🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 914
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 255
Така е, Сървайвър е стратегическа игра, но пък и хич да те няма в игрите не е добре. Бо, за съжаление никаква я няма. Яд ме е, че само тя вижда сериозната заплаха, която представлява Карин, но да видим. Може пък още някой да се събуди.

# 256
Според мен Зоран ще спечели финал с Карин и Ванко, но финал с Карин и трети човек като Денис и Бо, хич не съм убедена, че ще успее, защото и Денис, и Бо могат да смукнат един-два гласа от неговите сигурни на пръв поглед гласове. Та, аз не съм изненада, че може Зоран да се обърне срещу двамата, но пък не си обяснявам как не приема като заплаха Карин.

За съжаление и аз не изключвам, че тук играе роля някаква предварителна уговорка. Това съм ви го споменавала като пусната мушица още преди седмици. И в тази връзка, само аз ли очаквах някак Ванко да е по-огорчен от напускането на Ганка и как Зоран ги изигра? Знам, че той е шматка, но шматка, която имаше силни симпатии към Ганка, а накрая се държи все едно някаква никаквица за него за изгонили...което пак подхранва моето опасение, че той си има предварителна уговорка с Карин и Зоран да не играят никога един срещу друг.

# 257
От Ванко не очаквам нищо логично, умно или интересно. Той си е крак на Карин и ще прави каквото тя му каже. Ние обаче тук сме говорили, че имаме предчувствие с Bengun, че Карин няма да е на финал.
Дали пък Зоран няма да се усети и да разкара бързо Бо, после някак и Карин да си иде и да останат тримата мъже на финал? Или Ванко, Ганка или Анелия и той?

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:10 от densi

# 258
Принципно ако са умни и стратези, биха изгонил точно на този етап силни играчи и да оставят слаби , за да могат да отидат на финал. А те направиха обратното.
За мен Алекс не е силен играч, така че доста сглупиха като изгониха точно баш нея.

# 259
И в тази връзка, само аз ли очаквах някак Ванко да е по-огорчен от напускането на Ганка и как Зоран ги изигра? Знам, че той е шматка, но шматка, която имаше силни симпатии към Ганка, а накрая се държи все едно някаква никаквица за него за изгонили...което пак подхранва моето опасение, че той си има предварителна уговорка с Карин и Зоран да не играят никога един срещу друг.
Аз съм искрено учуден и дори шокиран от начина, по който след отпадането на Ганка нейната коалиция реагира - те на практика се присламчиха за палача й Зоран. Явно толкова добре играе той играта, че дори когато гласува против тях и ги разделя те имат някакво мазохистично-самоубийствено влечение към него.
Това не ми харесва много, защото някак си сме свикнали, когато стане нещо такова да настане война и битка до край, а в момента шестимата изглеждат като едно много добре сплотено семейство - нещо, което не ми е логично толкова навътре в играта.

Не знам имат ли уговорки, но за мен не се играе така тази игра!

# 260
Е как да изгонят силен играч, като силните играчи са се овъртели в съюзи, коалиции, договорки може би и какво ли не? Алекс ги дразнеше почти всички отдавна и отдавна беше време да я махнат, но така се случваше, че имаше по-важни за гонене.

# 261
Стискам палци на Гани и дано спечели тя. Ще е Денис набелязан, но ще има обрат, щото тъй каза Владо! Smile Гласувах!

В игратата за имунитет най-сетне малко напрежение, повечко хора стигнаха финална фаза. А Денис и Бо? и после Борислава какво се опитваше да отвърже флагчето-шамандурка на сандъка? Изобщо не опита да го отвори? Или отбиваше времето, защото нямаше никакъв шанс да си довърши играта.
Умна, интелигентна, чаровна, но изключително капсулована игра на Борислава. Първо с Йо, сега със Зоран. Ако с всичкия си капацитет не бе в сезона на помощните атрибути - идоли и арбитър, тя щеше отдавна да е изхвърчала, вероятно нямаше и да е в журито. Липсва ѝ лекота на общуване с която дори и Алекс се справя. Усеща се едно надменно отношение или самата осъзнава, че не са ѝ на интелектуалното ниво и това я самодистанцира.
Зоран има подход, успя, ако не да се хареса, то поне да не отблъсне играчите. Само в този епизод имаше показно като по учебник. Борислава е буквално в ръцете му, Анелия го уважава, Кари на дзен островчето, Ванко си мисли, че мисли, Денис е изпълнител на ръководството...
И как шест човека спокойно обсъждат и успокояват Борислава, че не е застрашена, щото ще гонят Алекс, а жертвата липсва? И откога спасителната огърлица давана от арбитъра е широко дискутирана на кого да бъде поставена? ох, Зоки, Зоки Smile

Съвета скука. Анелия се дозакопа.

# 262
Е как да изгонят силен играч, като силните играчи са се овъртели в съюзи, коалиции, договорки може би и какво ли не? Алекс ги дразнеше почти всички отдавна и отдавна беше време да я махнат, но така се случваше, че имаше по-важни за гонене.
Правилото на Ваня Джаферович е играчи, които дразнят всички да си ги пазиш, че даже ако можеш да ги вземеш и на финал. Колко човека да гласуват за Алекс накрая - един макс и то не защото не заслужава, а защото хора й се дразнят, което е идеално за теб да стоиш до нея.

