Отговори
# 120
  • Пловдив
titini знаех си аз че е станло.Честито миличка Hug
Шушонче айде тебе чакаме,както и другите от триото Peace
elpet  честита ти първа снимчица Heart Eyes

# 121
GoldieHug
Стана ми любопитно и ще попитам в "Славейков" ли живееш?

# 122

Франси, миличка, ми много ме боля кръстът сутринта, какво да мисля Sad

Goldie, заради един кръст не си заслужава да се отписваш Peace Може да си го преуморила..или от дълго седене пред компа...я не го мисли, а се връщай на опашката за петък newsm10

# 123
  • Бургас
Елпет, честита снимчица; сега - спокойствие и силна храна, както казва дядо ми Hug
Миленка, да- в "Славейков", я кажи какво ти се върти в главицата  Laughing
ФрансиHeart Eyes

# 124
Ами Голди спомена "Поморин", знам че има такъв магазин в Славейков, защото баба ми живее там Wink

# 125
titini, честити чертички.  bouquet
Голди кръст боли  и ако е станало. Не те навивам, но са аналогични болките.
Успешен ден. Hug

# 126
ей направо сте страшни човек един ден да го няма и направо после два ви чете ooooh!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ много щастие и най-леките девет месеца ви желая
няма да ви изброявам че може и да пропусна някой  bouquet
 сега:

1                                                 2                                                 3

1. Мони 81                                  11. Xai                            21. Paloma
2. Pofitka                                     12.Шушу                        22. Brambar
3. TESA                                        13. Зеленоочка             23.Сиси /сестрата на гаджето на Ani2/
4. Krislubo                                   14. Хелена Пеева          24. DjuDjo
5. Happywoman                          15. Светли                     25. Reneta M
6. Bosilek                                     16. Netia                        26. Viku6a
7. Еличко                                    17.Blues                         27. H.kirova
8. Luminosa                                 18.Chela 84                   28. Bima
9. nora_sokolova                        19. Passion                     29. Уolowa
10. Teamea                                 20. Ted                           30. колежката на Rojbo

5                                        6

31. vapros                                   41.zuza1984                   51. andromeda
32. Ненито - на Мегита              42.eti_bb                        52. myki
33. Arksi                                      43.nimi                            53.Rosito m m
34. Никка                                    44.zorinka83                   54. mery79
35. братовчедката на Тitini        45.koni                           55.jani85
36. колежката на Тitini               46.nellyani                      56.miao69
37.  FraUlica                                 47.borianna                   57. BARBORANA
38. Мu6morok                              48.billie                          58.Meghan
39. Приятелката на ro6ko_        49. Rumito                      59.mds
40. Таn4a                                     50.ем4ето                     60.Там-там

7 
61.stan                                  71.6u6on4eto
62.slim                                   72. БУБОН
63.JanetaGP
64.mile
65.hana1
66.elpet
67.Phil
68.lanamama
69.titini
70. radi_vo

1000-72=928

Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

ако съм пропуснала някой моля да ми кажете Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 11:44 от ro6ko_

# 127
  • Бургас
РОШКОООООО мен мен си пропуснала  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 smile3534 Току що си направих HOMETEST от двойните касетка и лентичка и двата са  EFP EFP и то доста яснички  Joy Joy Joy Ама много ме е страх от това зацапване, днес пак се проверих и излезе малко ръждива слуз такава пресечена  Praynig newsm78 Амма то може да е остатъци от вчера. Бургаски мами помагайте къде да отида но ако може да не чакам много, че шефа е тука  Embarassed

Голди и аз за сега съм от славейков ама ще се местя при милото в центъра

# 128
6u6on4e , и аз  EFP

# 129
6u6on4eto, ЧЕСТИТО!!!!!!! newsm51
И за теб бях сигурна Hug
Хей, виждате ли какво става тези седмици - бум на бременни Crazy ще има мноооого лъвове догодина smile3521 newsm44

# 130
БУБОН, и на теб честито мила Hug Hug Hug
Днес е много щастлив ден, списъка изведнъж набъбна много Hug newsm44

# 131
  • Бургас
Малееееееее, какво правите вие, бе   bouquet  bouquet  bouquet
Шушона, толкова се радвам; що трябваше да те сръбам да бягаш за тест Mr. Green Честито, мила! Абе, нали си ми второ аз, а дано ме повлечеш и мене  Praynig
Бубон, Hug, нали ти пожелах вчера най-сладкия бонбон. Ех, каква съм вълшебница Flutter Честито и на теб, миличка!

# 132
  • Бургас
Дано Голди дано, те симптомите явно са еднакви, от първата бременност само помня че ме боляха яйчниците като вървя и тогава михайлов ми каза да пия аналгин понеже вероятно съм истинала. Та и сега така ме боляха ама нищо друго нормалните симптоми за лелка

# 133
6u6on4eeeee ,казах ли ти аз !!! newsm53А ти чак ми се ядоса вчера,че те подвеждам! Laughing Много се радвам за тебе мила!От няколко дни гледам ,4е лутеалната ти фаза отдавна е прескочила 14 дни и това беше 100% знак ,4е си заченала този месец! newsm44 Много лека,весела и красива бременност ти желая ,а после да гушнеш най-сладкото и пухкаво 6у6он4е!!! newsm51
титини ,честити две чертички и на тебе!Бързо и безаварийно да се изтърколят 9-те месеца ,за да обсипе6 с целувки малкото съкровище и да започне вашето безкрайното щастие! smile3525
Елпет ,4естита ви първа снимчица!Хайде след 9 месеца и вие да присъствате на нея. GrinningА може и ние с Боби да се включим!!! LaughingЦелувки от нашето семейство за вашето!
БУБОН  ,пожелавам ти и аз най-сладкия Бонбон след 9 месеца! baloni smile3504

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 10:53 от крокодил

# 134
БУБОН и 6u6on4eto - ЧЕСТИТОООО!
Много хубави 9 месеца и най-сладките бебчета на финала!!!

Браво на Триото - момичета на късмет сте! newsm51

Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт