🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 304
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 495
Кари имаше един момент в който държеше всички козове и можеше да дръпне чергата на всеки. Този момент тя пасивно остави. Това дали е в неин плюс за крайното гласуване , не съм убедена. Тя също се надява на гласове в журито, но го прави по пасивен начин, докато Зоран е активен и вероятно ще събере повече. Не знам защо често виждам, че Мила ще гласува за Зорко. Ако го направи ще се се заплюя , че ми е била любимка

# 496
Кари се провлачи до финала , по много невидима за околните линия.
Мен много ме дразни постоянното и тичане да намаже манджа в колибата и после нежеланието ѝ да споделя с околните.
Абсолютно роден и изграден Егоист е !
Най странното е ,че всеки от племето е готов да и отстъпи част,че и цялата си дажба понякога. Обаче и тя не чака втора покана......

# 497
E, не! То бива инертни сървайвъри, но Карин и другия вечно гладен мрънкач Денис ще ги отнесат на ръце и нес кафе до финала. Чак ги мързи да идат да гледат островитяните. Хапна Денко, пийна биричка и що да си разваля рахата, Карин и тя никога не отиде, доколкото помня. Ми що да се влачат в жегата по лодки и на слънце, та после обратно. Я как хубавко могат да си почиват, да полегнат, да им намерят идола, да им спасят задниците. И с цялата си мазност Денис веднага се предложи на Зоран и забрави, че Борислава ги избута...
Много хубави размисли от Гани в началото на епизода. Heartbeat Радвам се за победата ѝ, която бе наистина на длан разстояние. Алекс се поизгуби в играта, но е добър човек, сега да мисли мъдро. Пожелавам ѝ удовлетвореност, любов и много щастие. Simple Smile

# 498
С тази харизма, която носи в себе си Карин можеше да развие невероятна игра на острова. Самия аз нямам обяснение защо е толкова инертна, защо се оставя на обстоятелствата вместо да ги създава. В нея аз лично за себе си виждам един много по-голям потенциал, който за съжаление ще остане неразкрит.   

# 499
И на мен много ми харесаха думите на Ганка и че потърси грешката в себе си също. Голяма е хубавица, сладурана, ще взема баш накрая да я харесам.

Чудя се какво толкова и харесват всички на Кари, чак храната си дават, на мен честно казано отдавна ми е неприятна. Не е чак толкова готина и усмихната поне за мен.

Зоран няма смисъл да се хаби да маха Бо, само ще си натрупа негативи, тя така ли иначе ще отпадне първа на игрите.
Дано се справи с игрите Зоран, победата му е почти в кърпа вързана.

# 500
С тази харизма, която носи в себе си Карин можеше да развие невероятна игра на острова. Самия аз нямам обяснение защо е толкова инертна, защо се оставя на обстоятелствата вместо да ги създава. В нея аз лично за себе си виждам един много по-голям потенциал, който за съжаление ще остане неразкрит.   

Според мен я достраша. Почувства се комфортно със социалната си игра - тя реално НЕ е била застрашена от обединението насам. Съответно, не ѝ се наложи да развива/прилага някаква стратегия, която можеше да отблъсне другите (бъдещи членове на журито). Дори не ѝ трябваше да си дава зор на игрите - така или иначе вечно е в Колибата или пък споделя награда (с Анелия, например).

Не съм сигурен, че решението ѝ да не прави нищо допълнително е осъзнато. По-скоро ми се струва, че е подсъзнателно и продиктувано от това, че играта ѝ, каквато е - спокойна и социална, макар и скучна за зрителите - ще я добута до финала, ако не и до първото място.

# 501
Аз подкрепям Зоран от началото и искам да махне Бо /това обаче не е добре за него,защото двете змиички ще се озлобят и може да не гласуват за него/, но мисля, че Денчо брат отива при Ганка на острова довечера. Там мисля, че ще я победи и ще се завърне за игрите.
Много ми е интересно и чакам с нетърпение довечера.

# 502
След като видях спойлерът от промото
Скрит текст:
То е ясно, че Зоран е сигурен финалист. Няма как 3 игри да не може да спечели нито една при представянето му напоследък.
Зоран като прави тези сметки за Бо вероятно си мисли, че тя няма да разбере, че той и е резнал клона. Ще наговори 3ма да гласуват срещу нея - Денис, Карин и Ванко. А той самия като нищо ще се врътне и ще гласува за Денис с Анелия, след като Бо много пъти му каза, че няма да гласува за Денис. Само че довечера най-вероятно 1 от сигурните му гласове ще е с огърлица, та като нищо оттук да дойде това равенство 2 на 2. А може и идол да се играе. Ще е интересно. При прегласуване не знам дали Зоран ще посмее да даде явен вот анти Бо. А и наистина като я вижда в игрите колко е зле и знаят, че финала се решава с игри, защо му е нужно? Явно и него го хвана параноята.
Другото интересно ми е Денчо ще предаде ли Бо, която му беше лоялна. Най-вероятно да, понеже знае, че иначе трудно ще отърве кожата.

# 503
С игри ще се определят финалистите.
И тъпият ми въпрос е защо толкова се пънят за журито ?То какво определя?

# 504
  • До морето
Финалът на 01.05. ли е?

# 505
Победителят, който ще вземе 150 бона.

# 506
Защото финалистите се определят с игри, а победителят се определя от журито.

27 април е финалът.

# 507
Лично ти отговорих по-напред! Добре е да се чете, не само да се пита 🙂

# 508
Не знам защо, но вчерашните битки ми бяха доста скучни. Особено тази на Острова. Втора поредна пасивна игра за Ганка. Жалко за Алекс!

И все пак Ганка започва да ми се издига в очите. Даже от останалите ми е фаворит със Зоран. Не, че някога съм я мразела, но имаше някои нейни действия, които не ми харесаха и повлияха на мнението ми за нея. Самият факт, че си е осъзнала грешките от играта (за разлика от други отшелници, като Ивана и Мила), говори доста. Изглежда, че е умен човек, а и в игрите се представя добре. Би била заслужен финалист, а защо не и победител (в зависимост от това кой ще е другият финалист, защото според мен не би имала шанс слещу Зоран или Кари)?

В момента Зоран се намира в доста трудна ситуация. В племето останаха само хора, с които се разбира чудесно, така че както и да гласува, ще си изглежда, като "предателство". Но според мен ще успее да се измъкне, хитрец е! За мен той е смесица между Ваня Джаферович и Ники Мартинов.

Относно вашите коментари за Кари - разбирам, че никога не е била под прицел, но за мен е доста скучен играч. Първо, че яде доста повече от останалите (което не е честно), второ, че е доста непостоянна в игрите (в едни се представя много силно, в други слабо) и трето, че като характер не ме е впечатлила особено (или поне, като зрител).

Иначе прогнозата ми за днешния епизод е, че Анелия печели имунитета и че ключов играч (като Бо) напуска племето.

# 509
  • София
Прегласуването явно ли ще бъде?

Общи условия

Активация на акаунт