А иначе за какви съюзи говорим, като в момента всички 6 играчи обсъждаха дружно кой да се изгони - все едно имат един голям общ съюз, което е абсурдно на този етап - само един ще спечели

# 263
Защо трябва уговорката между Зоран и Кари да е предварителна? Харесват се на острова, Зоран знае, че те имат по-голяма лоялност към него от Бо и си ги подкрепя.
За Зоран е идеално да е с тях на финал, да, Кари може да му открадне гласове по линия на симпатии, но Бо ще му открадне по линия на стратегии, а в журито малко или много вече има играчи, които са склонни да гласуват за добре изиграната игра.
Никак няма да се изненадам, ако в сряда не Денис, а Бо е мишената и оттам нататък Зоран си нарежда играта идеално.

# 264
Моята теория е по-скоро, че Ванко е спойката в този тих съюз между тях тримата, защото той има вече съществуващите връзки и с двамата, та той го играе връзката между Зоран и Карин. Предстои да видим. Не искам да влизам в чак такива масирани конспирации, а и да вляза, то ще променя ли нещо? Така че нека да видим как нещата ще се развият и вече, ако се случи, ще го обсъдим с шапка от фолио на главата. 😁👽

Иначе и без конспирации, със сигурност тази хармония, която цари в такава фаза от играта е леко безинтересна за гледане. Май не трябваше да гонят Ганка, колкото и готин момент да беше. Сякаш нейното изгонване, тотално ги избута в един голям съюз под шапката на Зоран, който ще решава кой ще изхвърчи, докато другите са се прегърнали в очакване.

# 265
Иначе и без конспирации, със сигурност тази хармония, която цари в такава фаза от играта е леко безинтересна за гледане. Май не трябваше да гонят Ганка, колкото и готин момент да беше. Сякаш нейното изгонване, тотално ги избута в един голям съюз под шапката на Зоран, който ще решава кой ще изхвърчи, докато другите са се прегърнали в очакване.
Да, пък дори на съвета Бо и Зоран го изтъкнаха като предимство - изгонването на Ганка направи играта интересна, защото иначе щяха да ни гонят по ред на номерата. Е, пак така стана, ама след изгонването на Ганка.
Анелия и тя играла екстравагантно, щото скука, братче, иначе. Ще си кретаме с Ганка до финала....Къде-къде по-интересно е да си кретаме със Зоран до финала!
И за момента не й вързах, че се изплашила била Драго да не я изгони и затова ударила първа.

# 266
И аз подозирам, че има предварителна договорка между Карин, Ванко и Зоран може би свързана и с подялба на наградата и това никак не ме кефи. Някак твърде естествено и без никакви съмнения идват договорките между тях. Той Зоран отстреля Ганка, а Карин помогна да изгонят Йо, ама те си имат голямо доверие...
Вече почвам да се надявам на Денчо за победител, че иначе съм сигурна, че ще ми остане едно чувство за нагласеност.
И да допълня, че сега се връщах да чета. Зоран си играе логично за себе си. Разкара Ганка, която искаше да го гони и можеше да повлияе на коалицията си и сега не му дреме ни за Бо, ни за Денис. Той не е застрашен. Такъв си е от началото. Още съм на мнението, че най-голямата грешка на Йо и Бо беше, че заиграха с него и обърнаха гръб на Док, Денис и Мила. Виждаше се, че Зоран е по-опасен.
Довечера мисля, че играта е повече като за Ганка, въпреки че и Алекс проявява доста търпение в игрите. Ще видим. Която и да спечели, ще се радвам, но ми се ще да е Ганка и така гласувах.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 11:15 от EdelV

# 267
Ето вижте какво споделя Бо в последното си инста стори. Казва, че нейната идея за използване на идола на предишния съвет е била да изгонят Кари, а не Ганка, само че Зоран явно пак е наложил волята си. Е, нормално, защото той беше във владение на идола, но отново удобно, че и тогава не е искал да гони Кари.

# 268
И аз го видях това, да.
Обаче Джулката как разбърка картите само през този сезон, нищо, че се получи малко като на шега.

Иначе аз го написах и вчера - Зоран ще играе по допирателната вече. Ходове очаквам от Бо и Денис, защото са на дъното на веригата.

Бо в ИГ Скривам ги, за да е лесно четима страницата. Може да отваряте смело, не е спойлер
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 11:35 от Bengun

# 269
  • Разпиляна във въображението
Карин, освен да яде, друго не я виждам да прави. Направо е на курорт, с известно физическо натоварване. Нито толкова обмисля стратегии, нито заговори. Едно плъзгане по течението. Ганка им бе удобна, че мислеше стратегиите. Сега с Ванко са направо посредствени и ми се струва, че единствено някакъв криворазбран респект към Кари, и договорката със Зоран, ги държат в играта.

Общи условия

Активация на акаунт