🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 911
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 240
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Tрудно ми е да приема,че в състезание,което е базирано 90% на човешки взаимоотношения,някой ще е натурално толкова удобен на участниците там.Да речем,че се пази,защото има име и професия зад гърба си(то и за Зоран важи това,ама ето - човека си играе и казва всичко без заобикалки и угодничество).За мен това е стратегия и ако някой казва,че Денис е мишката,то Кари каква е? Един път не е предприела нещо(а имаше толкова възможности),един път не ни е шашнала в игрите.Просто ненужна и недопринасяща за красивата игра Сървайвър.Ще я запомня с вечното плюскане.

Бо имаше мнооого комфортни нощи,когато със Зоран дърпаха конците и елиминирана ненужните елементи в играта.
И да,никаква я няма,защото няма хора,с които вече да играе и й треперят гащите да не е следващата изгонена.Вмомента и до края на играта,Бо ще е под благосклонноста на Зоран,освен ако тя не намери идол и разбута играта.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 05:39 от Adoralova

# 241
  • София
Не подценявай малкото змийче. Като я настъпят и става най-опасна. Надявам се да обърне отново играта. Което ще е за пореден път вече. 😊

Пусната е нова анкета!

Simple Smile

Grinning

# 242
  • Sunshine state
Ще ми се да спечели Алекс, но мисля, че ще е Ганка за мое съжаление. Бо много хубаво му го каза на Зоран, но той си знаеше двоето и не пожела да вникне в думите й. Тя верно се паранояса обаче. 🤣
Иска мис е да видя Ванко или Карин вън скоро. Оставиха ги да стигнат твърде далеч.

# 243
1. Ганка
2. Ганка
3. Да. но ще има обрат Sunglasses

Кефи ме, че Легендата става популярно определение Bowtie

П.С. От Diamond 3 до Diamond1/Legend е като плуване в сярна киселина .. не е истина .. две стъпки напред, веднага след това две назад, три напред - три назад  .. някакво извратено танго е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Bengun,да не би да играеш Лига?
Аз съм за Ганка.Не я харесвам,но Алекс стигна прекалено далече за нейните си възможности.Объркала е форматите.Например в Ергенът щеше да си е тъкмо на място.

# 245
1) Ганка
2) Не знам
3) Да

Ганка не ми е в любими, но определено заслужава да стигне по-далеч от Алекс. На последния въпрос - Да - защото на Зоран май му мина желанието за интересни ходове и обрати. Като нищо ще си гласува със Спаска и Легендата.

# 246
На последния въпрос - Да - защото на Зоран май му мина желанието за интересни ходове и обрати. Като нищо ще си гласува със Спаска и Легендата.
Това е вярно.
Ще е супер интересно, ако Бо намери идола. Кой ще застреля - Зоран или Кари според вас ? Денис ще играе с нея за да си спаси кожата. За Анелия не съм сигурен, че Бо ще я потърси точно за blindside към един от двамата. Ще се опита да се държи от нея информирана за посоката на вота. Може да стане много интересно, зависи кой намери идола. Ако откривателите са  Денис или Бо жертвата ще е между Зоран и Карин. Който от останалите намери идола ще таргетира Анелия или Бо.

А ако Анелия намери идола идея си нямам какво ще направи. Би трябвало да се насочи към Бо според мен, но може да реши, че аман от легенди в играта и така Simple Smile Всъщност, това Анелия да намери идола може би е най-интересното развитие на нещата от гледна точка на публиката.

Но другата истината е, че Бо ще го търси най-упорито според мен. Защото много иска победата, а тя минава през идола.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 03:52 от Bengun

# 247
Най-накрая ИГРА за персонален имунитет с няколко компонента. Браво, доволен съм.

ИГРА отново нямаше. Имаше състезание с няколко компонента.
- - -

Следната петъчна сцена наистина ме накара да съчувствам на горката Алекс, която толкова много обича шоколад:
Викна на Ганка - избери мен, но Кари скочи като торпила и после се набуха както тя си знае:

На следващият ден, вече късметът ѝ се усмихна:

# 248
Кари и Ванко са абсолютни мишоци. Е, Кари е и ламя. Тя не играе харизмата, такава си е, с това се раждаш, едното ми дете е точно такова - всички го харесват, защото е бавно, спокойно и съвсем окей да е номер две.
На Зоран не мога да се сърдя, че си играе неговата игра. Всички би трябвало да го правят, понякога с не-дотам коректни средства. Няма как иначе. Дано самоувереността не му подлее вода, че си е повярвал, но поне на този етап няма кой да го бутне. Евентуално Бо, но ще и е много трудно, защото няма кой да я подкрепи.
Биха могли да разкарат Кари и трябва, но Зоран ще е лоялен към нея и Ванко до последно. Така че аз на финал виждам Кари, Ванко и Зоран.
От острова искам да си ходят и Ганка, и Алекс, но първо Ганка. Не я искам на финал.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 09:28 от Iseis

# 249
Време е Бо да си ходи. Иска да командори Зоран, но не става. Дано не намери идол или ако намери, което ще бъде по- интересно за гледане, да гони Карин и да не закача Зоран.
Ако не намери обаче, Денчо брат ще ходи на острова.
За Ганка съм довечера и мисля, че тя ще победи.

# 250
  • София
Някой пусна мухата с предварителна уговорка между Зоран/Карин и Ванко и започна да ме човърка и мен. Не намирам друго обяснение защо Зоран  не използва възможността да махне някой от другите двама, уж е мислещ играч, Александра е безопасна игла. Освен ако не се страхува, че ако изгони някой от тях с blindside ще им загуби гласовете на финала и се надява да отпаднат в игра, за да запази докрай привидната си чест и дадена дума... Ще видим.
Малко и високомерен стана спрямо Бо, ама и тя пък е крайно неспособна на игрите, той вече 2 огърлици спечели, още няколко пъти беше на косъм, раздава се и полага усилия, тя едва се влачи всеки път. Може и затова да си е казал, аз си печеля огърлиците, оправяй се.

# 251
Аз се надявам Зоран да дойде да пише тук. Той е звезда на сезона си и както много други, които са го правили /Занев, Йори и т.н./, може да се регистрира за няколко поста. Тук се пишат най-хубавите, задълбочени и смислени постове за Сървайвър в българския нет, тръгват прякори и шеги, мемета и гифчета, Дявола и Bengun са абсолютно отдадени и заслужаваме няколко поста. Бо, Анелия и другите също да заповядат.

# 252
Сигурно и това ще стане, ама след финала.

# 253
  • Варна
Май разбрах защо оставиха колибата и арбитъра, за да има как да подхранват Кари, дето вечно е гладна. А не то ние не сме яли нищо, хайде да го разделим по равно...
За мен Зоран сбърка като не се съгласи с Бо да изгонят Кари. Сега беше момента. При едно нейно оставане в тройката със сигурност тя печели вота. Тя е най-харесвания играч.
Дано Бо да се събере. Ще бъде жалко след всичките и усилия да си тръгне на крачка от финала, защото си е изтървала нервите. На Зоран май взе да му писва от нея и вероятно няма да я подкрепи следващия път.

# 254
Бо няма да спечели нищо повече, ако игрите са както вчерашните или с 2 или 3 компоненти.
Да не казвам, че ще е последна в 90% от случаите.
Колкото и да е хитра и да мисли 24 часа, само с хитрост няма да стигне на финал.

Общи условия

Активация на акаунт