🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 269
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Изчетох всичко...,най-после...ooooh!
И в главата ми вече е тотален миш-маш за възможни ходове,стратегии и кой за кого и с кого.
Ще ми се Ани да е намерила идола и да спаси Бо,ако евентуално е подочула,че е застрашена.То е ясно,че няма голям шанс за финал,но поне да е в шестицата.За евентуален изгонен не смея и да мечтая-Кари,Ванко...,все много подходящи.Ама май много искам. Mr. Green
Напрегнат епизод ще е довечера./как пък един спойлер не се появи,ей така,за успокоение Mr. Green/

# 631
Напрегнат епизод ще е довечера./как пък един спойлер не се появи,ей така,за успокоение Mr. Green/

Пу-пу.
Дано никой от екипа на предаването да не чете тук, че довечера в промото като нищо ще изпляскат победителите от трите състезания в профил и анфас. 😆

# 632
  • Sofia
Само на мен да ми кажат,аз няма да гъкна.Joy

# 633
  • София
Ами то май Ванко брат пусна спойлера Simple Smile

# 634
Ааа, не ми се вярва. Ще му скъсат ...по договор.

# 635
  • София
Е,това е Легендата-кой може да го обвини в нещо.

# 636
То поста на Ванко наистина изглежда като "аз бях дотук". Обяснение защо не е успял да се класира на финал. Ама да видим де.

# 637
Ако Денис е играч отива и казва всичко на Бо и двамата организират гоненето на Зоран, но май нищо няма да направи.

Д.  е мижутурка - никога няма да го направи

# 638
  • София
Не знам, аз цял ден само за това мисля.... Със идол, без идол.... Всякакви варианти, дори и такъв, в който Карин отказва да гласува срещу Бо ....  Което не е далеч от логиката, ако е решила, че вече е прекалила с флипването (както неуместно го употреби по повод Бо)....
Ама Ванко го нямаше в никой сценарий.... Нали Владо вчера го засече на съвета, просто се оправдава човека Grinning

Та да, също като тези вътре, от много мислене, накрая ще се окажем и ние blindside-нати

# 639
Та да, също като тези вътре, от много мислене, накрая ще се окажем и ние blindside-нати
Хехе, да.
Ама стига толкова викам аз. Нека си остане като изненада само blindside на Александра Joy Въпреки, че анкетата реално го хвана и него.

# 640
Много странни действия на Ванко. Все едно се давеше.

# 641
Трудна игра реално е тази. Жалко, че бездарниците-монтажисти ми развалиха удоволствието да я гледам с интерес.
И все пак браво на Зоран и Карин, но Зоран беше много стабилен, с класа над останалите в това изпитание.

# 642
# 643
Бреййй, този Зоран! Радвам се, че не знаех предварително! Браво, Зоки! Заслужаваш! Само да не оплескаш нещата на другия фронт..

# 644
Като се сетя Зоран как се влачеше на една игра, а сега изведнъж влезе в серия 🤔

Общи условия

Активация на акаунт