🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 664
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 260
Моето непопулярно мнение е, че социалния апект на играта ми е в много повече. Няма как без него, но това постоянно акцентиране на коалиции, обсъждане на стратегии, ходене по групички да си шушукат... не, не ми е интересно. И не искам в реално общуване с хора да съм постоянно нащрек дали някой не крои нещо и какво зад гърба ми. Предпочитам по-открити хора и отношения, ако щете по-прости ги наречете, и в този ред на мен също Ванко почва да ми харесва и разбирам какво е намерила Ганка. Ванко е праволинеен, верен и поне в неговата тясна област:) явно добър.

Не знам дали е непопулярно, но не харесвах Йоана.

Пак не знам колко е непопулярно, но съм много по-благосклонна към издънките на Ани, отколкото избухванията на Зоран. Към момента на заснимане, Ани е едва на 21, а Зоран - на 39. Като махна и несъзнателните години, примерно до 10-тата, то Зоран е много по-голям от Ани и съотвено много повече зрялост и самоконтрол очаквах от него, още повече в момент, към който е сигурен финалист.

# 1 261
Относно спойлера
Скрит текст:
НЕ ЧЕТИ ОГРОМЕН СПОЙЛЕР

Аз ви казах, че още от лайфовете имам усещането, че със сигурност Бо, или Анелия са на финал. Борислава просто изглеждаше прекалено уверена, че НИКОГА няма да гласува за Зоран след това, което направи. Това веднага ме накара да изключа вариант Зоран да е на финал с Кари и Ванко.

Сега съм в неудобна ситуация, в която хем много харесвам Борислава, хем мисля, че финал с Анелия и Бо ще е самоубийство и за двете и подарена победа на Зоран, който също почти директно потвърди, че е на финал в един от коментарите. А и в живото включване в инстаграм напомням, че Борислава също много силно намекна, или направо каза, че Зоран е финалист - "той щеше да се самоубие, ако не се беше класирал на финал"

# 1 262
Относно спойлера
Скрит текст:
НЕ ЧЕТИ ОГРОМЕН СПОЙЛЕР

Аз ви казах, че още от лайфовете имам усещането, че със сигурност Бо, или Анелия са на финал. Борислава просто изглеждаше прекалено уверена, че НИКОГА няма да гласува за Зоран след това, което направи. Това веднага ме накара да изключа вариант Зоран да е на финал с Кари и Ванко.

Сега съм в неудобна ситуация, в която хем много харесвам Борислава, хем мисля, че финал с Анелия и Бо ще е самоубийство и за двете и подарена победа на Зоран, който също почти директно потвърди, че е на финал в един от коментарите. А и в живото включване в инстаграм напомням, че Борислава също много силно намекна, или направо каза, че Зоран е финалист - "той щеше да се самоубие, ако не се беше класирал на финал"
Коментара ми.
Скрит текст:
Ето какво мисля аз
Скрит текст:
За мен лично финала отива все повече и повече към Зоран - Анелия - Ганка. Трябва да стане чудо, за да не спечели Ганка според мен. Защото тя е максимално неудобен противник и за Зоран, и за Анелия що се отнася до вота на журито. Ще вземе от гласовете и на двамата.
Практически се получава, че съм хванал на 100% развитието на играта в прогнозата си при анкетата.
Хубава анкета Дяволче.
И защото въпросите са за желанията ни, а не прогнозни на първите два въпроса ще отговоря като фен.

1. Твърд глас за Бо. Фенски глас. Ако трябва да правя прогноза бих казал, че победата ще е за отшелника, който се върне в играта.
2. Ванко, Зоран, Бо е моя предпочитан фенски финал. Искам точно на тези двамата Бо да намаже ските на самия финал. А и най-боли да си финалист, без да си победител. Ако трябва да направя прогноза - бих казал финал между Зоран, Анелия и отшелника. И победата ще отиде към отшелника, основно заради отношението на журито към Зоран и Анелия.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 15:14 от Bengun

# 1 263
Непопулярно мнение.
Не харесвам Анелия, изобщо. Не съм гласувала и в анкетата за "хубавица" за нея, защото в лице ми е безлична, в инстаграма ѝ нагласена и с грим също не ми харесва. Дразни ме с поамериканчения си говор, преиграните жестове в стил OMG, а играта ѝ в желанието да прави велики ходове и обрати, за мен е хаотична. Вместо поддръжници оставя разочаровани играчи (последно Бо). В името на младостта нека стигне финал, но не е моят финалист, а още по-малко победител.

Популярно мнение е провала в каста с избор на ПеЬО и Ивайло.

# 1 264
  • София
Bengun
Скрит текст:
Моето мнение
Скрит текст:
За Анелия и Зоран и аз съм на 100% . Но няма да е Ганка, почти 99% съм сигурна.
Скрит текст:
Да не говорим, че и за там имаше нещо като спойлер, но него няма да ти казвам, че може да не искаш да знаеш.

# 1 265
Kalista - кажи, кажи, че на мен ми е интересно Grinning

Аз се сетих за още нещо непопулярно - не трябваше да има толкова разделения на племената през сезона, за да можеше да се пуснат по-дълбоки корени на социалната игра. Друг път да не ги разделят на жребий.

