🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 908
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 225
За него е ясно. Той си играе играта и плете своята си кошница, макар днес да си поизпусна нервите и показа за малко истинското си лице - хитрец, манипулатор и командаджия. Другите обаче къде зяпат! Наистина ли всеки от тях си мисли, че ще е във финалната група и не е застрашен. И го пази кой! Зоран?
Всъщност, изпуснала съм кога стана такъв решаващ фактор. Нали доста време не беше сред любимците. Нито на участниците, нито на зрителите.

# 226
Смотан епизод със смотано развитие.

Зоран сглупи. Почувства се твърде спокоен след последните два съвета (идола и огърлицата) и забрави къде е и защо е там. Бо му зададе логични въпроси, на които той се изнерви, защото натрупа свръх увереност/сигурност и го мързеше да мисли. Точно тази свръх увереност ще му изпапка главата.

Помня, че преди няколко седмици иронично подхвърли как Йо и Бо били счетоводителките. Мда, той определено не е. Ако си мисли, че ще бие Кари с това жури, дълбоко е сбъркал.

Лошо впечатление ми направи и решението му да съгласува амулета с племето. Той беше арбитър, даването на амулета беше негов прерогатив. Обсъждането с племето няма да накара нито Ванко, нито Алекс да гласуват за него (вместо за Спаска), но може да провокира Бо да му види сметката.

Голямо чакане за едно нищо. Това от днес. Дано утре да има поводи за оптимизъм.

# 227
  • Другата България
За лека нощ не мога да не изкоментирам и абсолютно първичната, но съвсем натурална реакция на Александра при новината, че именно Мила е отпаднала от играта. Тя само дето не се н@@к@ от кеф, то не бяха подскоци в седнало положение, то не беше радост неземна , ще речеш, че с Мила са били един месец заедно в едно племе рамо до рамо и затова не "мелят" в една "мелница".
А то всичкото това заради задочна неприязън заради един Жуан, който не дава пет пари за нито едната от двете, и никога не е давал! И който се е покрил след предаването и не ще и да чуе за Сървайвър!
Ей това е женската глупост, може да ти изяде главата точно когато не трябва......
Хайде,

# 228
  • София
Те се опитваха да го изкарат, планът беше първо Денис, после той, но с Бо всеки път ги надхитряха, или с идол и игри или пък ще дръпнат някой като Анелия. Сега стигнаха дотам, че го усещат като по-умен и решиха да го играят приятели, за да не си заминат те.

Определено не очакваха, че няма те да взимат игрите, а той. Ванко мислеше, че тази игра вече ще е негова. Затова и днес на съвета се оправдаваше.

Много хубава игра днес.

# 229
  • София

Survivor - епизод 25 (18.04.2022)

.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 00:19 от Mari_Mar

# 230
Те се опитваха да го изкарат, планът беше първо Денис, после той, но с Бо всеки път ги надхитряха, или с идол и игри или пък ще дръпнат някой като Анелия. Сега стигнаха дотам, че го усещат като по-умен и решиха да го играят приятели, за да не си заминат те.

Определено не очакваха, че няма те да взимат игрите, а той. Ванко мислеше, че тази игра вече ще е негова. Затова и днес на съвета се оправдаваше.

Много хубава игра днес.
Аз мисля, че просто всички харесват Зоран като личност и приятел, затова и отношението им към него е такова. Ванко, Кари и Ани не мислят толкова стратегически, а с Бо и Денис са в един алианс.

Между другото и реакциите на Анелия от предишния съвет ги усетих като "оо, забавния човек от племето е намерил идол" и не ѝ светна, че това означава, че много вероятно е един от нейните хора да отпадне.

Така че Зоран и Кари са на едно ниво пред журито - харесват ги като личности. Не очаквайте те да виждат само ходовете и да се абстрахират от чисто човешките си симпатии.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 00:33 от Clouded Mind

# 231
  • София
Съгласна, че го харесват, даже в предишния ход го написах, че си има харизма той и ги печели, както и работи да ги спечели.  Ганка обаче мислеше трезво и те бяха уж съгласни с нея да разделят така гласовете, да го натиснат и да си замине след 1-2 съвета и той. Обсъждаха си го реално, но колкото повече време прекарват заедно, той ги спечели.

Смятам, че има и друг момент, уважават го много заради спечелените игри. В очите на героите няма как това да не го издигне. Затова и не му се сърдят за Ганка, смятат  го за достоен за финал, но си ги хвана и малко страх, че вече и тя могат да си ходят. Ванко доскоро беше много спокоен.

# 232
За Ванко, Кари и Анелия отдавна коментирахме, че са сбор от емоционални и праволинейни играчи. Те карат на принципа “харесва ми, не ми харесва” в момента. Това, че Зоран може да ги изиграе утре или Алекс да им е полезна на финала след 2 дни, въобще не фигурира в размислите им.

Игрово - те са пълна противоположност на Йо, Бо, Зоран и Ганка. Лошото е, че днес и Зоран залитна в тази плоскост.

# 233
Днес имаше кадри как Бо търси идола, който сякаш се намира на същото дърво, но не го вижда?... Дали не е намерила идола и да си трае, за да го запази за по-нататък, като при това си издейства и огърлицата на този съвет. Това би бил хитър ход.

# 234
Показаха ни идола, скрит на дървото, за да ни е ясно, че не е някъде на съвета. Не мисля, че Бо го намерила. Беше ми приятно да я видя така притеснена.

# 235
  • София
Браво на Зоран за инфарктната победа в една доста комплексна и хубава игра. Най-накрая и Ванко да блесне и беше на косъм да спечели. Направи ми впечатление, че на гмуркането беше много зле Ванко и там загуби може би играта. Зоран пък се забави много с копаенето, но така или иначе спечели. Негова втора поредна победа за личен имунитет!

