🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 783
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 780
Много силен последен съвет! На Карин всичко и изтръпна.
Яд ме е за Денис, понеже полсуша момичетата, рискува и ако Анелия беше гласувала за Карин, щяха да я изгонят. Реално обаче Зоран го закопа.
Зоран се извъртя като видя накъде отиват нещата, но късно според мен. Не знам дали журито ще се хване за 1001 път.
Мисля, че Ганка ще се върне. Играта е по като за нея, но прекалената увереност на Анелия и споменаване на името и в промото, са в полза на Денис.
Давам много бонус точки на Анелия за този ход с идола, нооо ме е яд, че не изгони Карин. Не успя да си надмогне емоциите.

# 781
Напълно съгласна с DevmasterY. На Анелия ѝ е съвестно, че са я нарочили всички за предател. И сега се опитва да се реабилитира пред журито. За Зоран с вече очеизбождащата предварителна уговорка с Карин и Ванко, няма какво да говоря. Но пък като казаха, че ще се играят игри се сети, че Денис му е по-голяма конкуренция от Борислава и се насочи към него + се опита да си спаси имиджа като покаже, че си е спазил уговорката с нея. Не знам дали успя обаче.

# 782
Е, вечно гладната Кари ще хи схруска шумно всички умници дето останаха накрая.

# 783
От думите на Владо в началото на този съвет, аз разбрах, че отпадналият директно става част от журито, но след това Денис многократно спомена, че му предстои дуел с Ганка, да не би да не е разбрал, защото промото не включваше кадри от дуел.
Включваше кадри от дуела с Ганка.

# 784
  • София
Е как може във финалната шестица финалистите да се избират с игри Neutral Face Това не е Сървайвър. А ситуацията беше доста напечена и щяхме да гледаме страхотни съвети. Не се научиха да правят риалита в БГ и това е.

# 785
  • София
Да му се ненадяваш, за пръв път познах 90% от това което се случи.... Дори, че Бо ще е арбитър.
Виж, не очаквах, че Анелия ще гласува за Карин. Но тя пък набързо се поправи... Еххх, Ани, Ании Anguished

НО, да подчертая дебело СТРАХОТЕН ЕПИЗОД! Прекрасен!
Бо, страхотна си момиче! Перфектна! С едно изречение направи така, че Зоран сам да се бие! При това уж насочено към Ванко Joy Просто най-добрия играч на Сървайвър БГ! РЕСПЕКТ!

Малко ме е яд за якото идолче обаче, последното му разиграване и беше изхабен напразно Cry

# 786
Накрая май Ванко ще спечели 😂 Но пък нито е добър в социалната игра,нито в игрите следователно може да не стигне до финал.Бо според мен е по-добра и в игрите от Ванко.

# 787
Офффф, Анелия! Тъкмо ми се реабилитира в очите. Не знам дали спечели от вота на журито, ама категорично изгуби Бо като глас.

На острова Ганка има предимство и като текущ жител, и като жена - май само Драго успя да победи жена в игра 1 срещу 1.

# 788
Анелия не предаде и Бо, и Кари днес.
Остави си вратичка към гласовете и на двете в журито.
Това направи според мен.

Ама тя Анелия няма да стигне то там тъй като Кари е пъти повече физически подготвена от всички вътре. Така че Анелия и подари победата

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 22:46 от Анонимен

# 789
Е, вечно гладната Кари ще хи схруска шумно всички умници дето останаха накрая.
Ама тя Анелия няма да стигне то там тъй като Кари е пъти повече физически подготвена от всички вътре. Така че Амелия и подари победата

Не е точно така според мен. Карин често се изнервя по време на игрите, не е пример за стабилност. Аз лично мисля, че ще се провали най-късно до края на втората игра. И ще отиде в журито.

# 790
Зоран усети че загуби журито и затова си извъртя вота. Усети и че Бо ако е на пейката, няма да гласува за него за финала, защото се чувства предадена. И затова избра Денис да си ходи. Странно че имат договора с Кари от ден първи, пък не я смята за глас за него от пейката...

# 791
  • София
Включваше кадри от дуела с Ганка.
А, добре, разсеяла съм се. Hug Може би Владо е казал, че загубилият на следващите изпитания (а не на този съвет) директно става член на журито.

# 792
Според мен пък се оля във всички посоки. Особено смаяна беше физиономията на Бо.
По принцип нямам задни мисли , но нещо ми бие на Флюбване на Зоран в Кари

# 793
На Ванко физиономията през целия съвет беше един път, все едно не беше там Simple Smile

# 794
  • София
Аз мисля, че не беше толкова лош ход от страна на Анелия. Ако беше изгонила Кари, губеше гласовете на 90% от журито и щеше да има грозен финал за нея, виждаме Алекс и Мила с каква злост говореха за нея. Сега се опита да им покаже това, което те искат да видят. Това беше ход за журито. Трябва да се надява, че Кари няма да стигне до финала, а тя ще стигне.

Общи условия

Активация на акаунт