🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 916
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 270
Мен лично договорки не ме вълнуват и не търся конспирации. Как ще делят парите, колко са 150 хл.? По 50 хл. ли да вземат? Не бих разделила никога и не вярвам и те да го направят. Тези пари се изкарват за година, две и не можеш да си купиш нещо голямо.
Мисля, че целят да изкарват пари тепърва от проекти и социални мрежи и като ги гледам как са близки някои предполагам ще успеят. Сървайвър дава слава и познанства, а това е ценно. Не виждам Карин и Ванко, нито пък Денчо много да се вълнуват от победата и парите. Най-много ги иска змията Бо и Зоран. Анелия много иска да спечели също.

# 271
Ако снощи беше намерен идола, вероятно щяхме да ревнем, че "има нещо нагласено". Разлигавиха ни да има напрежение в няколко епизода подред и сега... скука Grinning

Може би това ще е най-интересната следваща стъпка - дали идолът ще бъде намерен и от кого.

# 272
Днес си тръгва

Скрит текст:
Александра е тази която си тръгва:

Александра (Две малки топчета)

Ганка (Има едно по-голямо черно топче)

На тази която си тръгва (Няма го черното топче)

# 273
От Денис нищо не очаквам, освен случайно да се облекчи, че е стигнал финала като ключодържател на ключаря.
 по Ванко.
А за Анелия писах, намирам я за себична, отишла за Триумф, па ако ще да е мимолетен, не можеше да живее в сянката на някой друг, пък било то стратегически и според мен верен съюзник.

# 274
Аз пък си мисля, че Зоран никога не е искал да гони хора, на които си е дал думата и това са Ванко и Карин, но мисля че и Бо. На другите гледа да не дава обещания и съответно няма проблем да ги гони. Не мисля, че ще се обърне срещу Бо, Кари, Ванко, но би му било добре дошло, ако някой (Бо) направи нещо за да си тръгне някой от тях.
Не мога да разбера обаче защо не видя гласуването срещу Бо като предателство на Ванко и да развали уговорките. Ама за това може и Зоки да преиграва само, за да покаже колко си държи на думата въпреки всичко. Не знам.

Бо според мен, ако намери идола ще изгони Кари, за което стискам палци. Сигурно Зоран е втори в списъка, но няма да стигне до него.

Днес стискам палци на Алекс (като по-малък конкурент във финала).

# 275
  • Разпиляна във въображението
Как пък непробиваема коалиция се оказа тази от средите на телевизията/познаващи се отпреди това - Зоран, Ванко, Кари.

# 276
Точно това не ме учудва. Нормално е да имаш повече доверие на приятели, колеги и стари познати и да се държиш за тях, отколкото на новите познанства в игра за надхитряване.
Друг е въпросът, че не би трябвало в играта да има такива отпреди познати и защо е допуснато!

# 277
Абе все ми се струва, че не напразно Зоран е все в центъра на действията - дразнител, спасител, мислител...
Тая жълта фанелка май до победител ще го доведе, въпреки, че продължавам да не го харесвам. Да, играе си играта, но не го харесвам.
А Кари и Ванко ще му носят пантофите на финала, като гледам как се подреждат нещата...
Дано този сценарии да не е верен! Grinning

# 278
От останалите е повече от логично македонеца да спечели.
Има доста черти, които се харесват на всички българи, като наглост, безпардонност, грубост и т.н., отделно че е умен и взе да се справя с игрите.
Конкуренцията са или много простовати или много слаби-инвалиди в игрите.
Единствено Анелия може да обере някакъв вот, ако стигне до финала.

# 279
  • София
Просто не е честно продукцията да вкарва играчи, които се познават в реалния живот.
Какво да направи Борислава срещу тях? Те са трима с някаква уговорка (очевидно е за мен и примери бол могат да се дадат), тя е сама. Та така...

Бенгън е подбрал най-яките неща от сторитата на Бо, добавям само още две относно Карин, макар че на нас вече ни е ясно това:

# 280
Както и да го въртим и сучим, аз не виждам полезен ход за Борислава, освен някакво супер щастливо развитие на нещата, където тя намира идола, Денис печели имунитет и Анелия решава да остави личните си симпатии към Зоран и Кари настрана. Пълна фантастика.

Така както седят нещата - предварителна уговорка, или не - имаме трима човека, които по никакъв начин не биха гласували един срещу друг. Като цяло Ванко да благодари, че Ганка изхвърча, защото ако тя беше останала, със сигурност в един момент щеше да иска да изгони Зоран и тогава Ванко можеше да изпадне в ситуация, в която трябваше да избира или нея, или не(уговорката) с Кари и Зоран. Нещо ми подсказва, че тогава щеше да види романтично развитие с Ганка извън играта през крив макарон 😁

# 281
  • Sunshine state
Навързвайки нещата, вече и аз се убедих, че Карин, Зоран и Ванко са с някаква уговорка. Направо не е възможно стратег като Зоран, толкова устремен към наградата, да се дърпа да ги гони няколко пъти вече. Абсурд.
Голяма спойка с Карин от нищото..

# 282
Както и да го гледам и аз, две неща промениха играта - изгонването на Йо и на Ганка. Симпатизирах повече на Анелия и Бо, защото виждах че стоят по-хитро в сянка и ще стигнат по-далече, което се и случи. Но реално Йо и Ганка бяха движещата сила на съюзите, те освен че мислеха ходове, имаха и смелост да дърпат конците и да действат. На Бо не е такъв характера. Тя снощи за пръв път се опита да се наложи и почна да губи позиции. И я няма Йо да я подкрепи и да врътнат нещо на Зоран. Денчо е винаги отворен за предложения, но не и за такива рискови ходове, без лидер да го ръчка. Ако беше се задържала Йоана сигурно щеше да се усети колко е опасен той за победата им, въпреки че уж играеха заедно.
За Анелия го казах вече много пъти, че не е никакъв стратег. От нея очаквам сега да я дърпат насам натам, както им е удобно за глас.
Да допълня, че Бо и да успее да изгони Зоран ще загуби доста вот от журито. Реално няма да има никой удобен финалист, освен Анелия. И Денис и Карин и Ванко и Ганка биха събрали повече гласове от нея. Май няма полезен ход Бо. Докато Зоран ако я изгони нея, нищо няма да загуби, освен гласът на Йо. Реално Зоран, който и да изгони, не виждам как ще загуби.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:49 от EdelV

# 283
Радвам се,че изгониха Алекс.Не знам как продължава да играе с това коляно и дано не го е повредила сериозно.А и на острова ще си почине малко от "хора".
Останалите шестима,дето тичкаха подире и,че можела случайно да намери идола,сигурно са много горди с играта си.Това даже и във "великите" американски сървайвъри сигурно го няма.Само не разбрах от ръцете ли и щяха да го вземат тоя идол ако случайно го беше намерила или щяха да я блъснат,че да я преварят.
Борислава пък с шестото си чувство къде ли не го търси тоя идол на съвета..За момент помислих,че няма да се посвени да бръкне и в панталоните на Карамазов, да го търси там.
Зоране,накрая Алекс вероятно ще гласува за теб ,ако стигнеш финал.Дали ще успееш да разбереш защо...силно се съмнявам обаче.

# 284
Е, много ясно, че нямаше да се сбият за идола. Просто щяха да знаят, че е в нея и да гласуват за Денис или да се опитат да я накарат да си го изгърми напразно. Но съм съгласна, че пак беше жалко и смешно как я следваха по петите.

Общи условия

Активация на акаунт