🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 660
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia
Моите непопулярни мнения:
Предпочитах ПеЬо да се задържи малко повечко в играта.Доста духове щеше да разбуни.
Друго какво Thinking - не харесвам Кари още от ден първи /когато на повечето им беше симпатична/.С опитите ѝ да командва в началото.С напъните все да е на челна позиция в състезанията и в последствие да се отказва.С разубеждаването на Алекс да каже на всички за идола и после първа я изпори.И още,и още...
И Ганка не харесвам.Така и не можах и до ден днешен.
От началото ми е интересен Денис.Още повече,след като каза,че е имал доста ходове и се чуди защо нищо не е излъчено.
Аа,и продължавам да си мисля,че ще бие Ганка на острова.Simple Smile

Носталгично ми става,като знам,че ни чакат последни епизоди. Sad

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 19:41 от avi10

# 1 291
Аз не мисля, че Денис е на финал, но има много добър шанс да победи Зоран на финал, стига Борислава да не е там и да не цепят гласове помежду си. Иначе конкретно за финал Зоран/Анелия/Денис - Денис има огромен шанс. 100 % три гласа от Йо, Бо и Джулиана. Също така възможност да вземе гласовете на "огорчените" - Алекс, Мила и Ганка. Дори не е нужно и трите гласа да прибере, за да спечели. Има и допълнителен бонус - ще прекара време с Ганка и ако е достатъчно чаровен и мил може да спечели гласа й, щото тя нито харесва Зоран (по време на снимките, за сега не мога да кажа), нито мисля, че толкова бързо е простила на Анелия.

# 1 292
  • В светлината на слънцето
Всъщност и на мен Драго ми опротивя с поведението си точно след връщането от острова.
Забравих и още едно (може би) непопулярно мнение. В началото Йо и Бо ми бяха някакъв сивкав пълнеж, даже се чудих какво изобщо търсят там. Но последвете така ми промениха на 180 градуса мнението, че и досега смятам, че са основни двигатели на този сезон и продължавам да стискам палци на Бо, майар ясно да виждам, че във физическите игри издиша. Страхотни момичета!
Другият, който ми обърна мнението, даже два пъти, е Зоран - от неприятен като държане играч ми стана любимец и фаворит (наравно с Бо), но с последното овъртане така се заплете, че нещо взе да не ми харесва пак (като поведение и отношения). Но си ми остава въпреки това фаворит.
Анелия си я харесвам по принцип, чудно дете! И Мила също ми харесваше в определени моменти, но и силно дразнеше в други. Денис взе да ми става интересен към финала.

# 1 293
  • София
И на мен ми харесва Денис и още не мога да си обясня 'едита' му .
Не си обяснявам и защо единствен беше наказан и определен като промъкнал се от водещия/продукцията.
И трето -необяснимо ми е как на острова ще играе полово неизравнена игра.
И тук идва непопулярното не мое,а на Неделчо мнение Simple Smile -че е спал с жената на продуцента Simple Smile
И Ави -помечтай си още един ден,но от острова ще се върне баш Ганка,та аз отсега съм почнала  с мечтата ми това жури да помисли дали веднъж загасена факла може да пламне,че и като победна...

# 1 294
Бо (многоо я харесвам) може да е била 1 игра, но масово е най-зле в игрите. Ванко, Денис може да не са били, но някой път са в челните позиции.
Ганка ще бие Денис. Всъщност все ми е тая кой от двамата, еднакво са ми симпатични.

И на мен ми е мъчно, че ще свършва. Държи ме под напрежение, гледам с огромен интерес, вживявам се, даже викам, все едно мач гледам.
Дано има и догодина, защо все пускат глупави и скучни предавания, а хубавите ги спират.
На мен ми харесваше и Къртицата.

# 1 295
  • София
Не съм отписала Бо на игрите,защото освен физика ти трябва и мисъл.Много ми хареса,че в последната игра за награда,тя остана трета,защото беше намерила правилно ъгъла,който да държи топката горе.

# 1 296
Много зависи и какви игри ще им дадат, ако са статични да висят някъде, жените ще ги отвеят.

Btw
Има ли фенове на Занев? ❤️

# 1 297
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бо абсурд на финал.Ще отпадне първа,защото няма капацитет да печели игри.
Бо спечели игра за награда. Тоест, с Карин имат равен брой победи в индивидуални състезания и по една повече от Ванко и Денис.

Защо все сравнявате кой колко победи има? Това,че са с равен брой победи да не би да значи,че Бо се справя толкова добре на игрите,колкото Кари?
Борислава е винаги една от последните и докато други финишират,тя е на първа или втора станция.
Кари може да не печели,но все е една от първите завършили,ако не загубила на косъм.

За Ванко и Денис вече разбрахме,че са голямо разочарование.Това пак какво общо има с Борислава,която да си го кажем,е най зле от всички участници там?

