🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 698
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 975
За Карин и Ванко е ясно, че имат уговорка, като тук нямам предвид да си разделят наградата. Те може да не са били чак приятели, но и двамата са Nike ambassador. Като работиш с едни и същи хора, те те спонсорират и се очаква да продължите да работите заедно, това ви прави най-твърдата коалиция. Тук говорим и за имидж, който трябва да имат.

Къде точно се вмества Зоран и дали се познава с тях, не знам, но подозирам, че има нещо, защото един път не обясни защо точно пази Кари. Да беше казал, че тя ще вземе по-малко гласове, ще го разбера или са се сприятелили примерно, но някак все увърта, както другите пъти като лъже. Нещо странно има там.
Знаем ли кой е режисирал рекламите на Найк? Sleepy Joy
Анкетата към момента ме забавлява искрено, моля като се насъберат още повече гласове да я пратите на там.. хората с по 0 гласа за победа. Гласът за финалист-Ванко е от мен Trollface

Замислих се, че играта на Анелия е епитом на това, което се опитаха да направят продуцентите с правилата - искаш да се харесаш на всички (в случая на продукцията - и върли фенове, и кежуъл зрители) и накрая губиш всеки един. Но Анелия ми е по-сладка от Евтим Милошев, ще ме прощава!

# 976
Още нещо искам да кажа. Освен, че стратегическият сезон бе напълно опропастен с абсурдното, даже ще стигна по-далеч, с идиотското решение физически игри да определят финалистите, за мен лицензът на продуцентите би трябвало да бъде отнет заради позволението на журито да говори по време на племенен съвет, който не е финален. Така те повлияха по брутален начин на играта и се намесиха пряко в нейното развитие и нейния изход.

Едно от основните правила е, че журито НЯМА ПРАВО да говори преди финалния съвет.

Сериозно, когато и да бъде отнет лицензът на Евтим Милошев, ще бъде късно. Физическите игри за определяне на финалистите и позволението на журито да говори преди финалния съвет, са тотална гавра с истинското шоу Survivor. Това тук е нещо друго, не е Survivor.

# 977
# 978
Много добър пореден епизод. Много!
За съжаление не си тръгна Карин. Но оценявам гласуването на Анелия като добра стратегия. Тя действаше нещата да са предимно в нейна полза, освен това спаси и Карин, и Бо!
Отличен епизод.

Аз повече гледам за удоволствие, но и доста мисля около всичко, което се случва.
Приемам Сървайвър като логическа задача/игра, която трябва да реша и се забавлявам, но често се и ядосвам като сгреша.
Най-хубавото на този сезон е, че почти нищо не успях да предвидя.
Мисли и емоции относно това дали нещо е нагласено предварително също не хабя.

Знам, че това е една игра и участниците са на етап в който гледат да спасят себе си.
Затова разбирам решенията на всички.
И все пак: Освен, че гледам делата им, следя и думите на всички.
Затова към към момента имам един единствен фаворит и това е Борислава, макар да знам, че шансовете й са много малки.
Двама човека не искам да спечелят: Ванко и Карин. Безлични са ми.

Няколко пъти вече се писа и се зададе въпроса колко пъти този идол ще е в играта.
Ами колкото повече, толкова повече.
Все пак този сезон се казва точно така: Сървайвър: "Скритият идол"

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 13:33 от Фран

# 979
Борислава много фенове е събрала 🙂

# 980
Направо не ми се пише днес, още ме е яд на семейство Галошеви за това, което направиха в края на този иначе страхотен сезон.

Огромен фен на Сървайвър съм, за мен това е любимия тв формат. Много се радвам, че оживя отново на екраните през тази година, но съм сериозно раздвоен искам ли следващ сезон с това семейство начело. Няма лесен отговор, но като че ли все пак повече искам да има нов сезон без пауза. Жалко, но не виждам кои други продуценти или телевизии биха се наели да правят Сървайвър в момента, като се има предвид рейтинга на предаването. И все пак след СМС вота през трети сеон, през случката по време на четвърти сезон стигнахме до ново брутално нарушаване на правилата на формата с намесата на журито в редовен съвет. На теория това би могло да доведе до загуба на лиценз, защото правилото журито да не се намесва в ИГРАТА е едно от най-важните за Сървайвър. Ако трябва да соча някого с пръст за това действие вчера - бих посочил Христина без да се замисля. Креативният продуцент накреативи снощи. Владо прави това, което му говорят в слушалката, но той също ме разочарова, защото можеше да прояви повече разбиране и уважение към самата ИГРА.

Хубава анкета Дяволче.
И защото въпросите са за желанията ни, а не прогнозни на първите два въпроса ще отговоря като фен.

1. Твърд глас за Бо. Фенски глас. Ако трябва да правя прогноза бих казал, че победата ще е за отшелника, който се върне в играта.
2. Ванко, Зоран, Бо е моя предпочитан фенски финал. Искам точно на тези двамата Бо да намаже ските на самия финал. А и най-боли да си финалист, без да си победител. Ако трябва да направя прогноза - бих казал финал между Зоран, Анелия и отшелника. И победата ще отиде към отшелника, основно заради отношението на журито към Зоран и Анелия.
3. Подкрепяте ли решението финалистите да се определят от игри в един толкова стратегически сезон? - Тук гласувах с комбинация - за мен трябва да има игра за имунитет последвана от съвет. Но ако играчите са изненадани от това, че до финал се стига след три битки значи не познават нашите сезони. Винаги се е стигало по този начин до финал в БГ.
4. Няма да коментирам, твърдо ДА
5. За огромния гаф писах по-горе. Точно това е - огромен гаф.
6. Твърдо ДА. Очаквам с интерес днес лайфа, подготвил съм няколко според мен много добри въпроса и към Ани, и към Бо.
7. Зоран НЯМА да получи гласовете на Бо и Йо на 1000%. Биха гласували за Легендата, но не и за него Trollface

# 981
Няма значение, няма никакъв шанс за победа Борислава.
Дори със смс-и да гласува България, тя няма да спечели.

# 982
Анелия за мен направи ужасно глупав ход. Даже напротив, ако беше гласувала срещу Кари, тогава щеше да се хареса на журито. Сигурно е писано 1000 пъти, но и аз да кажа Simple Smile

Според мен Анелия какъвто и ход да направи, няма шанс да се реабилитира в очите на журито (или по-голямата му част). Ако изгони Кари - ще е предател. Ако изгони Денис - ще играе за журито, което и без това ѝ е набрало. Драго, Мила и Пепеляшка хич не я тачат (а и не са твърде проницателни - тоест не виждат вина в себе си за това, че топлят пейката, а я търсят в друг и я намират в Анелия).

Да видим коя ще е финалната тройка, но за съжаление Ани загуби последния вот с изгонването на Драго и после на Ганка. Едното ѝ създаде образ на “предател”, второто го затвърди.

Евентуално Йо, Бо и Ганка (като членове на журито) биха видяли ситуацията различно. Останалите са от лигата на Легендите.

# 983
Няма значение, няма никакъв шанс за победа Борислава.
Дори със смс-и да гласува България, тя няма да спечели.
Съгласен съм с това Денси, особено в частта за СМС-ите.
Затова и подчертах, че е фенски вот. А като прогноза мисля, че победата ще е за Ганка или за Денис.

# 984
А помните ли в един от първите сървайвъри как се бяха подредили по приятелство една агитка и накрая се гонеха със: "ми днес е твой ред, сори!"? И нароченият викаше: "ми ок" 😂
Та Зоран май така го виждаше края на играта 😉

# 985
След споделеното от Анелия в Инстаграм още повече ме е яд, че Доктора не победи Драго на Острова. За какви приятелства говорим, когато всички са там заради 150хил. лева!? Свикнали сме зрителите да приемат по-емоционално нещата и да обвиняват в предателство, но това да го правят и хора, които са били в играта е просто смешно.

# 986
Аз си мисля, че ако Кари отпадне има шанс да подкрепи Анелия на финал. Това за мен като цяло ще е голяма индикация дали има уговорка, или не. Кари много харесва Анелия като човек. Вижда се, че има химия между тях и наистина се харесват. Нормално - две млади жени, спортно ориентирани и през целия сезон все една към друга гравитираха, та явно сходно виждат нещата.

В същото време аз много не виждам същата връзка между Карин и Зоран чисто като двама човеци. Нито пък на плитко ниво не разбирам какво ги свърза - хора с различни интереси от това, което ни е показано. Може и да се харесват, но нищо не индикира, че имат толкова общо помежду си. Нито пък са преживяли нещо заедно в играта, за да са толкова свързани.

Та логиката сочи, че Кари би трябвало да гласува за Анелия. Йо, Бо, Кари - три гласа. Аз не бих изключила подкрепа за Анелия от Денис, та дори и от Ганка. 3 гласа + 2 с много условности. 5 гласа - сигурен победител. 😁

Но пак казвам Кари да гласува за Анелия, значи да се позоваваме само на случващото се в играта. На връзките, които сме видяли да се изграждат в последните 40 дни. Хич не съм готова да се обзаложа, че само връзките от последните 40 дни ще определят нещата.

# 987
  • София
Не мисля, че Бо има шанс да е победител. Голям стратег е, но в игрите не се откроява с нищо. Кари има най-големи шансове от жените, стига да стигне финала. Все пак смятам, че Зоран ще е победител.

# 988
  • София
Пусната е нова накета!

Не, нее, оф, хора това гифче е преди Зоран да гласува за първи път. А не преди прегласуването. Вижте, че Денис се връща след като е дал той гласа си. Анелия гласува първа, а после изпортва всичко на Зоран, който стратегически сменя гласа си от Бо на Денис, иначе Карин гореше директно с 2 гласа. Вижте първо езика на тялото и на двамата, дори не толкова палеца като за потвърждение, че всичко ще е ''куул, спокс, релакс''

Survivor зад кадър: Епизод 33 - Разговор с Александра (1 част)

Алекс е свалила 7 кг. Уау. Обаче много свежо изглеждаше и тя хареса много това, което вижда в огледалото.
Някоя дама беше писала, че този Сървайвър се отразява страхотно на жените в него и даже имаше дискусия за това как липсата на редовна храна, но чистия въздух, адреналина и инстинкта за самосъхранение ги е разхубавил всичките в пъти (дори и интрижките, както пък друга потребителка беше подхвърлила).
Алекс сега вече е станала фен на Сървайвър и смята тепърва да гледа американските сезони. 🙂

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:30 от Diavolo

# 989
Гледам Зад кадър с Ваня и Александра сега
https://www.youtube.com/watch?v=CkV-Fn6bV5U
Алекс казва, че не е гледала абсолютно нищо свързано със Сървайвър отчита го като грешка сега и иска да гледа и да се запознае изцяло с играта, да се запознае с основателя и, за да разбере в какво точно е участвала!!!
 Ваня директно и каза, че това е много смешно. Участвала си в нещо, което не знаеш какво е, и каза.
Представяте ли си? Как ги избират не знам? Нарочно ли го правят Милошеви?
Има толкова желаещи, който биха дали мило и драго и са гледали всичко, а те вземат няколко, които въобще не знаят какво е Сървайвър и никога нищо не са гледали. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт