🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 787
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 170
"Някои играчи започнаха да облъчват журито отсега."
Какво има предвид Зоран в този си коментар от вчера аз искам да знам??? Не е ли гласувало журито още там?
Коментира във времето на излъчване. Облъчват журито още преди финалния съвет, преди даже да са се класирали за финал.
Друг в въпросът, че за мен това е: "Крадецът вика дръжте крадеца!"

# 1 171
Абе и аз така предположих, но всеобщата параноя ме затресе и мен! Реших, че ни готвят изненада!:-)

# 1 172
Друг в въпросът, че за мен това е: "Крадецът вика дръжте крадеца!"
А е съвсем трети въпрос е, че даже и тази тактика "Крадецът вика дръжте крадеца!", и тук ще използвам думите на Владо към Крум и Агонцев - голяма, огромна лъжица за устата на Легендата примерно Trollface

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 14:47 от Bengun

# 1 173
Какво означава "облъчване" на журито? Щом са позволени коалиции от качването на самолета, уговорки, удари под кръста, защо облъчването на журито да не е част от позволената социална игра? И в този смисъл, и въпросите на журито към участници, които са все в играта, приемам за игра - да реагираш бързо на въпроса и получените от другите отговори и да решиш за кого да гласуваш без допитване на коалицията.

# 1 174
Какво означава "облъчване" на журито? Щом са позволени коалиции от качването на самолета, уговорки, удари под кръста, защо облъчването на журито да не е част от позволената социална игра? И в този смисъл, и въпросите на журито към участници, които са все в играта, приемам за игра - да реагираш бързо на въпроса и получените от другите отговори и да решиш за кого да гласуваш без допитване на коалицията.
Защото на Зоран не му е удобно някой друг освен него да обработва журито.

# 1 175
Да, Продукцията с решението си да даде право на журито на въпроси към играчите практически разрешава и на играчите да влияят на журито.  В смисъл процеса няма как да е едностранен - само от страна на Журито към играчите при така получилите се диалози между участник-участник и между участник-жури.

НО всичко това е по вина и желание на Продукцията. Ако има виновен - веднага посочвам Христина.

# 1 176
Diavolo, ти откъде имаш информация, че се познават. Не може да се основаваш само на догадки. Много се радвам, че вече няма да има съвети, за да видя дали Бо ще се класира ли сред финалистите. Според мен, няма никакъв шанс, защото трябва да покаже умения, а не да разчита, че някой ще я спасява и ще я бута до финала. Мисля, че истината ще лъсне другата седмица.
Бо физически умения и сила може и да няма много (пилещар 40 кг. 🙂 ), но пък акъл и умения да организира нещата според желанието си - бол! И точно те я "добутаха" дотук. Защото в играта това има не по-малко тежест!
Така че и Зоран може би трябва да се радва на отмяната на съветите, че хич не се знае дали нямаше да изхвърчи точно той, силният 😉
Всички по един или друг начин от самото начало облъчват журито 😀

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 14:53 от птица

# 1 177
  • София
Аз съм със смесени чувства от казаното в лайфа.Нормално е виждайки какво се е случило и излъчило,участниците да си нагласят нещата.
Никой не може да ме убеди,че Ани реално е искала да изгони Кари,а журито й е попречило.Както не е излъчено предупреждението на Денис към Бо,така не е излъчена и уговорката на Ани и Зоран.Хора,те си правеха знаци при гласуването!
На Неделчо ходът не води към нищо,ако Зоран гласува за Денис,но дори да е за Бо,Ани пак излиза предател.
Единствен път да се изгони Карин беше Бо да сложи огърлицата на Денис,за да може Ванко и Кари да гласуват срещу нея и задължително Ани да й предостави идола.Ако има някакво равенство,най-много да изхвърчи Легендата Simple Smile
Всички играеха за журито,но аз никога не съм забравяла,че Йо е там,от самото начало и не спира да работи.Не съм изненадана -ето Алекс я е преоткрила Simple Smile

# 1 178
Всички играеха за журито,но аз никога не съм забравила,че Йо е там,от самото начало и не спира да работи.Не съм изненадана -ето Алекс я е преоткрила Simple Smile
На мен в Йо са ми надеждите. Ако някой има уменията и възможността да вземе залъка от устата на Зоран това е Йо.

# 1 179
Защото на Зоран не му е удобно някой друг освен него да обработва журито.
Дам, имам и теория, че все пак се мъчи да се хареса на зрителя при евентуален зрителски вот. А масово зрителят не обича да мисли и анализира и се хваща на подобни трикове: "Вижте я, вижте я, колко подло и долно играе! Аз съм достоен и естествен!"

# 1 180
На Неделчо ходът не води към нищо,ако Зоран гласува за Денис,но дори да е за Бо,Ани пак излиза предател.
Напротив, ако Ани беше гласувала за Бо, срещу Денис щеше да има само 1 глас (този от Зоран) - 2 за Бо, 1 за Денис, 2 за Кари, но при Идол за Бо, Кари си тръгва без прегласуване.
Ако огърлицата беше за Денис, Кари щеше да има само 1 глас и да, тогава вот на Анелия срещу Бо щеше да е безсмислен и да доведе до същото равенство, което гледахме в сряда.

# 1 181
Напротив, ако Ани беше гласувала за Бо, срещу Денис щеше да има само 1 глас (този от Зоран) - 2 за Бо, 1 за Денис, 2 за Кари, но при Идол за Бо, Кари си тръгва без прегласуване.
Ако огърлицата беше за Денис, Кари щеше да има само 1 глас и да, тогава вот на Анелия срещу Бо щеше да е безсмислен и да доведе до същото равенство, което гледахме в сряда.
За да остане суха Анелия при този ход идола трябваше да се изиграе от Бо, не от нея.
Гласува за Бо и и дава идола, за да го изиграе Бо и да се спаси. Само така оставаше чиста Анелия

# 1 182
За да остане суха Анелия в този ход идола трябваше да се изиграе от Бо, не от нея.
Гласува за Бо и и дава идола, за да се спаси. Само така оставаше чиста Анелия
Да, но така остава и без ход.
За мен Анелия сбърка при опитите да се върне в коалицията си след изгонването на Драго. Така щеше да изглежда просто като човек, който е сменил лагера в течение на играта, а не като човек, който предава на всяка крачка.

Защото тя в сряда пак индиректно предаде Бо, неспазвайки си уговорката с нея.

# 1 183
  • София
Ани не спази две договорки- с Денис и с Бо,игра със Зоран-никой не може да ме убеди в противното.
Никакво жури не би ме разколебало мен,ако наистина искам да изгоня някой.
После с тези прегръдки на Кари и Ани и Бо на пейката тъжна...

# 1 184
Мисля, че не обеща за Кари. Каза, ще помисля! Обеща идола и го даде!

Общи условия

Активация на акаунт