🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 318
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля, че са събрали много хубави жени този сезон - на фона на Ергена направо са космос! Тук изключвам Маргарита и Ивана, които не ми харесаха визуално, въпреки че Ивана имаше хубаво тяло за възрастта си, а Марга просто покрай спорта, който практикува не се подържа никак, за да изглежда женствена.
Алекс, Ганка, Анелия, Карин, Мила(без железата), Бо, Йо, Джулияна всички са хубави момичета. Лични фаворитки са ми Ганка, Анелия и Алекс, но това е субективно.

# 601
А кого избрахте за мистър Survivor ?🤔 Освен Владо Карамазов де

# 602
Да, страхотни са момичетата.💗
Анелия е толкова невинно сладка и има тяло убиец. Ганка също е яка мацка. Алекс и Мила са хубави. Карин е супер екзотична и готина.
И момчетата не са лоши.

# 603
Пейо, разбира се Joy
Аз бих избрала Денис чисто визуално. Док ми е на второ място, но ми идваше по-сладникав.

# 604
Мистър Сървайвър май не сме избирали....Wink Не че Драго има конкуренция.

# 605

Джордж Клуни беше Grinning

# 606
  • София
Драго

# 607
Да добавя и още нещо за девойките и външния им вид и спирам по темата.
Върнах се към визитките им и отново ги разгледах всичките. Ми те са се разхубавили страшно много за тези 1-2 месеца (или колкото време са там). Поначало са си хубави жени, но сега направо блестят! Фигурите, косите, кожата им...
Вярно значи, че гладът, движението, чистата храна и чистият въздух са изворът на красотата!

# 608
Аз бих предложил и Милен.

# 609
Да добавя и още нещо за девойките и външния им вид и спирам по темата.
Върнах се към визитките им и отново ги разгледах всичките. Ми те са се разхубавили страшно много за тези 1-2 месеца (или колкото време са там). Поначало са си хубави жени, но сега направо блестят! Фигурите, косите, кожата им...
Вярно значи, че гладът, движението, чистата храна и чистият въздух са изворът на красотата!
И интригите. Постоянното захранване с интриги и шушукане.

# 610
  • София
Аз бих предложил и Милен.
То имаше анкета-в архивите може да поровиш и бяха включени всички участници.Нямам спомен Милен на кое място е Simple Smile Аз дадох тогава глас за Ани и Драго.

# 611
Захранване на душата, нали 😉
Което одухотворява лицето 😜

# 612
  • София
Аз тези дни гледах Надкаста и там споменаха, че Доктора е бил обмислян за Ергенът на мястото на сегашния:))) Бас държа, че предпочита там да беше отишъл, той май не поддържа връзка с никого от формата.

# 613
Аз тези дни гледах Надкаста и там споменаха, че Доктора е бил обмислян за Ергенът на мястото на сегашния:))) Бас държа, че предпочита там да беше отишъл, той май не поддържа връзка с никого от формата.
Док има точно същата реакцията към формата, каквато имаха навремето Март и Тарзан. Пълен игнор. Разбираемо.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 17:55 от Bengun

# 614
Алекс и Анелия са хубавиците на сезона. Алекс е по-екзотична, Ани  - с някак по-властна хубост, нищо, че е толкова малка. Ганка е нежната, Кари - харизматичната. За Мила ми е трудно да се абстрахирам от халките и контраста коса - вежди. Бо е хубавка и нежна, но с оная хубост, която бързо преминава. Ивана също не беше никак лоша и имаше интелигентно излъчване, независимо от тунинга.
От мъжете - Драго е без конкуренция, да ме прошава Ванко.

Общи условия

Активация на акаунт