Ако начуквате пържоли, не си пускайте Рамщайн, че после в никакъв съд не влизат.
Обява:
Красив мъж в разцвета на силите си търси голяма, романтична, безкористна и чиста любов. Веднъж в месеца.
Господ: Не знам отговорите на всички въпроси, защо ме питате постоянно... Попитайте Google.
Google: Ако не намерите отговор на някой от въпросите си при мен, опитайте с BG-mamma.
Неопитни гъбари се загубили в гората и яли каквито гъби им попаднали. Когато спасителите ги открили, се оказало, че показанията им не съвпадат. Не съвпадат и епохите.
На касата:
- Повръща ми се от Вашия супермаркет и от обслужването Ви!
- Желаете ли торбичка?
Деветгодишният Тони бил оставен за няколко дни при баба си. Той си играел навън с другите деца, когато изведнъж влязъл в къщата и я попитал:
- Бабо, как се казва, когато двама души спят в една стая и единият е върху другия?
Бабата малко се стъписала, но решила да му каже истината:
- Нарича се полов акт, миличък.
- О, добре - казал Тони и се върнал на улицата да си играе. Няколко минути по-късно обаче се върнал и казал ядосано:
- Бабо, това не се нарича "полов акт", нарича се "двуетажна легло"... И майката на Джими иска да говори с теб.
Джордж Буш и Тони Блеър са на вечеря в Белия дом. Един от важните гости се приближава към тях и ги пита за какво говорят.
- Правим плановете за Трета световна война - казва Буш.
Уау! - казва гостът - И какви са плановете?
- Ще избием 14 милиона мюсюлмани и един зъболекар - отговаря Буш.
Гостът изглежда объркан:
-Един... зъболекар? Защо? Защо ще убиете един зъболекар?!
Блеър потупва Буш по рамото ухилен:
- Нали ти казах? Никой няма да пита за мюсюлманите.