🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 684
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 245
Пропуснах да спомена, че Пейо не ме дразнеше и колкото и да е простоват, щеше да внася хумор и цвят в разговорите и исках да остане.

А за Ивана - въобще не я харесвах, но и тя можеше да е интересна в социалната игра.

Също, колкото и да е биг брадърско, мен не ме дразнят като дават любовни трепети между участниците.

# 1 246
Аз харесвам Владо, но имаше слаби моменти. Не съм склонна да го обвинявам чак, защото не съм убедена дали беше негова слабост, или хрумка на по-висшите лица във формата, но примерно аукционът беше голяма пародия. Владо им сипваше ракия безплатно, даваше им да си споделят храната, дори това с писмата не беше много автентично, защото мисля, че и глупак би се досетил, че като има второ писмо, което ще получиш, само ако направиш саможертва, то е ясно, че второто писмо ще ти дава някакъв бонус.

Но пак не бих го заменила с някой друг, де, особено като знам, че БТВ биха избрали някой актьор от техните си продукции, демек Бойко Кръстанов, Иво Аръков и други такива лигльовци.

Подкрепям това с аукциона.
Според мен ,не трябваше да има открити неща , а всичко трябваше да е закрито и на късмет. А не да се вижда за какво залагаш и за каква храна !
Отделно не разбирам защо си делят храната. Това е абсурдно. Що за игра е , то така излиза, че всички печелят.
Е ,както стана с Алекс. Почерпи хората с пица и накрая я изгониха и й забиха нож в гърба. Аз не бих рискувала така.
Владо трябваше да забрани споделянето или да ги накаже с нещо , примерно лишаване от пари или лишаване на участие в аукциона като наказание.
За ракията и аз не разбрах защо почерпи безплатно..

Другото ми непопулярно мнение е ,че не разбирам защо винаги на съвета трябва да се коментират нещата в лагера и всичко подробно. Така е доста неудобно и да казваш истината за хората и да се оплакваш един от друг. Аз лично може да имам проблеми с някой , но ще си мълча. Не бих могла да го кажа на всеослушание.
Според мен оп този начин се настървяват и настройват един друг !

Иначе Владо ми е топ водещ, много го харесвам и ми е любимец! Дано има отново сезони и пак той да е водещ.
Гледам,че и прави уникални снимки. Даже се чудя някой ден да му пиша дали прави лични фотосесии .

# 1 247
Иска ми се да отбележа и още едно нещо - умелото "замаскиране" от Продукцията на напускането на Ивайло. Според мен напускането му и дупката, която се отвори в графика им я компенсираха незабележимо за нас в три епизода - 13, 23 и 24.

# 1 248
На Алекс й платиха за парчетата пица.

А Владо е разкошен, спокоен, че аман от пискливи и кресливи водещи.

# 1 249
  • София
Моето непопулярно мнение е, че не виждам кой знае каква разлика в "почивката" на Джулиана спрямо тази на Кари. Е, първата поне не им е мрънкала за храна, но до там. Кари общо взето нищо не е свършила, но тъй като е по-добра в социалната част, не беше обявена за "дошла е на почивка". Отделно и в игрите не е блеснала кой знае колко сравнено с другите. Да, има една победа, но в игра, в която имаше 100% предимство пред останалите. То оставаше и там да загуби. Съответно, много се надявам да е следващата, която ще се присъедини към журито.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 15:38 от gg__

# 1 250
  • София
Моето непопулярно мнение е, че Драго изобщо не ми хареса… Да, съвсем в началото, когато ми заприлича на Дж.Клуни. Но толкоз. Като външност ми е някакъв мазен такъв.. Едно гифче имаше  от последния съвет, в който го изгониха, много гадничко се хилеше, с присвити очи … Е такъв го виждах през цялото време. А като играч - тотално разочарование, особено след като се върна от острова. Съвсем друга игра очаквах от него (като не говоря за физическия аспект от игрите). А той ходеше като пчеличка и се подмазваше на хората, които вече му биха шута... Та така
Другите май са ми все популярни 😃
А Ванко ми е просто смешен, нищо повече...

Между другото Анелия е пуснала Q&A в ИГ. И направи издънка със спойлер. Не знам как не се усети… Така че внимателно с гледането…
Внимание спойлер
Скрит текст:
На въпрос как така играе толкова добре, при условие, че е на 21 години, тя отговори че имало още какво да се желае като ходове... Дано спечелела с тея ходове. И тук се изцепи - Не знам, ще видим в сряда.
Така че, повторно потвърждение, че е сигурен финалист.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 14:17 от Каlista

# 1 251
Oliboo ми напомни за моето непопулярно мнение: Джулиана с целия си мързел и простотия, които показа, ми хареса. Гонейки Йо, опитът да изгони Кари заличиха целия негатив, който беше натрупала пред мен. Искаше ми се да беше останала и да беше играла с Бо.

# 1 252
Моето непопулярно мнение е, че Драго изобщо не ми хареса… Да, съвсем в началото, когато ми заприлича на Дж.Клуни.. Но толкоз. Като външност ми е някакъв мазен такъв.. Едно гифче имаше  от последния съвет, в който го изгониха… Е такъв го виждах през цялото време. А като играч - тотално разочарование, особено след като се върна от острова. Съвсем друга игра очаквах от него. Не говоря за физическия аспект от игрите.
Между другото Анелия е пуснала Q&A в ИГ. И направи издънка със спойлер. Не знам как не се усети… Така че внимателно с гледането…

Как са инстаграмите на Анелия и кари ? Че не ги намирам

# 1 253
https://www.instagram.com/aneli__ya/
https://www.instagram.com/karinokolie/

Внимание - в ИГ на Анелия има ТЛЪСТ СПОЙЛЕР, както и Каlista вече предупреди

# 1 254
  • София
Ааа, като заговорихте за Джулиана, си спомних за най-непопулярното си мнение.
Маргото всъщност ми харесваше в началото. Ръсеше лафове. Някакси приех ашлашкото й поведение, не ме дразнеше чак толкова. А и даже според мен й отиваше.
Това обаче трая докато се съюзи с Ивайло. И до тук Grinning
После умрях от кеф като я изгониха с един от най-яките blindside- ове.

# 1 255
Моето непопулярно мнение е, че Драго изобщо не ми хареса… Да, съвсем в началото, когато ми заприлича на Дж.Клуни. Но толкоз. Като външност ми е някакъв мазен такъв.. Едно гифче имаше  от последния съвет, в който го изгониха, много гадничко се хилеше, с присвити очи … Е такъв го виждах през цялото време. А като играч - тотално разочарование, особено след като се върна от острова. Съвсем друга игра очаквах от него (като не говоря за физическия аспект от игрите). А той ходеше като пчеличка и се подмазваше на хората, които вече му биха шута... Та така
А Ванко ми е просто смешен, нищо повече...

Внимание спойлер
Скрит текст:
На въпрос как така играе толкова добре, при условие, че е на 21 години, тя отговори че имало още какво да се желае като ходове... Дано спечелела с тея ходове. И тук се изцепи - Не знам, ще видим в сряда.
Така че, повторно потвърждение, че е сигурен финалист.

И като сме на темата:

Скрит текст:
О, не! - това май също е непопулярно мнение Grinning

# 1 256
https://www.instagram.com/aneli__ya/
https://www.instagram.com/karinokolie/

Внимание - в ИГ на Анелия има ТЛЪСТ СПОЙЛЕР, както и Каlista вече предупреди

Я го напишете този спойлер скрит естествено. Аз го гледах, ама нищо не видях.

# 1 257
  • София
Хахаха, Alucard, абсолютно вярно Joy

Jenaiassez, написала съм го по-нагоре, пост # 1 250, най-накрая в скрит текст.

# 1 258
Като казахте Маргото - аз признавам, че лично аз имах едно на ум за нея още преди да започне играта. Още от момента, в който публикувах листа на участниците факта, че е сестра на Мартина ( която не харесвам изобщо ) на мен лично ми повлия за отношението ми към нея, поне в началото. После тя самата направи достатъчно, за да я зачертая и заради самата нея.

# 1 259
  • София
Да, четох за тази Мартина и аз. Но тъй като не гледам Фермата и нищо не ми говореше. Предполагам за това и не съм имала предварителна настройка за Маргото.
Аз бях така с Ванко, единствен него познавах предварително от социалните мрежи. И много ми харесваше. Затова и в началото само него наблюдавах, с положителна настройка така да се каже...
Но не ми изпъкна с нищо и много бързо ми стана скучен.

Общи условия

Активация на акаунт