🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 728
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 930
Ако Карин не е на финал, а Зоран е там, тя ще гласува за него, особено ако са в коментирания тук съюз. Ванко също се предполага.
Ганка, ако се завърне много може да им обърка плановете. Ще видим.
Само дано да няма смс гласуване. Ще се омажат здраво, ако направят тази глупост втори път.
Не мисля. Ще гласува за Анелия със сигурност. При избор между Анелия и Зоран.
Това за предварителният троен съюз не го вярвам. Ванко определено не е в никакъв предварителен съюз. На него МНОГО му личат такива работи. Зоран режисира /може и с помощ отвън/.

Предчувствам СМС гласуване. Йо спомена, че се надява да няма. Анелия се оправдава защо била гласувала така... като нищо си го говорят помежду си.

# 931
Не ми пречи играч да ме разочарова - те са там да играят за себе си, поставени в условия, които изкривяват преценката и не виждат всичко, както зрителя. Дори точно това ми харесва този сезон - всеки епизод подкрепям дори някого, когото не харесвам, подкрепата ми се мени ежечасно с играта. Но, когато продукцията се изс@@ре на метеното се чудя за чий си губя времето за поредното бг риалити, което е повече бг, отколкото риалити. Карин беше пътник, с което елиминираше една от двете силни конкурентки за финал - нея или Ганка. А то едни и същи си се бутат толкова прозрачно, прави са хората да се питат колко точно е нагласена играта. Защото, че е нагласена се видя, единствената въпросителна е колко точно.
Бо няма никакъв шанс за финал, макар че и стискам палци. Предполагам триото ще е нещо от сорта Зоран, Карин, Ванко/Ганка/Анелия. От които вече не знам дали подкрепям някого. Харесвах Зоран, как си режисира нещата, но в крайна сметка характерът му е - не. Злобничък е, когато не става на неговото и сменя цвета, пали се, невъздържан е. Направи коалиции и уговорки с всички, сам каза на Денчо - имам уговорка с тоя, с оня и с третия. Е, нормално е от толкова столчета да поседне на земята.
Права беше Бо - ако ще си пазим и гледкаме Карин, направо да ѝ дават победата с десет бургера, както някой предложи и да се свършва. Какво е това тикане на Карин? Кой човек със здравия си разсъдък би искал да е с нея на финал?
Работата на нашите предавания е - ние го правихме да е по-хубаво, то стана както обикновено. Или с две думи - българска работа.

# 932
Цялостното поведение на Карин, пестенето ѝ в повечето игри, показват спокойствие и също водят до съмнения..

Зоран с нелогичните си и хаотични действия също..

Анелия е като целия сезон - красив и харесван/ разочароващ в двете крайности..

Браво на Денис! Макар че очаквах да отпадне - отново заради монтажа в промото, когато ясно се видя, че погледът на Владо сочи отпадащия именно горе вляво! Ще се радвам да се върне!

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:43 от 50 Shades of Purple

# 933
В гифчето на Diavolo Зоран като император показва с палчето към "скришно" поглеждащата Анелия как да гласува.

Да, но това се случи на прегласуването. Анелия вече беше гласувала за Денис на първия вот без никой да й подсказва.
Не, на първото гласуване беше. Кадърът е Денчо се връща от гласуване, Анелия поглежда към ръцете на Зоран скришом. На второто гласуване Денчо нямаше право на вот.

# 934
Много добре помня, че предишните сезони Владо се обръщаше към журито и казваше, че могат само да гледат, без да се обаждат.
Защо имам спомен, че в първия сезон всеки нов член на журито имаше право да зададе един въпрос на избран от него участник от останалите? Така стана ясна негативната нагласа на членовете на журито към Ахмет.

# 935
Много добре помня, че предишните сезони Владо се обръщаше към журито и казваше, че могат само да гледат, без да се обаждат.
Защо имам спомен, че в първия сезон всеки нов член на журито имаше право да зададе един въпрос на избран от него участник от останалите? Така стана ясна негативната нагласа на членовете на журито към Ахмет.
Така е винаги. Но на последният съвет, преди журито да гласува.
На междинните съвети журито е просто гост - само гледа и мълчи. Не се намесва в играта, която още продължава. Защото журито е аут от активната фаза на играта.

# 936
Аз като гледах как Борислава се сви на една страна като Зоран и Карин запрегръщаха Анелия, леко ме удари усещането, че тя щеше директно да предпочете да си замине. Кофти момент като нейн фен.

