🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 884
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Опс, Алекс се изпусна за Ганка.
Ти да видиш!
Само преди малко споменах да "дребните нещица", които може да са препъникамъка на Зокич.

Анелия в момента губи и малкото хора, които са останали да я харесват.
В журито май вече никой.
Жалко.

# 181
Много хубав съвет се получава тази вечер.

В журито май вече никой.
Жалко.
И не съм убеден, че точно в момента с думите си Анелия не играе за журито. Напротив, мисля, че е правилно от нейна гледна точка да обясни решението си за Драго-Зоран-Гани. И съм сигурен, че ще и донесе повече позитиви, отколкото негативи. Така че не съм съгласен с теб Мери за това.

# 182
Както и предположих, точно заради прекаленото си пренавиване, Анелия може да се провали. Напомня ми все повече и повече на Ива Пранджева от Филипините... Ако продължава така и Алекс би могла да я бие по гласове (като по-малкото зло).

# 183
  • София
На мен ми беше скучно цялото това преразказване на псоледните две седмици, отне цялото време преди рекламния блок, сигурна съм, че и на съплеменниците на Анелия им е доскучало. Аз я харесвам, просто за мен това беше безкраен монолог, прекалено разяснителен, без дори Владо да ѝ задава въпроси (аз също страдам от този навик, и все се притеснявам да не досадя на хората).

# 184
  • Другата България
Много хубав съвет се получава тази вечер.

В журито май вече никой.
Жалко.
И не съм убеден, че точно в момента с думите си Анелия не играе за журито. Напротив, мисля, че е правилно от нейна гледна точка да обясни решението си за Драго-Зоран-Гани. И съм сигурен, че ще и донесе повече позитиви, отколкото негативи. Така че не съм съгласен с теб Мери за това.
Може, може.
Да не си съгласен имам предвид.
Само че Анелия така и не си научи урока, че когато някой не я харесва перманентно, по-добре е да си замълчи, вместо да се обяснява като ученичка. Колкото повече говориш, толкова повече грешиш. Точно както направи с Джу, когато отиде "да я успокоява" преди изгонването ѝ. Нито Драго, нито Джу, нито дори Мила ще си променят мнението за Анелия от излиянията ѝ в момента, те не я харесват от преди, имат история с НЕхаресването, която едно излияние, ясно е, че е умишлено, ще промени. Няма да промени, със сигурност.

И ето на, най-предвидимото нещо ще се случи - Алекс.
Още един НЕхаресващ Анелия в журито.
Определено се набута с тоя непоискан монолог.

# 185
Жалко, че Бо се подведе по това, че Идолът е на племенния съвет. Може би ако я нямаше тази мисъл, щеше да го търси по-упорито.
В друго предаване бих имала 1% надеждичка, че Идолът е намерен, но нарочно не ни го показват, но тук монтажът е доста straightforward.
А Зоран според мен пази Кари с идеята в един момент да удари по Бо, защото знае, че е или той, или тя победител.

# 186
Анелия е симпатично и приятно момиче, но прекалено много се обяснява. Иска ми се да кажа, че е от младостта, но това е нещо, което съм забелязала и в много по-възрастни хора. Тези, които не те харесват, няма да те харесат, колкото и хубаво обяснение да дадеш, дори и перфектно да обясниш мотивите си. Обясненията на Анелия трябваше да приключат на онзи индивидуален разговор с Ганка след съвета с изгонването на Драго. Който разбрал - разбрал и това е. Пък то...

Дано си вземе поука, защото е хубаво момиче иначе, но просто това е качество, което само дава амуниции на другите около теб - било то в романтични връзки, в професионалния ти живот и т.н.

# 187
  • София
Тъй като не съм в играта, в качеството си на зрител съм много щастлива от развоя на събитията. Ура. Bowtie

# 188
Ех, жалко за Алекс... Но и беше очаквано, дори беше изгонена по-късно от очакваното (имайки предвид, че не я харесват от доста време)... В битката на Острова на изгнаника ще стискам палци на Алекс!

# 189
Разочароващ за мен съвет при гласуването. Иначе много хубав преди него.
Даже нямаше опит за конспирация, единодушно консенсусно решение, в което логиката е на последно място. НО днес на този съвет всеки се беше вкопчил в оцеляването, даже и Бо. Въпреки, че само тя прояви ясна мисъл защо Алекс не трябваше да е мишена.

Очаквах повече.

# 190
Разочароващ за мен съвет.
Даже нямаше опит за конспирация, единодушно консенсусно решение, в което логиката е на последно място. НО днес на този съвет всеки се беше вкопчил в оцеляването, даже и Бо. Въпреки, че само тя прояви ясна мисъл защо Алекс не трябваше да е мишена.

Очаквах повече.

Е, не може всички племенни съвети да са blindside-ове, трябва да има и по-скучни, в името на разнообразието 😃

# 191
Кари  дали  ще пропусне  последната  хранителна  колиба.   

# 192
  • Другата България
Ами за полуфинална седмица много предвидим съвет.
Жалко, според мен на Бо страха ѝ замъгли съзнанието, откъде дойде това с идола на съвета, малко като на Денко с тоалетната......

# 193
  • София
Аз пък всъщност очаквам именно Алекс да е тази, която ще се завърне от острова накрая...
Смятам, че тя единствена има хъса да се справи и на нея последно най-много и отива тази роля....

Иначе съм изключително разочарована от този съвет!!!

# 194
Познах този път кой ще е изгонения. Не че беше трудно де. Но за натам съм разколебана - Денис? Бо? Анелия?
Зоран и Карин най-хлъзгавите играчи. Ванко все повече разприличва на Робинзон, бая е отслабнал.
Ох, искам наградата утре! Направо мечта с този водопад и хапването! Само да не иде Карин пак, че Joy
Харесвам Алекс, но ще стискам палци на Ганка. Ще ми се да се върне, да им видя физиономиите на другите, особено на Ани.

Общи условия

Активация на акаунт