🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 459
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 315
Сега бях на събитие с Карин. Невероятна е! Харизматична, красива, спокойна, усмихната и ведра. Направи ми невероятно силно впечатление. Просто е очарователно момиче.
Не играе никакви игри в Сървайвър такава си е и затова хората, толкова я обичат. Имаше и други популярни хора, но Карин беше най- желана за компания.

# 316
Да припомня супер приятелското (хем семейно) събиране на Бо и Зо за лайв. Това означава, че или не е имало никакво забиване на ножове в гърба, или ако е имало е било направено по начин който е дал възможност на "жертвата" да прости напълно. 

Аз оставам за първия вариант и им желая успех на финала и успехи навсякъде.

# 317
За Кари, вярвам, че си е харизматична по начало. Това, че не ми харесва играта ѝ е друго нещо. Има такива хора, които всички харесват и търсят компанията им.

# 318
Оценявам сезона като успешен въпреки,че игрите са скучни и елементарни(повечето от тях).

Аз разбирам защо Бо е харесвана и съм доволна от играта й,ама вие какво всъщност очаквате?
Само защото е топ стратег да я пратим директно в тройката финалисти ли? На игрите е пълна скръб,дори ме дразни като я гледам колко зле се справя и това като основна причина не мисля,че заслужава топ 3 и ако влезе в него(ок съм с това),поне да е и на база някакви физически качества.

Зоран няма да бутне Карин,защото така си разпилява сигурна коалиция,която гласува в синхрон.Все още предстоят съвети и скрити идоли. Другата причина е,че така ще си 'изцапа' реномето и хората може да се откажат да му дадат вот,защото го приемат за "предател" на приятелите си.
Зоран точно сега трябва да е тих и кротък,защото финала му е сигурен.Единственото препятствие е евентуално идол от джоба на Бо.

# 319
Зоран точно сега трябва да е тих и кротък,защото финала му е сигурен.Единственото препятствие е евентуално идол от джоба на Бо.
Или в джоба на Денис Sunglasses

Сега бях на събитие с Карин. Невероятна е! Харизматична, красива, спокойна, усмихната и ведра. Направи ми невероятно силно впечатление. Просто е очарователно момиче.
Не играе никакви игри в Сървайвър такава си е и затова хората, толкова я обичат. Имаше и други популярни хора, но Карин беше най- желана за компания.
Мхм, не я познавам, но съм с много приятни впечатления от подкаста и. Точно както го разчетохме тук във форума - много силна харизма и умение да предразполага хората към себе си.

# 320
И мъжът ми много харесва Кари, аз също. Другата, която е готина, е Ганка.
Останалите са ми симпатични.
Но определено симпатизирам на Алекс, Ганка, Кари. В такъв ред. Яд ме е, че Алекс или Ганка ще трябва да напуснат играта.
Осъзнах, че не съм за тази игра. Прекалено много схеми, стратегии и машинации/манипулации. Не мога да одобря например Бо или Ани да са там, както и Зоран, при условие, че нямат данни да са победители или подобно. А с машинации да стигнат напред. Просто ме е яд. Излиза, че колкото си по-коварен, толкова си по-печеливш.

# 321
Аз също не бих участвала.Първо,че екзотични дестинации не ме привличат вече и второ - без храна,без елементарна хигиена и обкръжена от лешояди,които по цял ден да кроят планове как да ме изгонят...въобще не се вписвам в този стрес.
Много ще се радвам някои от нас в групата,който има желание да играе играта,да го приемат и да го гледаме на тв екран.

Не очаквам догодина нов сезон,по скоро такъв в близкото бъдеще.

Защо Зоран да няма данни за победител? Абсолютно страхотна игра на всички линии - стратегии,физически качества,добро балансиране между коалициите.
Македонец,който живее в България и играе Сървайвър като Американец. Laughing

# 322
Факт. Единственият комплексен играч е Зоран. Във всичко се справя добре. Всички други имат минуси. Дали в стратегията, дали физически, дали в социалната игра или в силната емоционалност. Нали все пак мотото е “Надхитри. Надиграй. Надживей.” Не е само “Надхитри.”
А пък журито като искат много силен ход, да изгонят Бо. Крайно време е. 😁

Оценявам сезона като успешен въпреки,че игрите са скучни и елементарни(повечето от тях).

Аз разбирам защо Бо е харесвана и съм доволна от играта й,ама вие какво всъщност очаквате?
Само защото е топ стратег да я пратим директно в тройката финалисти ли? На игрите е пълна скръб,дори ме дразни като я гледам колко зле се справя и това като основна причина не мисля,че заслужава топ 3 и ако влезе в него(ок съм с това),поне да е и на база някакви физически качества.

# 323
  • София
И аз го оценявам като успешен и да ви кажа ще ми липсва да ви чета като свърши. Рядко вече в която и да е социална мрежа/форум има такава смислена, добронамерена и приятна дискусия. Удоволствие е за мен всеки ден да чета темата.

# 324
  • София
Видяхме Зоран в пълния му блясък вчера, явно се е успокоил и отпуснал, и реши че няма нужда вече да се старае пред Бо Wink
Ми не харесвам такова поведение пък.

# 325
Не мога да одобря например Бо или Ани да са там, както и Зоран, при условие, че нямат данни да са победители или подобно.
[/quote]

Не се заяждам, но защо смятате, че Алекс, Ганка и Кари имат данни за победители, а Ани и Зоран нямат? Освен че социалната игра е изключително важна в Сървайвър, която засега Зоран владее достатъчно добре, той и Ани имат по две индивидуални победи, докато от гореизброените само Алекс има една поделена с Мила, ако не броим тази на Ганка на Острова.
Всеки си има пристрастия, но нека се опитаме да бъдем обективни!

# 326
Така е и въпреки това не ми е симпатичен.
Може би защото подозирам, че "стратегиите" му в играта, са начин на живот отвън!
Как каза някой днес - притежава онези черти, които (за съжаление) масово се харесват на българина: нахален, безпардонен, хлъзкав хитрец.
По същата причина и Бо и Йо не ми допадаха! Типични подмолни гаднярки интригантки.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:12 от птица

# 327
Кари иска хеликоптер.. С храна Joy
Ганка доста е преосмислила всичко, но си е твърде емоционална по природа А май за любовта не е права Joy

# 328
Хубава игра, леко пипкава, но хубава.

# 329
Но пак се разбра, показвайки правилата, кой/кои минава/т на втори етап!! Rage
Скрит текст:
Татуираната ръка на Ванко.

Общи условия

Активация на акаунт