Аз само ще кажа, че Ганка дебне. Денис може да направи последна услуга на Зоран като я разкара, защото Ганка ще обере вота на хора, които Зоран си мисли, че ще подкрепят него, или някой от двамата му другари. И във връзка с Ганка, подценява се много как тя на Острова яко е обработвала Мила за Анелия. Практически Ганка обърна също толкова гръб на Мила след обединението, колкото и Анелия, както и Ганка има толкова вина за разрухата на приятелството й с Анелия, колкото и самата Анелия, но като гледам Мила какви комплименти отправяше към Ганка, а към Анелия нанесе ултра агресия, явно пропагандата на Острова е вървяла яко. Което колкото и да не ми допада, заради лични пристрастия, е силен ход от Ганка, защото се е възползвала от времето си сама с Мила и си е подпечатала глас от човек, когото предаде. Това си е майсторство.

# 937
Не гледам промота, за да ми е интересно. Коментирайте в скрит текст, моля. Заради това спрях да чета темата
Радвам се,че нямам фаворит.Виждам всички участниците с плюсове и минуси. За мен най- положителното в това предаване бяха женските съюзи. За първи път жените не разчитаха на мъжете да продължат и не допуснаха да бъдат гонени.

# 938
Мисля си, че очакваме твърде много от продукцията, а в крайна сметка, колкото и да не ни се иска, тя гони рейтинги и удовлетворение за масовия зрител. А ето, тази сутрин като се събудих за първи път имам приблизително 60 коментара за четене в темата (при малко по-интересни епизоди обикновено са около 20-тина). Ако някой е влизал да каже дали има засилен трафик във фейсбук. Тъпо е, гадно е, плюят си на работата, която са свършили, но it is what it is.
Силно се надявам големият обрат, за който говори Ваня да е класирането на финал с игри, а не вот от публиката.
И в американските варианти продукцията се намесва, водещият си позволява да провокира участници и си личат любимците му. Че то целият 22ри сезон е направен, за да може Бостън Роб, който е любимец на Джеф да спечели. Той се справи брилянтно, ама как пък не се оказа в племето на Ръсел, които веднага го шътнаха, а в племето на най-големите наивници. Бях гледала видеа с още доказателства, че продукцията си сменя правилата в угода на атрактивни участници, но не мога нещо да го намеря сега.

Харесвам Денчо много, но някой по-горе беше написал, че няма как участник с 25-минутно ефирно време, да бие Гани с толкова много лична драма показана по време на сезона. Колкото и да харесвам Денис, се надявам Ганка да стигне на финал и да обере жури вота. Мила, Алекс, Драго са си 3 сигурни за нея гласа. Хладнокръвна е и има шанс да си извоюва още.

# 939
Според мен е нямало нужда Ганка да казва каквото и да било на Мила - само Мила да разбере, че Ани играе със Зоран. Wink

Jenaiassez, и аз бях гледала това видео. Но това не означава, че е честно. Каквато и игра да е Сървайвър, за мен е важно да има феърплей. Също така в САЩ намесата е с цел да направят играта по-интересна. В случая стана точно обратното. А можеше Ани да гласува срещу Карин, ех, надежди...

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:07 от Alucard

# 940
В гифчето на Diavolo Зоран като император показва с палчето към "скришно" поглеждащата Анелия как да гласува.
Да, но това се случи на прегласуването. Анелия вече беше гласувала за Денис на първия вот без никой да й подсказва.
Не, на първото гласуване беше. Кадърът е Денчо се връща от гласуване, Анелия поглежда към ръцете на Зоран скришом. На второто гласуване Денчо нямаше право на вот.
Да, но Анелия гласува преди Денис. Гледай пак Wink.

# 941
Аз не мога все още да приема, че имат тройна уговорка Зоран, Ванко и Кари. Уж сравнително известни, а явно са за парите на всяка цена и то, по 50к на човек... Не знам, заради толкова пари струва ли си да разбиват тотално сезона?! (Знам че са много, но не чак толкова, че да си заслужава според мен)

# 942
Аз все още не мога да повярвам, че Борислава стигна до финал. Rolling Eyes

Аз не мога все още да приема, че имат тройна уговорка Зоран, Ванко и Кари. Уж сравнително известни, а явно са за парите на всяка цена и то, по 50к на човек... Не знам, заради толкова пари струва ли си да разбиват тотално сезона?! (Знам че са много, но не чак толкова, че да си заслужава според мен)

И аз не вярвам, че за по 50 К лева ще се правят подобни уговорки.
Интрижка тук, интрижка там... и ако има СМС вот- манипулацията е на лице.

# 943
Не вярвам да делят. Зоран каза,че иска да си уреди живота,  да не работи, нещо такова... С 50 хил. няма как да се получи.

# 944
С 150к лв, ако се урежда живот, че и да се спира работа, искам да знам как става.
Това дори преди 10 год ставаше трудно, сега да не говорим.
За такава цел трябват 4-5 пъти повече пари като минимум.

Общи условия

Активация на акаунт