# 1 298
Има, има! Най-големият ми любимец в Сървайвър е Занев.
По време на излъчването на миналия сезон се запознахме, защото знаеше, че съм му супер фен.

# 1 299
Скрит текст:
Бо абсурд на финал.Ще отпадне първа,защото няма капацитет да печели игри.
Бо спечели игра за награда. Тоест, с Карин имат равен брой победи в индивидуални състезания и по една повече от Ванко и Денис.

Защо все сравнявате кой колко победи има? Това,че са с равен брой победи да не би да значи,че Бо се справя толкова добре на игрите,колкото Кари?
Борислава е винаги една от последните и докато други финишират,тя е на първа или втора станция.
Кари може да не печели,но все е една от първите завършили,ако не загубила на косъм.

За Ванко и Денис вече разбрахме,че са голямо разочарование.Това пак какво общо има с Борислава,която да си го кажем,е най зле от всички участници там?

Никъде не съм написал, че общото представяне на Бо по състезания в Сървайвър е по-добро или по-лошо от това на Кари. По брой победи конкретно са еднакви. Коментирах твърдението, че “няма капацитет да печели игри”, което НЕ е вярно, защото вече е печелила игра.

Зависи и какви ще бъдат игрите. Вероятно ще има и пъзел, и баланс в някои от тях, а в тези елементи Бо е по-добра, отколкото във физически интензивните надпревари.

# 1 300
Непопулярното ми мнение е че всяко шоу колкото и да е популярно и религиозно величано от някои фенове, има какво да подобри.

На края на "игри на волята" обобщих какво в няколко точки. Ще обобщя и тук когато свърши. Отсега знам, че повечето ми препоръки остават в сила с изключение на тези към водещите/водещия.

Има много пропуски. И не защото е лесно и са били разсеяни, а защото е трудно и трябват повече хора. Но ако четат тук, в което се надявам, искам да им кажа следното:

Ето ви във форума хора. Много хора. Които ви дават съвети абсолютно безплатно. Не казвам, че съветите на мнозинството непременно са най-ценните. Не казвам, че моите непременно са най-ценните. Но можете да се съберете, да отсеете кое да се обсъди, после да обсъдите заедно и да изберете кое може да вкарате в действие следващият път. Още сега докато е свежо. Запишете си тези изводи и ги прочетете като почне следващата продукция.

# 1 301
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,на прима виста мога да кажа кое не им беше наред в сезона и това като голям фен на Сървайвър.

1. Игрите са скучни и не на ниво за такъв тип реномирано предаване.Липсват пъзелите и това много се усеща.Давайте многокомпонентни игри,които да съчетават ловкост,бързина,ум.Така ще печели наистина човек,който е добър,а не такъв,който е ок само на кардио или друг,който пък го бива на статични игри за баланс.

2. Промота - КОШМАР.Аз обаче наистина започнах да си мисля,че нарочно го правят.Не може да са толкова некадърни от БТВ?!

3. Арбитър след обединението - Това откъде са го измислили? Не помня да съм гледала сезон с подобна глупост!!!

4. Липсват повече моменти от ежедневието им,как се справят с живота.Ние гледаме или заговори по храстите или игри.Не можем дори да си изградим една пълна картина за участниците,кой с кой е приятел,кой какво мисли,как го изживява...

# 1 302
  • Sofia
Не отварям спойлери и въпреки това много неща се разбраха от коментарите ви.
Не е готино, хора.

# 1 303
Моите непопулярни мнения:
Харесвах Алекс от началото и за мен си беше добър играч за формата. Не може само стратези и интриганти. А и не разбрах с какво толкова дразнеше всички.
Не харесвам Карин от началото и аз като Ави.
И за мен Ивана имаше място в племето и в играта, но не се получи.
Известно време Йо и Бо адски ме дразнеха, дори когато вече бяха любимки тук.
Май това е.

# 1 304
  • Sofia
И на мен ми харесва Денис и още не мога да си обясня 'едита' му .
Не си обяснявам и защо единствен беше наказан и определен като промъкнал се от водещия/продукцията.
И трето -необяснимо ми е как на острова ще играе полово неизравнена игра.
И тук идва непопулярното не мое,а на Неделчо мнение Simple Smile -че е спал с жената на продуцента Simple Smile
И Ави -помечтай си още един ден,но от острова ще се върне баш Ганка,та аз отсега съм почнала  с мечтата ми това жури да помисли дали веднъж загасена факла може да пламне,че и като победна...
Ейй,ама че си лоша,значи. Crossing Arms
И са два дни...Bowtie
Ама аз продължавам да си вярвам.Денчо брат е печен,ще устиска. Wink

п.п.Занев и на мен ми беше любимец.Но преди да започне сезонът,прехвърлих старите и на моменти се чудех как съм го харесвала толкова много.Особено с безумната му протекция над Надежда.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 22:05 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт