🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 760
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 795
Колко игри е спечелила Кари?

# 796
На Ванко физиономията през целия съвет беше един път, все едно не беше там Simple Smile
На Легендите е простено да не са точно там, където са Trollface

# 797
Важен епизод и за Зоран. В журито трябва да са пълни идиоти да гласуват за него след този цирк, който разигра. Борислава го разкости безмилостно. Аз съм почти убедена, че той си смени вота в последния момент, просто защото е толкова лабилен психически. Той е Парвати от Алиекспрес. На пръв поглед изглежда, че манипулира и владее нещата, но само малко да го бутнеш и е изпаднал в нервна криза.
Всъщност брилянтен ход на Зоран. Той предполагаше, че идолът може да е намерен от Бо или Анелия и ако гласуват три гласа за Бо и те играят идола, Кари си заминава веднага с два гласа. А така гласуваха два гласа за Денис и имаше равенство. Единствен шанс за спасяване на Кари. Доволна съм.

# 798
  • София
Скрит текст:
На Ванко физиономията през целия съвет беше един път, все едно не беше там Simple Smile
На легендите е простено да не са точно там, където са Trollface
Освен това днес не трябваше да мисли и за кого да гласува, беше отишъл на театър просто. Bowtie

# 799
Май Анелия опита да прати "слабия" на игрите Денис на Ганка, за да се опита да се реабилитира, но като зрител исках големия ход - Кари честно казано

# 800
Анелия не предаде и Бо, и Кари днес.
Остави си вратичка към гласовете и на двете в журито.
Това направи според мен.

Именно. Анелия игра за журито днес, от части поради провокацията на Мила. За съжаление, този ѝ ход няма да отлее положителни гласове от Кари, Зоран или Бо. Зоран също промени гласа си по две причини - 1) най-накрая разбра, че “счетоводителката му” не е сигурен глас; и 2) предпочита Бо пред Денис в игрите (за които разбра днес). Прозрачен е вече.

# 801
Важен епизод и за Зоран. В журито трябва да са пълни идиоти да гласуват за него след този цирк, който разигра. Борислава го разкости безмилостно. Аз съм почти убедена, че той си смени вота в последния момент, просто защото е толкова лабилен психически. Той е Парвати от Алиекспрес. На пръв поглед изглежда, че манипулира и владее нещата, но само малко да го бутнеш и е изпаднал в нервна криза.
Всъщност брилянтен ход на Зоран. Той предполагаше, че идолът може да е намерен от Бо или Анелия и ако гласуват три гласа за Бо и те играят идола, Кари си заминава веднага с два гласа. А така гласуваха два гласа за Денис и имаше равенство. Единствен шанс за спасяване на Кари. Доволна съм.
Какво му е брилятното на този ход за Зоран? Кари е много по-голяма конкуренция от Денис. Брилянтен ход е за Кари която без да си мръдне пръста прави така, че всички да играят за нея.

# 802
Многоо ми хареса епизода и от толкова въртене сучене пак Денчо,ми то беше ясно.Както е ясно,че Бо ще отпадне,ум и ум,ама все нещо ще трябва да направи.А как строиха улеи тя,Йоана и Зоран,когато бяха в Бонток....трагично.Кари не е чак толкова силна и днес се видя как Зоран я победи и вчера ,та чак толкова заплаха не е.
Искам Ганка на финал,заслужено.
В повече ми идват физиономиите на Йоана,
Ванкоо беше в друго измерение,ако вземе се засили накрая.

# 803
Ванко често изглежда така на съветите, грам не разбира каков и как става, ама нищо ...

Точно си говорихме с приятеля ми какво ли е да си ванко и толкова често да не знаеш какво става около теб.

# 804
Май Анелия опита да прати "слабия" на игрите Денис на Ганка, за да се опита да се реабилитира, но като зрител исках големия ход - Кари честно казано
Утре сутрин с кафето с удоволствие ще чуя какво мислиш за епизода днес.
Искам да ти благодаря персонално за удоволствието, което ми доставя твоя подкаст.

И да - Карин щеше да е супер продължението на изиграването на идола, но заедно с това лишаваше Анелия от победата в Сървайвър на 99%. Защото тя и така е много близо до червената линия, днес нямаше право да губи гласове.

# 805
  • София
Ванко често изглежда така на съветите, грам не разбира каков и как става, ама нищо ...

Точно си говорихме с приятеля ми какво ли е да си ванко и толкова често да не знаеш какво става около теб.
И в същото време не беше застрашен на нито един съвет, роден с късмет. Smile

# 806
Той Ванко според мен просто не можеше да се ориентира какво се случва. Даже и сам не разбра според мен как стигна почти до финала.

# 807
Не беше брилянтен ходът на Зоран. Всъщност се изнерви, като разбра, че са му разкрили плановете и реши набързо да замаже нещата. Само че сега и досегашното жури загуби, и Денис, и следващите, които ще отпаднат от играта. Със сигурност само Кари и Ванко биха били за него, но пък той тях си ги пази  в играта. Или опази неизвестно защо 😏

# 808
Ако беше отишла Кари на острова един силен играч си заминаваше. Сега има голяма вероятност Ганка да се завърне, все пак играта беше за баланс, а там винаги имат превъзходство жените. В понеделник мисля, че последния ще отпадне, а първия ще е 1-ви финалист, иначе няма смисъл да стискат за първи. Играта ми се виждаше за баланс тук си мисля, че ще се класира една от жените (Анелия или Ганка, ако се завърне). За 1 отпаднал си мисля Бо или Кари, нямат психиката просто да стискат.

# 809

Беше като Turbo Lover.

Общи условия

Активация на акаунт