🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 920
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 285
Аз официално се отказвам да го гледам повече този Сървайвър.
Умирам си от скука. Нито игрите са ми интересни, наговарянките кой да гонят ме напрягат, а накрая и никаква изненада няма. Цял епизод ще слушам как искат да гонят Алекс, и накрая точно така става.
Има ли преговори и ядене -  всеки път Карин намазва.
Бо мрънкя, че трябвало да гонят силните. Ми хубаво - изгонете тия дето стават изобщо за нещо, че да ви гледаме само как си играете на мижи да те лажем. Ми не - благодаря. Само ще хвърлям по един зъркел тука да видя в крайна сметка кой ще победи и толкоз.

# 286
Че те почти всички в този сезон се познават помежду си или се познават с част от екипа. Има и друго. В няколко видеа на участници от различни сезони се е споменавало, че се запознават в самолета, където не им е забранено да си говорят и още там си правят коалиции и договорки. Карин, Ванко и Зоран може там да са се уговорили. Както и някои от другите. Карин и Ванко по техни думи “са се знаели”, не са били приятели преди формата. Обаче гледайки доста от лайфовете и видеата, които пускат сега участниците, трябва доста да поставяме под съмнение думите им. Има доста неща, които се разминават с това, което казват на синхроните докато са във формата.
А относно ходовете на Зоран, имам и друга теория защо не иска да гони Карин. Ами тя си му е един сигурен глас в коалицията. И ако утре се обърне и реши да гони Бо, ще има един глас повече. Докато на Бо не може да вярва толкова, тя е най-опасна сред останалите в племето.
Бо пък освен, че вижда Кари като опасност за финала, беше споменала, че иска да я гони и като отмъщение за Йо. Та не е толкова хладнокръвна и тя. Особено и след действията й в последния епизод. А и тя вижда Кари според мен като глас за нейното собствено изгонване.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 14:57 от Greatness

# 287
И правилно 🙂 Силен играч, харесвана от журито, подкрепа на Зоран, опсност за нея самата, изгонила приятелката й... Повече от нормално е да иска да я разкара.

# 288
Ми да я разкара, ама не я и тя си яде и бързо приближава финала. Ще ме е яд, ако Кари спечели.

# 289
Ма те всички ядат! Що сте я набедили само Карин?
Все са с лъжиците и паниците, когато и да ги покажат 😀
Според мен този сезон няма такъв глад, като минали години. Осигуряват ги с малко, но достатъчно. Особено за жените. Виж, при мъжете е по-тежко, просто защото по принцип един мъж винаги има нужда от повече храна. Те затова са и отслабнали с повече кг!

И аз се надявам на някакво чудо и обрат в в разстановката на силите. Дали идол, дали игра в полза на жените, дали някакво сериозно скарване на финала! Кога ще се върне оцелелият от острова?
Иначе играта става много предсказуема и скучна. Направо да му дават парите на Зоран и да се свършват мъките и за тях, и за нас 🙂

# 290
Очите на Кари като види храна ме плашат😃 и най-много се ядосвам на малките ѝ лъжи за храната.Ако ходеше сама в колибата или беше сама на пазар,никой в племето нямаше досега да е опитал и една бисквитка. Леко,меко и добре нахранена я виждам Кари на финал и в позиция с доста гласове от съвета.Това ще е “най-назаслужилия” победител за мен. Дано не се случи,дано на Зоран му “ просветне” и я разкарат на следващия съвет,все още имат шанс при добро развитие на играта( идол,имунитет от игра)Не вярвам на предварителни уговорки между ЗО,Ка и Ва,не виждам да демонстрират чак толкова близки отношения след играта. Зо и Ани са по-близки,а Силвия ( жената на Зоран) ходи при Бо на процедури Simple Smile
За довечера нямам предпочитан победител,но мисля,че Ганка ще победи.
Следващ изгонен искам да е Кари,но може да има изненада,и то неприятна за мен.

# 291
Подозирам разочароващ финал, както е тръгнало, предсказуем, прозрачен.. жалко. Зоран заслужава да спечели, но прекалено рано си оплете кошницата и така е безинтересно. А и ще остане да човърка съмнението..

И поредният гаф на промото, отново с огърлицата! Защо толкова държат да дават винаги хвърлянето й в огъня, сякаш не знаем, че това следва!!!

# 292
  • София
Йоана в стори издаде, че финалистите ще се определят с три поредни игри. Няма да има съвет, както е в американските сезони. Голям гаф! Значи правят стратегически сезон с много модерни елементи от играта, но си праскат игрите накрая по стара българска традиция. И после защо не ги харесват и гледат. Ами защото господа шоурънъри, не може да тъчеш на два стана, защото накрая ще огорчиш и двата лагера. Имате късмет с каста и че четири, пет човека им спасиха сезона, даже го превърнаха в знаков. Иначе са гола вода.

# 293
Много тъпо!!!!!! Много! Ще стане "ни риба, ни рак" този сезон.. накрая ще ни се иска въобще да не го бяха правили! Само ни раздразниха..

# 294
Той още преди време Ваня се беше изпортил, че ще става с игри, но все се надявах, че ще е с игра и съвет, а то... 🤦‍♀️ голяма тъпотия.

На мен лично много ми харесва стратегическата тематика на този сезон, но не виждам смисъла да се отблъскват зрителите, които са фенове на формат повече фокусиран върху игрите със сезон фокусиран на стратегиите, а баш в кулминационния момент да кажеш "майната му" и да го отдаваш на игри. Ни тъй, ни онъй. Реално майната му на всякаква стратегия, защото накрая просто ще трябва да хвърляш боб да ти се падне подходяща игра 😬

# 295
И какво означава това? Че съветът утре е последният?
Тя и Ганка каза нещо подобно вчера. Че очаква още двама. Значи Алекс и още един и човекът на острова се връща.
5 човека от племето и 1 от острова. Три игри. Отпадат трима, остават трима за финал.

Голям късмет ще й трябва на Бо, че да додрапа до финала. Язък й за усилията.

# 296
Явно да. И как после да не се съмняваме..?! Sad

# 297
Т.е., все още има шанс за интересен финал. Беше ми омръзнало от тънките сметки на Бо и капацитета на Зо. Искам нещо по-неочаквано, по-динамично. Честно, не виждам в сегашния вариат на играта защо са бѝли толкова път до Филипини. Диви места и у нашия Балкан има, тъкмо малко да бустнат някой регион.

И никой не каза, че Мила веднага си е боядисала корените на косата.

# 298
То пък щото в сегашната конфигурация, голяма полза от съвета 🙄 6 човека гласуваха единодушно... Комсомолци 😂
Ако продължават да са такова нерушимо ядро, то по-добре още от сега Зоран и ко да им кажат на другите трима да си ходят и да се мятат за победа помежду си. За какво са ни съвети!? За да гледаме в какъв ред ще ги изгонят ли!
С игри останалите трима имат повече шанс да останат във финалната тройка. Особено ако игрите не са само силови, ами и за мислене малко.

# 299
  • София
Колко разочароващ епизод...Зоране,имаш една голяма черна точка от мен.
Все едно гледах начинаещ в Сървайвър.
Дори Карин и Ванко вложиха повече мисъл като го избраха за арбитър,че да не може другия път да е той.Дори се запитаха няма ли да ги таргетира и решиха,че няма време Simple Smile
И какво направиха? Изгониха Алекс, втори Денис?! Чудесен избор,баш Алекс,която се втурна да прегръща Ганка на изпращане и може да падне ей така,само тя да продължи.
Вместо да става все по-заплетено,то ни върнаха в първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт