🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 751
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 870
С тъпо жури, ще има и тъп победител. Не, че бих нарекла Зоран глупав, но доста лабилен и уговорката им с Кари и Ванко много прозрачна. Няма значение дали е била измислена месеци преди снимките, по време на предаването, или как да е, тримата тотално извъртяха всички. Никога не е имало два лагера - няма лагер на Бо/Йо и лагер на Ганка и Драго. Имало е само един лагер и това е на тези тримата. Другите просто бяха пионки и ако толкова държат на честността, достойнството и прозрачността трябваше да усетят как всички са били изиграни. Борислава им го обясни елементарно като на пълни тъпаци и те пак се съмнявам да са разбрали.

Даже бих адмирирала подобна схема на тримата, защото е гениална...ако не бях 100 % сигурна, че е изградена извън предаването.

# 871
Не ми е приятно да го пиша,но единствената причина Владо да не прекрати диалога между племето и журито за мен е Карин. Както искате ме разбирайте.
Директна атака от журито към играч, все още в играта е абсолютно недопустимо преди последния съвет. Защото може да повлияе на предстоящия вот. Както и се случи.
Хммм, като че ли сега вече започнах да си обяснявам едита на Денчо през целия сезон
Даа и точно почнаха да го показват повече и си тръгна. Grinning Беше ни пред очите през цялото време, ама аз щото му симпатизирам от горе-долу ден 1 и все си навивах, че не е точно така.

Ако съдим по едит на финал са
Скрит текст:
Зоран, Кари и Ганка

Поне като върна лентата назад за тези играчи сме разбрали най-много като бекграунд, характер и избори.
И колко му е да има телевот, след като ВЛАДО заговори за хилядите хора, които ще гледат...

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:21 от Clouded Mind

# 872
Много добре помня, че предишните сезони Владо се обръщаше към журито и казваше, че могат само да гледат, без да се обаждат. Сега защо позволи журито да се намесва, да задава въпроси? Силен сезон , интересен, защо накрая го опорочиха?

Аааа, само дано няма вот от зрителите, това ще е черешката на тортата.

# 873
Аз лично не искам победител от триото Зоран, Кари и Ванко. Предпочитам всеки един от останалите играчи. Без изключения.

# 874
  • София
Clouded Mind, ужас!! Дано не си права Rage

# 875
Срещу Зоран не са се обръщали Ванко, Кари и Анелия. Ако трябва да спечели някой играта, то това трябва да е той или Ганка. Просто при другите, все едно не бяха там, като изключим Анелия. Бо и Йо, бяха в съюз с доктора, Мила и Денис с/у вратарчено, Маргарита и Зоран и индивидуалния играч Милен. Тогава си беше на прицел Зоран и двете мадами, не се опитваха да го спасят. Тогава изкара най-големия късмет, че беше спасен от Анелия за Ганка нямам спомен. Това е игра за надлъгване и заблуждаване, а на него определено му е в кръвта да ги мята от единия бряг на другия. Сървайвър със сценарист Зоран и статисти всички останали.

# 876
Май Анелия опита да прати "слабия" на игрите Денис на Ганка, за да се опита да се реабилитира, но като зрител исках големия ход - Кари честно казано
Утре сутрин с кафето с удоволствие ще чуя какво мислиш за епизода днес.
Искам да ти благодаря персонално за удоволствието, което ми доставя твоя подкаст.

Много ти благодаря, силно го оценям, когато е от такива разбиращи колеги анализатори Simple Smile
Утре ще е дълго.

Видяхме най-бруталния племенен съвет и толкова много ме е яд и жал, че ще има игри до края, а не такива прекрасни съвети

# 877
  • София
Ако ще правят играта по български правила, наистина по-добре да няма нови сезони. Да купят американскиглте, нали и без това се чудят как да спестят пари...

# 878
Скрит текст:
Май Анелия опита да прати "слабия" на игрите Денис на Ганка, за да се опита да се реабилитира, но като зрител исках големия ход - Кари честно казано
Утре сутрин с кафето с удоволствие ще чуя какво мислиш за епизода днес.
Искам да ти благодаря персонално за удоволствието, което ми доставя твоя подкаст.

Много ти благодаря, силно го оценям, когато е от такива разбиращи колеги анализатори Simple Smile
Утре ще е дълго.
Видяхме най-бруталния племенен съвет и толкова много ме е яд и жал, че ще има игри до края, а не такива прекрасни съвети

Съвета беше много хубав. Но това, което го направи феноменално интересен за нас като зрители ( диалога на племето с журито ) опорочи брутално играта, защото повлия на вота. Интересно ми е твоето мнение по въпроса.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:37 от Bengun

# 879
С тъпо жури, ще има и тъп победител. Не, че бих нарекла Зоран глупав, но доста лабилен и уговорката им с Кари и Ванко много прозрачна. Няма значение дали е била измислена месеци преди снимките, по време на предаването, или как да е, тримата тотално извъртяха всички. Никога не е имало два лагера - няма лагер на Бо/Йо и лагер на Ганка и Драго. Имало е само един лагер и това е на тези тримата. Другите просто бяха пионки и ако толкова държат на честността, достойнството и прозрачността трябваше да усетят как всички са били изиграни. Борислава им го обясни елементарно като на пълни тъпаци и те пак се съмнявам да са разбрали.

Даже бих адмирирала подобна схема на тримата, защото е гениална...ако не бях 100 % сигурна, че е изградена извън предаването.
                                                    Параноята яко те тресе .

# 880
До днешния епизод следях сезона с интерес въпреки негативните коментари и ниския му рейтинг.Да дават на Карин наградата,10 бургера и да приключва.

# 881
Много ще се зарадвам, ако Денис се върне обратно, спечели игра и се класира за финал. А Анелия, която е толкова надменна и самонадеяна, че той няма никакъв шанс ,отпадне първа. И то при положение, че не съм фен на Денчо

# 882
  • Другата България
Изгледах.
Изживях. НаиграхА се.
Не съм ви чела, много сте писали.
Вероятно всичко сте казали. И аз няма да кажа всичко в един пост, обачеееее...все ми се струва, че накрая ще съжалявам за един месец загубено време. Дано, дано не стане така, но днешния съвет изгуби очарованието си с тези провокативни въпроси към Анелия. И всичко заради "тримата големи". Цялото очарование на стратегическите ходове на Зокич за мен тази вечер се изпари. Освен, че на съвета видях един различен Зоран, озлобен, с променена физиономия, чак злобен в един момент, видях и един вкопчил се в Карин играч, склонен да предаде съюзниците си от ден първи. И то след като "случайно" разбра за физическите игри, които предстоят, в които се предполага Карин да ги отвее с физика. Сега се моля за игри с пъзели,  статични игри, в които Бо да има предимство. И Ганка, ако се върне, въпреки че и шансът на Денис не е малък, точно на тази игра, която предстои на острова.
Иначе ми стана мъчно за Денчо. Избра да играе със сърцето си и загуби. Обеща на двама, накрая и двамата му написаха името.
Обаче излязох права, че Анелия е масово нехаресвана в журито. От журито. Затова и да стигне финал, шансът й е никакъв.
Вече искам финал Бо, Ганка, Ванко.
Която и от жените да спечели, ще съм доволна.
Забравих. За мен въпросите на журито промениха вота на Анелия. Тотално. Ако не беше тази гавра Карин беше "пътник".

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:54 от Merri_An

# 883
Предлагам следващата анкета да бъде за предположения за тримата финалисти.

# 884
Да, защо се позволи Йоана да говори и дори да задава въпроси на Ванко, че и той дори и отговори. Защо Йоана не беше спряна, както спряха Мила? Всичко тръгна от озлобената Борислава, защото чичо Зоран не искаше да й играе по свирката. Въпросът на Владо беше дали някой е направил жест към останалите. Даде се за пример видеото от близките, което Зоран им предотстъпи. След което Ванко се сети как беше спасен от Зоран при разделянето на племената и започна да разказва. Борислава най-нагло го прекъсна, за да разкаже тя, при положение, че изобщо не е центърът във въпросната история. Започнаха с Йоана да нападат Ванко, че е предател. Зоран много спокойно си й обясни, че Владо е питал за съвсем друго нещо, но Борислава продължи да съска като змия. После много добре Зоран и припомни момента, в който тя му казва “Много лично ги приемаш нещата”. А сега тя защо ги приема лично? И изобщо Зоран й реагира по много подобаващ начин. За мен Бо се изложи на съвета, като затвърди, че всъщност изобщо не е над нещата и само привидно е хладнокръвна. Страшно озлобена е към Кари и това според мен я настрои и срещу Зоран. Но не може да очакваш ти да се държиш по един начин и другите да са ок, че ги гониш, а ти да се сърдиш и цупиш, когато се обърнат срещу теб.

Общи условия

Активация на акаунт