Последната или първата любов

• 16 181
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Пусни го, просто го пусни - от душата си, от сърцето си, от ума си.

Приятелка с този мъж няма да бъдеш.

# 136
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
.Защото не ни се случва за първи път такава драма.Многократно през 7-те години ми е заявявал,че мисли да скъсаме,скараме се обаче след няколко часа или два дена се сдобрим и той се осъзнаваше,казваше ми,че му е съвестно ,че не ме оценява,да съм сигурна,че няма да го изгубя и че най много от всичко го е страх да не ме загуби.

Незнам той какво осъзнава, но ти не осъзнаваш, че повтаряш една и съща грешка.
Сега имаш възможност да излезеш от тази отровна спирала, но ти с всички сили искаш пак да се въртиш в нея.

Това не е любов.
Това е зависимост.

# 137
  • София
Мале, мъж да ми каже че късаме! Ми късаме бе! И го блокирам и излизам на шопинг и бар с приятелки!

# 138
  • София
Ако обичаш не се къса толкова лесно, особено след години връзка, а да не говорим за наличие на деца. Къса де лесно при липса на любов, а любовта сама по себе си е зависимост. Не ти вярвам, Рокси. Ако не го обичаш е късам и излизам с приятелки.

# 139
Пусни го, остави го на мира човека да си живее живота, както той намери за добре !
Щом те е блокирал какво неясно има още ?
Ще си намериш друг, по-търпелив от този, който ще изпитва някакво перверзно удоволствие да се разделяте и после да ти прощава, а ти да се чувстваш обичана. Такъв ти трябва, да обича трудните връзки, да трябва да си доказва любовта.
На сегашния му е писнало просто от толкоз драма....

# 140
Момиче, не се унижавай повече. Любов, любов, но все пак трябва да си знаеш цената и да имаш малко достойнство и самоуважение. Човекът вече не иска да има нищо общо с теб. Приеми го и продължи напред, с вяра, че те чака нещо по-добро зад ъгъла. Успех ти желая.

# 141
  • София
Ако обичаш не се къса толкова лесно, особено след години връзка, а да не говорим за наличие на деца. Къса де лесно при липса на любов, а любовта сама по себе си е зависимост. Не ти вярвам, Рокси. Ако не го обичаш е късам и излизам с приятелки.
Моят съпруг никога не ми е казвал че късаме!
То въобще е смешно мъж да се държи така.
Говорех за случая на Анонимната и някакви подобни мои случки от едно време.

# 142
  • София
Не говоря за мъжа ти. Но пак не вярвам, че човек, когото обичаш и имаш връзка ти каже, че късате, ще го приемеш спокойно и ще отидеш с приятелки някъде. Може да отидеш, но вероятно  не е нещо като напук, но пак си остава гадното усещане. Къса се лесно само с човек, когото не обичаш или ти е досадил до безобразие или вече имаш нов обект или те чалне нещо и влезеш в някаква вътрешна криза.

# 143
Не си прави илюзии за приятелство след такава връзка, няма начин да съществува. Ако мислиш по този начин да получиш някаква вратичка към ново събиране, едва ли ще се получи. Принципно при толкова драма във връзката, нормално е в даден момент на единия да му писне и да сложи край. Ако при теб е била причината за драмите и разделите, гледай със следващия да не повтаряш същите грешки. Много малко мъже си падат по такива работи и винаги води до кофти резултат накрая.

# 144
  • София
Не говоря за мъжа ти. Но пак не вярвам, че човек, когото обичаш и имаш връзка ти каже, че късате, ще го приемеш спокойно и ще отидеш с приятелки някъде. Може да отидеш, но вероятно  не е нещо като напук, но пак си остава гадното усещане. Къса се лесно само с човек, когото не обичаш или ти е досадил до безобразие или вече имаш нов обект или те чалне нещо и влезеш в някаква вътрешна криза.
Е права си де. Тежко е, но се правиш че не ти пука...

# 145
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Е права си де. Тежко е, но се правиш че не ти пука...

За пред него или за пред себе си?
И в двата случая е проблематично.

# 146
Мале, мъж да ми каже че късаме! Ми късаме бе! И го блокирам и излизам на шопинг и бар с приятелки!
Ако съм ти мъж, късам с тебе всичко като е затворено... Да те видя де ще ходиш.

# 147
  • Paris, France
Скрит текст:
Ако съм ти мъж, късам с тебе всичко като е затворено... Да те видя де ще ходиш.

Как къде? В парка, у майка си, при любовник 😇.

# 148
Къса се лесно, само когато ти късаш. И пак е напрежение някакво. Ако с теб късат, най-малкото самолюбието страда.

# 149
Или при някой шоп.

Общи условия

Активация на акаунт