🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 302
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 435
Най вероятно ще изберат отново за арбитър Зоран. Денис има най-голямо доверие в него, а и Кари му симпатизира. Ако избере Ванко, Денис няма да я подкрепи и така си остава Зоран. В този ред на мисли, македонеца би спасил логично Анелия, защото е непредсказуема. От тук Денис и Зоран гласуват за Бо, а Кари и Ванко за Денис и глас от Бо за Ванко/Кари.
Мисля, че арбитър не може да е един и същи човек в два поредни съвета.

# 436
Най вероятно ще изберат отново за арбитър Зоран. Денис има най-голямо доверие в него, а и Кари му симпатизира. Ако избере Ванко, Денис няма да я подкрепи и така си остава Зоран. В този ред на мисли, македонеца би спасил логично Анелия, защото е непредсказуема. От тук Денис и Зоран гласуват за Бо, а Кари и Ванко за Денис и глас от Бо за Ванко/Кари.
И аз така мисля, но много се обърках.
Ако не може да е един и същи човек, а нямат право и да избират себе си, то могат да избират между Ванко, Анелия и Бо.

# 437
  • Sofia
На мен пък ми е доста интересно дали, какво и как ще се уговорят за гласуването Зоран и Кари/Ванко като днес се "заклеха" на различни хора.

# 438

Анелия мисля, че е била 2 пъти подред, но може и да се бъркам.

# 439
  • Mediterraneo
Не може един арбитър два поредни пъти.

# 440
Така, абстрахирам се от догадките за спойлери и влизам в разсъждения относно стратегията на Зоран.

Окей, иска да гони Бо, за да я спечели като вот на журито. Тя със сигурност би го подкрепила, ако е срещу Кари и Ванко, но откъде е сигурен, че тя не би подкрепила Анелия или Денис, ако са финалисти, при положение, че той ще ѝ е отсякъл главата? Колкото и Бо да е фен на играта, винаги в гласуването има и личен мотив. Според мен се гласи да направи прекалено агресивен и прекалено рисков ход, искайки да гони нея. Мисля, че можеше спокойно да я остави до игрите и дори и да вземе някоя и да е в тройката, да използва срещу нея коза "Аз бях добър и в игрите" - в журито има хора, които биха се впечатлили на това като Мила и Алекс. Мисля, че само Йо би подкрепила Борислава вместо Зоран от тези, които потенциално биха дали глас и за двамата.

Накрая в тройката ще са Денис, Ганка и Ванко и Денис ще спечели, издигнат от ходовете на Бо и Зоран.
Тогава casual зрителите просто ще откачат Laughing

# 441

Анелия мисля, че е била 2 пъти подред, но може и да се бъркам.

Беше преди обединението. Това правило беше въведено след като се обединиха.

# 442
Не може един арбитър два поредни пъти.
Анелия беше два пъти арбитър последователно. Но от различни племена - един път от старото племе и веднага след това от новосформираното. Правилата не са нарушени. Един играч не може да е два пъти последователно арбитър от едно племе.

# 443
  • София
Така, аз се връщам на разсъжденията по спойлерите. Който не иска да участва, да не отваря!
Скрит текст:
От стоп-кадъра и аз мисля, че Ванко е спасения ..
Да приемем според промото, че в Анелия е идола. Ако тя е спасила Бо, то тогава е разбрала за плана на Зоран. А той каза, че трябва да го крият от Ани. Дали за това не се е ядосала, че крият от нея и затова да я е спасила?!?....  И да е гласувала срещу Денис.
Бо не съм сигурна дали е гласувала срещу Карин ако няма идол в нея.... Но пък ако Зоран и Денис са и казали, че ще направят така, че да се спаси Ванко, за да му се отнеме глас и така стават мнозинство срещу Карин... може и да са я излъгали... Как точно Бо ще я излъжат, ама е на... така го нагласям според това което виждам...
А може дори умишлено да направят Бо арбитър, за да я заблудят още повече и тя да спаси Ванко....
И така, Бо е спасена от Ани и важат само нейния и на Анелия гласовете. Бо гласува срещу Карин, а Анелия срещу Денис. Оттук нататък при прегласуването според мен, Денис ще изхвърчи....
Между другото, от стоп-кадъра виждам как Бо се е обърнала и май се разправя с Денис, а в тоя момент Зоран я наблюдава.... виновно?!? Анелия като че ли леко се подсмихва....
Не знам, може би настройвам нещата повече натам накъдето на мен ми изнася.... Та сигурно бъркам в предположенията...

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:35 от Каlista

# 444
Благодаря за информацията, не знаех за това правило.

В този случай ми е мътно, кой биха направили арбитър. Бо в никакъв случай и Ванко, спирам се на Анелия, като компромис от двете страни, да не си загубят гласа. Анелия ми е фурнаджийска лопата, не харесваше до късен етап  Денис, но се сработи с него, за да отсрани заплахите си. Мисля, че тя няма да гласува против Бо в никакъв случай, а и Кари и Ванко, ако имат малко разум няма да се вържат на Зоран и да изгонят Бо за сметка на Денис, защото той е с по-добри показатели в игрите и ще е конкуренция в 3-ката. Кари съм сиг., че ще е против Денис и няма да гласува за Бо.

# 445
  • София
Нали Ванко и Кари,когато бяха в колибата,сложиха точно Зоран за арбитър,за да може следващия път да нямат право да го изберат(имат си и те нещо наум).За следващия съвет искаха да пуснат Ани арбитър-за нея ще настоява Карин.Денис-не знам дали ще се съгласи.

# 446
  • София

Survivor - епизод 26 (19.04.2022)

# 447
  • София
Хмм, сега пък друго се сетих. Ами ако така стане, че няма избран арбитър. Не се разберат примерно... Тогава гласовете на Денис и Карин заминават. Остават Зоран, Ванко, Бо и Анелия. Две на две.

# 448
Вашите разсъждения и предположения май са по-интересни от самата игра 😀
Нямам идея кой ще си тръгне, все ми е тая, за никого няма да ми домъчнее, само не искам да е Бо! И то пак не заради самата нея, а защото играта става много скучна и предварително подредена, ако някой не подложи крак на сметките на Зоран! Така че, нека има изненади!
Нямам търпение за утре 🙂

# 449
Любопитни отговори от Йо
Имаме потвърждение, че ще има три игри за класиране на финал, както е било винаги досега в нашите сезони.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 00:00 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт