🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 882
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 165
Хайде Зоран подкара Бо.

# 166
  • София
Този разговор илюстрира перфектно смисъла на играта.

Тежко, Бо, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.

# 167
  • Другата България
Страхотна мисъл от страна на Бо.
Защо това момиче не събра кураж да обърне играта и да изгони Зоран, ей това ме мъчи мен.....

# 168
Сега е момента Бо да намери идола и да удари директно Зоран. Ще го изгони само с един глас от Анелия, ако се организират.

Уффф, Зоран е с имунитет Simple Smile
Значи Карин си остава на мушката.

# 169
Мдааа, право казваш, Бо, ама няма кой да те слуша!

# 170
Стана интересно. Зоран си играе точно за вота на журито. Много добре си ги обработва. Бо яко нацапа гащите. Обаче и тя си е права за себе си. Би имала по-малък шанс от Зоран срещу Кари на финал.

# 171
Не закачайте Зоран!

# 172
Не е застрашен днес с тази огърлица от победата му в играта за имунитет.

# 173
Този епизод поне демонстрира защо винаги от Бо и Зо съм предпочитала първата, въпреки че харесвам и двамата много.

Но го има и вече споменатото - Зоран играе за журито. Той може да продължи така, както досега си играе и това ще му донесе победата. Не иска да се опитва да изиграе Карин, за да не загуби и нея, и Ванко, и групичката им напълно. Борислава е тази, която ако иска да спечели трябва да бъде смела и да предприеме по-креативни ходове. Радвам се, че го осъзнава, но това не значи, че ще успее.

# 174
  • София
Хубаво "играе за гласовете на журито" Зоран, единствено не осъзнава, че взимайки Карин със себе си, губи повече от половината гласове на същото жури.

# 175
  • Другата България
Именно, както казах, Зоран си обработва журито както си иска, той смята много напред, но пропуска някои неща....дребни, дано не са му препъникамък.

# 176
  • София
Ванко е тясно специализиран атлет и затова така се получава, а хората се оплакват, че игрите не са многокомпонентни. Nerd

# 177
Ванко е тясно специализиран атлет и затова така се получава, а хората се оплакват, че игрите не са многокомпонентни. Nerd
Мани-мани.

# 178
Между другото има вариант при финал Зоран, Карин и Бо, където Зоран може, даже да е последен във вота. Йоана и Денис гласуват за Борислава, заедно може би с Джулиана, която няма да гласува за Зоран със сигурност. Ганка, Ванко, Анелия гласуват за Карин. Остават неопределени Мила, Драго и Алекс. Мила от думите й след дуела с Драго съдя, че вероятно би гласувала за Зоран. За Драго и Алекс не съм убедена. Но дори и да гласуват за Зоран, пак се получава ситуация 3:3:3. Сега ми се иска това да се случи 😁

Но пак казвам, че от поведението на Карин извън формата, силно се съмнявам, че е на финал.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:27 от Oliboo

# 179
Ама наистина страхотно приятелство имат Анелия и Ганка Joy

Общи условия

Активация на акаунт