# 1 266
Каlista, благодаря сърдечно. Наистина не искам да зная Simple Smile

# 1 267
Kalista, може ли да споделиш в двоен спойлер, моля? 🙂

Например:
Скрит текст:
Bengun не чети надолу
Скрит текст:
Третият финалист

# 1 268
  • София
Моето непопулярно мнение е, че социалния апект на играта ми е в много повече. Няма как без него, но това постоянно акцентиране на коалиции, обсъждане на стратегии, ходене по групички да си шушукат... не, не ми е интересно. И не искам в реално общуване с хора да съм постоянно нащрек дали някой не крои нещо и какво зад гърба ми. Предпочитам по-открити хора и отношения, ако щете по-прости ги наречете, и в този ред на мен също Ванко почва да ми харесва и разбирам какво е намерила Ганка. Ванко е праволинеен, верен и поне в неговата тясна област:) явно добър.

Няма лошо, но това не е Сървайвър. Това прави интересен американския формат, стратегиите, социалните врътки, манипулации, това да предадеш всички, но накрая те все пак да ти подарят парите. Ако издразниш всички, стигаш до финал, но друг печели. Ако си прекалено лоялен, може да ти резнат главата далеч преди финала, защото си прекалено харесван. Или да стигнеш там, и другарчето ти да измъкне победата, защото то е по-харесвано, нищо, че не е играло усилено. С две думи, победата си има цена и трябва да се заработи, дори средствата не винаги да са лицеприятни. Някои хора гледат да вземат с тях неприятни или безлични съплеменници, за другите да нямат за кого да гласуват, дори да се чувстват предадени. И пак тази стратегия не винаги сработва. Това прави играта интересна, комплексна, вълнуваща. Ако някой иска да гладува на остров и да играе игри, няма лошо, но да търси друг лиценз, или да си измисли собствен формат. Безсмислено е да се нарича Сървайвър нещо такова. Само дето в нашия и не гладуват де, аз такова ядене не бях виждала. В сегашния сезон на американския и ориз не им дадоха, трябваше да си го заработят. Иначе и те вкарват доста малоумни врътки и последните два сезона доста ги развалиха заради такива неща, но пак идиотии като това игрите да са определящи и журито да се меси на съвет, досега не са допускали.

# 1 269
  • София
Kalista - кажи, кажи, че на мен ми е интересно Grinning
Аз всъщност го бях пускала преди няколко дена пак в скрит текст.... Но, за тези които не си спомнят или са го пропуснали.
Скрит текст:
ВНИМАНИЕ ПРЕДПОЛАГАЕМ СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
Преди време, пак на едни Q&A от Йо, имаше към нея въпрос дали са останали приятели с другите участници.
Тя беше отговорила на фона на едно видео в стая, в което показваше ето - останали са приятели ... Там уж на майтап се караха кой да изяде някаква сладка. Кикотеха се, лигавеха се, накрая я изяде Йо.... Бяха мисля,  4 момичета - Джу, Мила, Ганка и Йоана.
Запомних го, защото ми стана странно, че Бо я няма във видеото, при условие, че един вид Йоана посочваше кои са и останали приятели. И защо, за бога, се бяха завряли в някаква стая.... А на фон се чуваше мъжки разговор.
Впоследствие излезе епизода на Ваня Джаферович- Сървайвър зад кадър, в който показваше къщите и стаите на журито.
Ами, стаята си беше същата от видеото на Йо. И тогава реших, че тези момичета са част от журито. 3 от тях са такива наистина... Въпроса е, че и Ганка беше там.... От спойлера в Надкаста се разбра, че и Денис е в журито... та ето ти мъжкия разговор....
Сега вече, не съм толкова сигурна, защото и Алекс вече е в журито, а нея не я помня на сторито... Може и да е била там, просто не помня. Видеото излезе малко след като Йо беше изгонена.....
А може и да са били кадри от след приключването на сезона... не знам наистина....

Hope4C, сори, наистина не знам кой е третия...
Освен ако ми са верни предположенията, с изключение на Алекс, която не помня, другите мацки, които ги нямаше на кадрите бяха Анелия (която ясно че е финалист), Борислава и Карин... И ако поразсъдим на тема как Карин някакси даде заявка в едно нейно стори, че не е финалист... Остава Бо....
Но както винаги правя - нищо чудно аз да си наклонявам нещата към Бо, щот така ми изнася.....

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 15:37 от Каlista

# 1 270
  • Другата България
Добре че работя днес, та няма време да ви чета с тия спойлери...Grinning
Все ще разбера нещо, а толкова време се опазих.

# 1 271
Благодаря за спойлера !
Тези дни ще разберем дали е верен.

# 1 272
  • София
Офф, не знам, аз всеки път се притеснявам да публикувам спойлери. Най-вече защото има доста несъобразителни хора и има-няма току някой се изцепи.
Обаче като разбера нещо, особено когато не е сигурно, и отвътре ме яде докато не си го кажа. Joy
Да не говорим, че аз обичам спойлерите. Даже бих казала, че така ми е по-интересно, защото знам какво и къде да гледам при развитието на събитията в реално време ...
Но принципно се ядосвам и аз, когато самата продукция, при монтажа на предаването покаже спойлера. Точно те, които гонят рейтинг! Това е меко казано некадърност!
Особено в случая. Преди месеци е приключило предаването. Толкова ли няма кой да хвърли последен поглед преди да излъчи готовия продукт.... Безумие....

# 1 273
  • Другата България
Зоран си каза сам, споко.
В публикувания чат от ИГ.
Който не беше в спойлер.
За другите двама аз поне не знам,
Заложила съм на женски състав.
Анелия и Бо.

# 1 274
Интересен финал Мери. В тази твоя конфигурация поне на хартия Зоран изглежда фаворит, а Анелия аутсайдер. Но са възможни изненади, изразени в консолидация на неутрален вот зад Бо и "кражба" на един или два гласа от тези на Зоран от Анелия.

Общи условия

Активация на акаунт