луната. Mr. Green

Коя е следващата ли?- Няма да ви кажаааа Mr. Green

Да не би да си ти и да си трайкаш Whistling

Общи условия

Активация на акаунт