Не очаквах да изгонят Алекс. Мислех, че Зоран е мислещ играч, а той си играе директно с Карин и Ванко. Дано ме опроверграе, защото аз за тази тройна коалиция вече няколко пъти съм писал. Зоран/Ванко/Карин са се подковали още преди да започне формата, друго обяснения нямам. Всичко това са само лични предположения, дано да бъде опроверган, защото иначе в моите очи и този сезон ще бъде дискредитиран.

Много правилно Борислава се опита да отвори очите на Зоран за опасността Карин, но той нито чува, нито приема. Даже иска да гони Денчо, който е от неговата коалиция и е още един безобиден съперник за финал. Недоумявам!
И не Зоране, много трудно би спечелил финален вот срещу Карин. Разбира се важно е кой ще е третия човек, но при Зоран и Карин едновременно на финал, то за мен Карин има предимство. И недоумявам как Зоран не го вижда това. Всъщност има простичко обяснение и той не може да го даде на Бо. А именно, сори приятелко, но ние с Кари и Ванко отдавна сме се разбрали. Та така...

Пред Бо става изключително трудно, да не кажа невъзможно. Тя трябва да изгони цели двама играчи, за да е сигурна в победата си. Карин и Зоран. Не един, а двама. Как би станало това, идея си нямам. Идол + съюз с Ани и Денис. Да им отвори очите, че Зоран върви с Карин и Ванко (силните и достойните) и те тримата са пушечно месо. Това е положението.

Това беше по оста Зоран.

Нека погледнем обаче и по оста Ванко и Карин. Аз си мислех, че са 4 гласа срещу Зо-Бо-Денис, но къде ти. Зоран ги командва и двамата. Щом и те не мислят стратегически, то за какво изобщо се морим тук? Много слаба игра на Ванко и Карин. Те имаха идеалната възможност да отстранят Борислава или ако все пак беше получила огърлицата, да отстранят Денис. И най-вече, да се опитат да отстранят най-голямата залаха за тях - Зоран (дори не намекнаха за такова нещо, отдавна беше взето решението за Алекс, още преди играта за имунитет). А то всички срещу безобидната Алекс?! Уау, страшна стратегия, браво! Но разбирам ги и двамата, ако се имат със Зоран, неща за които наистина само гадая, то много ясно, че ще гонят Алекс. После Денчо и после Бо и Ани.
Анелия и Денис не знам дали са схванали какво ги чака, но Борислава измежду всички мисли най-рационално и се надявам да измисли нещо.

Колкото до идола, Бо се размина на косъм с него. Буквално на сантиметри от нея. Ядец. Е, то не става всеки път.

Утре ще е много интересна битка между Ганка и Алекс.

# 236
Всъщност има простичко обясение и той не може да го даде на Бо. А именно, сори приятелко, но ние с Кари и Ванко отдавна сме се разбрали. Та така...
Това не ми беше минало през главата тази вечер, признавам си.
Дано не си прав.

# 237
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не смятам,че Зоран и Кари са на едно ниво.
За Кари казват,че не прави конфликти и е приятелски настроена към всички(което за мен е просто стратегия и ето,че успява).
За Зоран всички говорят така,все едно го величаят колко добър играч и стратег е.Интересен е,печели битки,играе интелигентно.На финал просто не виждам кой ще го бие.

Борислава този път без идоли и имунитети никаква я няма. Mask Ей сега беше момента да я разкарат.Смятам,че се наигра. А тя ако имаше нещо в ръцете си,със сигурност щеше да дръпне Денис и Алекс,за да отстрани Кари или Зоран.

# 238
За Кари казват,че не прави конфликти и е приятелски настроена към всички(което за мен е просто стратегия и ето,че успява).
Да, донякъде е стратегия, но само донякъде според мен. Стратегия е дотам да не влиза в конфликти с хората и да взема в повечето случаи пасивна позиция.
Просто е такъв човек явно Кари, с който лесно се общува и който лесно успява да предразполага хората към себе си. Това или го носиш в себе си, или не. Не е нещо, което се изиграва, още повече при толкова много време в затворена, екстремна среда. Това нормално остава донякъде скрито от камерите, защото не е нещо, което без живо общуване с човека да може да се предаде към нас като зрители.

# 239
  • София
Никаква стратегия не е това на Карин.
Тя си е такава в играта, каквато е и в живота. Просто има естествена харизма да бъде следвана от останалите. А имат и респект от нея също така, че е проектонационал в топ олимпийски спорт.
Тя самата не харесва играта си. В няколко свои изказвания сподели, че е трябвало да бъде по-решителна и дейна. И че сега би играла играта по различен начин.
По стечение на обстоятелствата и се получават нещата.

А че Зоран е играч, спор няма. Топ играч.

И не бих казал, че Борислава никаква я няма. Имаше дързостта да се опълчи и озъби на Зоран, докато всички останали му козируват (без Алекс нали), а също така стана нейното и си получи огърлицата за имунитет, което все пак е нещо. Макар че според мен Зоран по-скоро я унижи по този начин, защото излезе параноична в очите на останалите, което може да се приеме и за слабост в техните очи. Но тя нямаше друга опция и все пак стана нейното. Поне не се предава и пробва всякакви варианти.
Борислава почти не е имала спокойна нощ откакто Джулиана им разби играта на Йо и Бо, без и тя да знае как стана.
Така че хич не е лесно. Всеки оцелява както може. Някой с мускули, друг с хитрост, трети с ум и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт