🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 660
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Другата България
Точно в този финал Зоки е аутсайдер, пак предлагам тубата с нафта, олиото отиде в козунака....Joy

# 1 276
Може и да си права Мери, сега като се размислих за гласовете на журито при финал Зоран - Анелия - Бо
В никакъв случай не е аутсайдер Зоран, но не е и толкова явен фаворит, какъвто го изкарах аз.

Йо и Денис - Бо
Кари и Ванко - Зоран ( Кари има минимален шанс да подкрепи Анелия )
Джулиана - твърдо няма да гласува за Анелия. Много вероятен глас за Бо.
Мила - Анелия или Бо, 60-40 за Бо според мен.
Драго - Твърдо за Зоран. Няма да гласува нито за Анелия, нито за Бо.
Алекс - 50-50 Зоран-Бо,твърдо няма да гласува за Анелия
Ганка - най-вероятно няма да гласува за Анелия, вероятен вот за Зоран. Няма да гласува и за Бо.

Грубо са 4-4 без Алекс, ако Йо е успяла може да стане и 5-4 за Бо и да вземе победата.
Ако Карин гласува за Анелия може да има равенство, ако Алекс гласува за Зоран.

Това без Алекс
Бо - Йо, Денис, Джулиана, Мила
Зоран - Карин, Ванко, Драго, Ганка
Анелия - шанс за вота на Карин, малък шанс за вота и на Мила

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 16:32 от Bengun

# 1 277
Не мисля, че Алекс ще гласува за Зоран. За Анелия също няма да гласува. Ще подкрепи Бо според мен.

# 1 278
И аз си мисля, че при конфигурацията, която Мери предлага, Зоран е безспорен фаворит. Въпреки, че ще ми е интересно да чуя противоположно мнение, което да ме обнадежди 😁

Аз така виждам нещата, че единственият шанс Зоран да не победи във финал с Анелия и Бо е, ако Мила и Ганка преглътнат горчивината от действията на Анелия и все пак гласуват за нея на база това, че споделиха хубави моменти заедно в първите седмици. Анелия дръпва тези два гласа от Зоран, който остава с три гласа от Драго, Ванко и Карин. В същото време Йоана се е сближила до такава степен с Алекс в журито, че успява да я убеди да гласува за Бо. Алекс не е имала добри отношения с нито един от тези трима евентуални финалисти, но доколкото виждаме Зоран непрекъснато й показва колко не я харесва, Анелия също със съжаление призна, че е била надъхана непрекъснато да гонят Алекс. Това оставя само Бо, с която също нямаха топли отношения, но Борислава не е наговаряла никой срещу нея и дори я спаси в един момент, било то и за собствена изгода. Та, така Борислава взима победата с гласовете на Алекс, Джулка, Денис и Йоана. Но ми се струва мноооого малко вероятно.

# 1 279
Според мен:
Йоана, Алекс, Джули и Денис са за Бо.
Драго, Ванко и Карин са за Зоран.
Остават Ганка и Мила.

Там има два варианта:
1) Да “простят” на Анелия и все пак да я подкрепят.
2) Да гласуват заедно за Зоран.
3) Да се разделят - Мила за Бо и Ганка за Зоран.

Не виждам шанс Ганка да подкрепи Бо.

При варианти 1 и 3 печели Бо. Във втората хипотеза печели Зоран. И това е, ако точно тези тримата са на финал. Simple Smile

# 1 280
  • Другата България
Мога да се аргументирам, но утре към обяд.
Дано само не забравя...
Аааа, Хоуп го е направил.

# 1 281
  • София
Мен все още ме притеснява да правя прогнози, защото въпреки всичко, всъщност наистина има много неизвестни....
Според мен, например, като се абстрахирам от всичко останало, който и да се върне от острова, ще отпадне на първата битка.
Видяхме им играта, тя е доста кофти, стъпалата им почти сигурно известно време да са прецакани... Много зависи каква ще е битката наистина, ноо аз така го виждам. И затова донякъде се хващам и на спойлерите ....
От друга страна, спойлери, спойлери, ама не се знае дали самите участници не ни пращат за зелен хайвер... както нас, така и Туджаров, Дамяна и т.н.
Но щом ще говорим за какъвто и да е вариант с наличието на Бо на финал (въпреки че и според мен е твърде вероятно да отпадне на битките), ще се пробвам и аз..
Така, значи давам прогнози за вариант Анелия, Борислава и Зоран на финал.
Не съм съвсем сигурна за Мила и Ганка че няма да гласуват за Анелия. Мила въпреки всичко постоянно си милееше за първата им коалиция в Ифугао. Както и се съмнявам, че Ганка ще подкрепи Бо и/или Зоран в каквато и да е конфигурация.
Карин също ме съмнява дали ще гласува за Зоран. Въпреки приказките му и въпреки, че тя го харесва не малко, аз не мисля, че е чак пък толкова привързана към него. Според мен особено към момента, тя е просто доволна, че е с него, а не срещу него. Докато Ванко е праволинеен. В тази конфигурация той няма друг вариант освен Зоран.
И, отчитайки факта, че Йо е Йо и е първият член на Журито, давам следната прогноза.
Йоана, Алекс, Джули и Денис - Бо.
Драго и Ванко -  Зоран.
Ганка, Мила и Карин - Анелия
Естествено, има вариант да бъркам за Карин и Мила... Но донякъде се надявам и на тяхна женска солидарност.
И о, изненада! Как го направих - Бо печели JoyJoyJoy

# 1 282
Алекс твърдо НЕ харесва Зоран.

Ако са Зоран, Бо и Ани, тогава:

За Зоран - Кари, Ванко, Драго, Ганка, може би Мила
За Бо - Йо, Денис, Джули, Алекс

Ако Ганка е на финал, то Алекс и Мила ще гласуват за нея

# 1 283
  • София
Моето предположение на за финал е Зоран, Анелия, на база на това, че взимаха най-много игри досега. Трети очаквам да е Ванко, ако има по-мъжка игра, а Зоран вече се е класирал за финал. Очаквам Зоран да победи.

