Евровизия (Тема 28) Торино

• 23 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Да, Пиа Мария май направи най-доброто си представяне. Аз залагам на следното класиране:

1. Гърция
2. Норвегия
3. Украйна
4. Армения
5. Португалия
6. Албания
7. Холандия
8. Литва
9. Австрия

И тук вече всеки може да е на всяка позиция, ама все пак...
10. Словения (просто защото са по-симпатични от латвийците)
11. Латвия
12. Молдова
13. България
14. Хърватия
15. Дания
16. Исландия
17. Швейцария

# 106
Здравейте, ще следя с интерес. Гледам конкурса всяка година, чакам с нетърпение първия полуфинал.

# 107
Да, Пиа Мария май направи най-доброто си представяне. Аз залагам на следното класиране:

1. Гърция
2. Норвегия
3. Украйна
4. Армения
5. Португалия
6. Албания
7. Холандия
8. Литва
9. Австрия

И тук вече всеки може да е на всяка позиция, ама все пак...
10. Словения (просто защото са по-симпатични от латвийците)
11. Латвия
12. Молдова
13. България
14. Хърватия
15. Дания
16. Исландия
17. Швейцария
Браво, че Пиа се е събрала и е направила добро вокално изпълнение. Дано да продължи така и в полуфинала. Песента е хубава и неточното пеене влияе доста. Резултати от Press Poll-a от вчера.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 11:21 от daisy12

# 108
Ще ми се смеете, но най-после се сетих нашата песен на коя ми напомня на определени места - https://www.youtube.com/watch?v=SCQGnVrTsAM Smile

Иначе ще стискам тази вечер палци на Швейцария, Португалия, Гърция, Армения.. но ще видя на живо кои още ще харесам..

# 109
Ще ми се смеете, но най-после се сетих нашата песен на коя ми напомня на определени места - https://www.youtube.com/watch?v=SCQGnVrTsAM Smile

Иначе ще стискам тази вечер палци на Швейцария, Португалия, Гърция, Армения.. но ще видя на живо кои още ще харесам..
Необичайно сравнение, досега май нашата песен я бяха сравнявали главно с интрото на Покемон Grinning

# 110
Хах.. ами необичайно, да, но мисля, от първия път, в който я чух! Може би защото е някак ретро, не знам.. Но пък е позитивна асоциацията! Wink Дано се класираме все пак!

За мое огромно съжаление Литва и Латвия май ще са под чертата Sad
И аз така мисля.

# 111
Нямам търпение вече . Гърция ми и е мега депресарска, но е сред фаворитите, така че ще е на финал 100 процента

# 112
И аз.
Тази вечер са любимците ми Нидерландия и Армения.

# 113
В навечерието на първия полуфинал реших най-накрая да си направя класацията..
Скрит текст:

Линк към сайта, който прави класацията. Избирате едната от двете песни, които ви излизат.  - https://esc.gerbear.com/sorter2022.htm

Мисля, че ще се класират Украйна, Нидерландия, Молдова, Португалия, Гърция, Норвегия, Хърватия, Латвия. Стискам палци на Словения, Австрия, Армения.
Надявам се и на нашите представители обаче.
Иначе мисля, че ще има изненади.

# 114
На мен ми излезе Австрия на първо място, като си правех класацията преди време.Дано вокалите на Pia не ги провалят

# 115
Албанката с тая фигура, според мен, не се е облякла подходящо. Малко ми напомня на Фики като имитираше Джей Ло

# 116
Вярно,че и Дания са в този полуфинал. И тяхната песен харесвам.

Албанската Лизо мина.

# 117
Албания за мен е...нищо особено с доста хореография; визията обаче ми е повече от ужасна...😬

# 118
Е, далеч е албанката от габаритите на Лизо Smile Не ми хареса, провали си песента с ревампа.

Латвийците готини както винаги.

Литовската Лили Иванова беше приятна.

# 119
Преди няколко месеца не вярвах, че ще го кажа, но...ако продължава така, май IMP ще са първите, които ще ме развълнуват емоционално тази вечер!😃

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 22:30 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт