🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 846
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 150
Положението при Кари е:

"Колко пъти искаш да ходиш на колибата и да ядеш там?"

Кари: "Да!" 😃

Извън майтапа, според мен трябва да има определен лимит за даден играч да посещава колибата на преговорите...

# 151
българска работа

# 152
Цял епизод великите стратези следят Алекс да не намери идола...Еми жалка картинка ми е.

# 153
  • София
От страна на голямата коалиция много тъпо решиение е Алекс, те можеха да махнат някой важен. За Зоран и Бо е изгодно Алекс, без идол друг ход нямат, иначе ще е Бо. Могат да ги изиграят, ама пък при дадена дума, има риск да им загубят гласът накрая.

# 154
  • Другата България
Дотук от епизода фаворитът ми е Денко и подсказката за идола.
Сега разбирам защо този чиляк не е търсил дървеното човече.
При наличието на думата "облекчение" Денко се сеща за.....тоалетната.
И дали идолът не е.....някъде там. Ами.....

Ако наистина няма да има изненада на съвета, а ще изгонят Алекс....пфффф. Скука.
И защо гонят най-лесния си съперник на финала?

# 155
Няма да е Алекс изгонената, ако намерят идола на съвета. А според мен някой ще го намери.

# 156
Ако Алекс отново се измъкне и намери идола, ще бъде велико! 😃 Макар и да не е социален играч, много я харесвам с това, че е различна и искрена, играта ще загуби от нея. Защото ако има само стратези, няма да е интересно, именно разнообразието прави тази игра толкова велика.

Относно действията на Зоран и компания, колкото и да харесвам Зоран, това беше доста злобно от тяхна страна. Ванко ми стана смешен, а до днес ми беше просто безразличен.

# 157
Хора, идола не е на съвета. Сто пъти го показаха на едно дърво

# 158
  • София
Няма да е Алекс изгонената, ако намерят идола на съвета. А според мен някой ще го намери.
Нали го показаха, че не е там. Дадоха го, че е на дърво, ако правилно видях.

Ако го намерят, може и да предприемат нещо различно.

# 159
Идола май го даваха, че е в лагера

# 160
Слаб и безсмислен ход, особено в тази фаза на играта. Такъв страхлив ход без никаква тактическа полза бих го приела на първите един, или два съвета след обединението, сега е меко казано безсмислено.

Ванко е точно толкова тъп играч, колкото Пейо, Илиан и тези дето изхвърчаха първата седмица. Просто къде нарочно, къде случайно се захвана като кърлеж за Карин.

# 161
Тук мисля като Бо много повече, отколкото като Зоран.
И за мен няма логика да се гонят Алекс и Денис реално, не знам защо Зоран дърпа в тази посока.

# 162
  • София
Зоран не може да изслушва. Изобщо не осъзнава защо Борислава предпочита Александра и Денис да останат, защо иска да се заобиколи с нехаресвани играчи за финал... Не знам какво домашно е писал, но не е било за това предаване.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:30 от La Vikinga

# 163
Бо орева света да е спасена тя. Нещо обаче съюза им със Зоран се разклаща

# 164
  • Другата България
Тук мисля като Бо много повече, отколкото като Зоран.
И за мен няма логика да се гонят Алекс и Денис реално, не знам защо Зоран дърпа в тази посока.
Именно, именно.
Зоран, поне според мен, вече играе за журито.

Общи условия

Активация на акаунт