За непопулярно мнение, харесвам Кари, не е интересен играч, но аз виждам харизмата ѝ, много ми е сладка и грам не ми пречи това, че е гладна. И да, смятам, че е по-гладна от други, защото тя е чист мускул и явно е свикнала да хапва повече. Това, че е свалила 6 кг е показателно, момичетата свалят по-малко обичайно, повечето бяха с малко свалени, Мила дори нищо не беше свалила като я премери Ваня. А от тяло само с мускули 6 кг за месец са много. Драго и Ванко също много са свалили - 14 кг и 12 кг. Ванко обаче явно има по-силна психика, той си е влязъл да си тества точно това и му се получи. Драго в интервюто след отпадането каза, че човек спира да мисли чак. Аз мисля, че бих държала на глад, защото и в реала ми се е случвало да не ям 4 дни нищо
Последният ден вече мозъкът ми беше много бавен, трудно ми беше на работа.
Кари тръгна като интересен играч, още в началото каза, че игрите не са важни. Смятам, че после се пусна по инерцията и Ванко я задуши като играч с приказките за морала. Мисля, че имаше потенциал за добра игра, но не го разви.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 17:35 от Niya-

# 1 284
Тъй като Бо е слаба в игрите, очаквам да отпадне.
Финала да е Зоран, Ани, Ганка (или Карин).
Както и да го мисля, Зоран ще спечели май, дано, аз искам той да спечели.

Няма да се изненадам ако Бо и Йо го подкрепят също.

# 1 285
  • В светлината на слънцето
Моето непопулярно мнение:
- ориз и разнообразни дрешки: малко като глезотийка ми дойде това, но хайде, не е болка;
- Ивана: никак не ми беше симпатична, но би могла да направи интересни ходове, ако беше останала;
- Жоро: щеше ми се да остане още малко:
- Карин: не ме дразни вечния глад, но ми е някак безлична и недостатъчна за този етап;
- Драго: беше ми симпатичен в началото, но ме подразни и видях доста злоба в един момент в него;
- Ванко: не ме дразни чак толкова, добряк изглежда;
- Ганка: не ме подразни с онова изказване (знаете кое), има нещо, което много ми харесва в това момиче;
- Алекс: определено ме дразни и в много моменти поведението й е поза (нищо, че говори друго).

# 1 286
Имам много непопулярни мнения.
От пръв поглед не харесах Пейо, защото видях, че е прост. Но нямам нищо против Ивана. Нито ми се стори грозна, нито зле в игрите и т.н.
Маргото също не ми беще неприятна или да не я харесвам, но не ми допадна, че е сестра на онази от Фермата.
Като чух, че режисьорът Зоран Петровски ще участва не ми се стори редно, защото е близък с много хора от телевизиите вероятно и ще е само проформа в играта, но после ми стана абсолютен любимец и го подкрепям изцяло. Нищо не е в състояние да ми промени мнението за него, каквото и да направи.
Харесвах страшно Драго и като хубост, и като човек, докато не се върна от острова и не започна да обикаля като цветарка и да ги моли да не гласуват за него, а после сам да се опитва да се налага постоянно. Тогава го намразих някак изведнъж и сега не ми е симпатичен.
Не харесвах Ганка, но после мнението доста ми се промени и сега ми е доста симпатична, но разбира се не искам да спечели.
Не харесвах много Йо и Бо, но лайфовете и играта им промениха мнението ми за тях и сега са ми симпатични, освен това те са истински борбени и амбициозни играчи и много умни дами и това е достойно за гордост и уважение. Браво мацки, само така!
Нямам нищо против Джулката.
Отначалото много харесвах Алекс, но после вече не ми беше симпатична.
Доста се привързах към Денчо и го искам на финал. Не знам как стана това, но мисля, че е добър човек и е много забавен.
Нямам против Ванко, той е добър и супер силно ме впечатлява, че не говори за храна и има много силна воля и не хапва почти. Силно уважавам такива хора, защото не съм такава.
Не ми пречи гладът на Кари и аз обичам да ям.
Не ми пречи, че финалистите ще се избират със игри. Дразнят ме постоянните интриги и клюкарене. Аз си обичам и играчи герои.
Изключително много харесвам Владо Карамазов и може би не бих гледала редовно сезон без негово участие, въпреки, че съм голям фен на Сървайвър.
Смятам, че се неглижира ухапването от змия на Мила и нарочно не се каза почти нищо.

# 1 287
  • София
Това е моят най-добър финал и ще съм съгласна всеки да го спечели Simple Smile
Бо,Зоран,Ани -в този ред.
Дано,дано Simple Smile

# 1 288
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бо абсурд на финал.Ще отпадне първа,защото няма капацитет да печели игри.

Много е важно Ганка също да отпадне,защото така гласа на Мила ще отиде при Зоран,а ако Ганка е на финал с него,Мила ще подрепи дружката си.

За мен има само един победител и това е Зоран.Пожелавам му финал с Анелия и Денис,за да обере гласовете.

# 1 289
Бо абсурд на финал.Ще отпадне първа,защото няма капацитет да печели игри.

Бо спечели игра за награда. Тоест, с Карин имат равен брой победи в индивидуални състезания и по една повече от Ванко и Денис.

Общи условия

Активация на акаунт