🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 926
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Много скучен епизод, ама много. Не знам дали имат предварителна уговорка или е само тази от играта, но доста глупаво решение от страна на Зоран и Карин. Ванко е ясен - той прави каквото му кажат.
Честно казано се радвам, че с игра ще определят финалистите, да не отива на идеята при стратегически като цяло сезон, но с тази задруга - поне ще има изненада и обрат за нас зрителите. Дано поне в игрите да има различни компоненти, а не да се заложи само на един и пак да е ясно кой/кои имат шанс.

# 301
  • София
Дори журито е разочаровано

# 302
  • София
Ааа, как, и аз веднага забелязах боядисаната Мила 😁 По-неподходящ цвят на косата има само една от участичките в съседното шоу, и пак за русо става дума.

# 303
И какво направиха? Изгониха Алекс, втори Денис?! Чудесен избор,баш Алекс...
Еми много ги дразни, брат!

# 304
И аз подозирам, че има предварителна договорка между Карин, Ванко и Зоран може би свързана и с подялба на наградата и това никак не ме кефи. Някак твърде естествено и без никакви съмнения идват договорките между тях. Той Зоран отстреля Ганка, а Карин помогна да изгонят Йо, ама те си имат голямо доверие...
Вече почвам да се надявам на Денчо за победител, че иначе съм сигурна, че ще ми остане едно чувство за нагласеност.
И да допълня, че сега се връщах да чета. Зоран си играе логично за себе си. Разкара Ганка, която искаше да го гони и можеше да повлияе на коалицията си и сега не му дреме ни за Бо, ни за Денис. Той не е застрашен. Такъв си е от началото. Още съм на мнението, че най-голямата грешка на Йо и Бо беше, че заиграха с него и обърнаха гръб на Док, Денис и Мила. Виждаше се, че Зоран е по-опасен.
Довечера мисля, че играта е повече като за Ганка, въпреки че и Алекс проявява доста търпение в игрите. Ще видим. Която и да спечели, ще се радвам, но ми се ще да е Ганка и така гласувах.

Това нещо повтарям от началото още. И никой не може да ме убеди, че Зоран не готвеше ножа на Йо и Бо и скарването е било само за заблуда. Просто тогава те намериха идола , и Зоран реши да го ползва за своите си цели. Умните Йо и Бо се подхлъзнаха по него и ще си платят. Ще си плати и Карин, всички ги играе много хитро . Къде с подаръчета, къде с услуги. Определено обаче има слабост към Карин той. Дори спаси Ванко с обещанието да го сближи с нея.
Карин - за мен е най-тъпо играещия играч . Харесват е защото е естествено добра , спокойна и открита. Също ме кефи как примерно, вижда се че лигичките и текат да хапне нещо, душичката и гори , но храс взема се решение и тя веднага ок , без никакви спорове , емоции - приема загубата съвсем без да се прави на обидена изиграна или т.д Просто не изразява никакви отрицателни емоции , с което е приятна за компания

# 305
Предлагам да се пусне анкета - колко кг ще е свалила Карин на излизане.
- До 2
- от 2 до 5
- над 5

Току виж е под 2.

# 306
# 307
  • София
А Ваня пък в стори обяснява, че накрая ще има някакъв туист, който ще е изненада за участниците...
Да не се окаже накрая, че туиста ще е да разберат, че ще отпадат с игри Flushed

Аз обаче тайно се надявам, че Бо ще намери идола.... и с Денчо, брат, ще превъртят играта като за последно. Да се запомни, дет се вика....
И накрая на игрите им дават да прокопаят един тунел и са аут Trollface

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 19:29 от Каlista

# 308
А Ваня пък в стори обяснява, че накрая ще има някакъв туист, който ще е изненада за участниците...
Да не се окаже накрая, че туиста ще е да разберат, че ще отпадат с игри Flushed

Аз обаче тайно се надявам, че Бо ще намери идола.... и с Денчо, брат, ще превъртат играта като за последно. Да се запомни, дет се вика....
И накрая на игрите им дават да прокопаят един тунел и са аут Trollface
Дано не се окаже, че ще е вот от публиката, че...
Другият съвет дано да си ходи ключов играч. Ако е Денис, ще ме е яд.

А ако играта е прокопаване на тунел, Денис и Бо ще спечелят. Само да не трябва да търсят нещо в тунела, там отиде Grinning

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 19:38 от Clouded Mind

# 309
  • София
- До 2
- от 2 до 5
- над 5

Току виж е под 2.
Мила не беше свалила и килограм, докато Драго - 14 кг.

# 310
Не! Някъде ми се мерна информация, че 6 (Карин). И другите момичета някъде по толкова. А Ванко май беше с -12.

# 311
Ее, то ако ще е с игри Бо няма шанс. Никакъв.

# 312
Е, ако е седене на греда или висене на кол във водата, има шанс Бо. Няма човек, който да няма шанс в игрите тип Сървайвър.

# 313
- До 2
- от 2 до 5
- над 5

Току виж е под 2.

По-добре ще е анкетата да пита колко кила ще е качила Карин на излизане. 😆

Това е да превъртиш играта. Всеки път в ресторант Колиба и на финал, докато всички гладуващи те избират пак и отново за посланик и после ти гласуват 150 хилки.

# 314
Вярно е това, в Сървайвър винаги имаш шанс да спечелиш игра.
Отделно, ако се придържат към схемите от миналите ни сезони последната игра, която определя третия финалист е символична и елементарна - дали ще е огъня, дали ще редят чашки или монети, но по същество играта е напълно статична и възможна за провеждане директно на последния съвет.

Кари в подкаста си каза, че е свалила 6кг за времето в играта. Ванко - 13.

Общи условия

Активация на акаунт