🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 663
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Не отварям спойлери и въпреки това много неща се разбраха от коментарите ви.
Не е готино, хора.
Няма истински спойлери. Никой не знае кой ще е на финал или поне не е писал, всичко са само спекулации около реплики на участници, но дали те са верни, не се знае, затова и много коментари не се скриват. Така че и да си прочела нещо случайно, спокойно, само спекулации са.

# 1 306
Анелия казва нещо интересно - че с всички се опитва да поддържа контакт, но има хора, които още са обидени от изгонването си. Не мисля, че говори за Алекс и Драго, защото чат-пат са ми се мяркали снимки с тях и Анелия след формата, даже с Драго от скорошна сбирка. Мила също не е, защото знаем, че си комуникират.

Остава Георги. Той изглеждаше доста обиден на Анелия и Ганка от изгонването си. В тази връзка, Йоана призна, че е била много шокирана от изгонването си, въпреки че го признава като страхотен ход. Каза, че е подценила ситуацията и е смятала, че другите виждат нея и Бо като две кукувици, които трябва да бъдат изгонени в един момент, но по-късно. Видяли са в излъчването, че именно Георги им е разбил този план в онзи епизод, когато говореше във водата с Ганка, Кари и Анелия и е разкрил всичките си планове, включително с Бо и Йо и Йоана смята, че точно тогава другите са ги приели по-сериозно като заплаха.

Ако трябва да правя класация, изпортването на Георги за целия му план пред половината племе беше едно от най-глупавите действия на участник този сезон, ръка за ръка с "Денчо много ме напряга". 😁

# 1 307
Анелия казва нещо интересно - че с всички се опитва да поддържа контакт, но има хора, които още са обидени от изгонването си. Не мисля, че говори за Алекс и Драго, защото чат-пат са ми се мяркали снимки с тях и Анелия след формата, даже с Драго от скорошна сбирка. Мила също не е, защото знаем, че си комуникират.

Остава Георги. Той изглеждаше доста обиден на Анелия и Ганка от изгонването си.
Специално на Анелия няма за какво да е обиден, тя си му подсказа супер очевидно, че може да е застрашен и все пак да подксаже да го спасят, но той беше твърде убеден в успеха. Няма какво да се сърди на Ани.

Иначе аз Георги не го виждам много активен из социалните мрежи с никой, та е трудно да се каже.
Но има очевидни две "коалиции" от хора - не казвам, че не се разбират, но да речем, че има охладняване или просто те са си близки, което е нормално. Няма как всички да са близки един с друг, винаги има степени.

Но на мен ми е леко сантиментално, че Ани и Гани явно не са си първи приятелки и то, по мое мнение, заради "предателството" на Анелия с Драго, което обсъдихме, че не е предателство

# 1 308
Христос воскресе !
Пожелавам на всички в темата и на вашите семейства много здраве и щастие.

Иначе този, който се прави, че никога не е участвал в това предаване е Док. Според мен той е истински разочарован и може би и обиден на всички.

# 1 309
  • Sofia
Воистина Воскресе!
Бъдете здрави и много много щастливи!

И нека имаме възможност отново заедно да споделяме страсти и емоции на следващи сезони на любимото риалити!

# 1 310
Воистина Воскресе! Пожелавам ви най-вече здраве и хубав споделен празник с любимите хора и семейство.

И малко не-празненско да разбуня духовете - Иван доктора също не е случаен участник. Появявал се е на два пъти в "Мармалад", или както се казваше онова предаване по БТВ. Почвам да се чудя дали изобщо е имало нормален кастинг. Май някой тук каза, че е бил одобрен до някаква фаза? Така, че предполагам, че все нещо е имало, ама май местата за простосмъртни са били силно ограничени 😁

# 1 311
  • София
Христос Воскресе!
И аз пожелавам най-вече здраве на всички нас и нашите семейства и приятели!
И тъй като сме в темата - пожелавам на първо време хубав финал! Нека последния оцелял да е максимално заслужил титлата си! И нека в най-скоро време, а защо не и догодина да си имаме пак Сървайвър, още по-добър и от този!

# 1 312
Писах и по-рано, че Ганка я има на доста от старите общи снимки (отпреди излъчването на предаването), т.е. преди да се хванат с Ванко. Нормално е като имаш сравнително нова връзка, да не общуваш толкова много с приятелите си, били те и общи, особено пък като нямаш много свободно време. Не мисля, че тя е сред обидените.

Със сигурност Доктора е един от "обидените", ние отдавна забелязахме, че той почти не споделя за Сървайвър в социалните си мрежи. И мен на негово място щеше много да ме е яд и да не се връщам назад, особено предвид, че мина на сантиметри от Идола, който обръщаше играта...
Георги също вероятно. Много ме е яд на това момче, ако не се беше раздрънкал (и какво можеше изобщо да спечели от това???) поне Йо щеше да стои по-дълго в играта.

# 1 313
Христос воскресе!
Пожелавам здраве, мир и благоденствие на всички!

Независимо от начина, по който се е провеждал кастинга, се е получил добре. Определено това е най-добрият сезон до момента.
Дано четат темата от продукцията и си направят изводи. В темите за предишните сезони се коментираше, че няма продуцент в България, който да има капацитет да направи истински Сървайвър. Възможно е и заради манталитета на зрителите да е трудно (все се търсят умни, красиви и добри герои). Така че, не съм много обнадеждена, но пак повтарям, че този сезон се получи много добре.
Дано още следващата година да има нов сезон.

# 1 314
Воистина Воскресе!
И аз пожелавам здраве на всички, всичко останало се постига!

Аз моето непопулярно мнение съм го писала - също като EdelV харесвах Алекс, от началото до края. До голяма степен виждам в нея себе си, и бих се държала по същия начин, като не отричам, че това по никакъв начин не кореспондира с играта, но човек е това, което е, и не всеки може да се промени в името на играта.

# 1 315
Не мога да харесам (като хора) участници на които им липсва самокритика и самоирония.
Сред тези на които НЕ им липсва мисля са:  Йо, Драго, Жорката, Бо, Ганка.  
Няма да казвам на кои твърдо им липсва - знаете ги, както и тези които са ми на кантар - още имат време да ми влязат при "добрите".
Simple Smile

Едит:

6 епизода "Зад-кадър" (30-35).
 Теглете и гледайте без реклами.
   Резолюцията е такава каквато са
     я дали (стандартна). Няма по-висока.
       https://wsi.li/dl/EP843jhLCTtuveSZs/1741f9

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 10:20 от Soney

# 1 316
  • Другата България
Христос Воскресе, момичета и момчета!
Да сте "чисти" в душите си и благородни в делата си!

То докато стане време за непопулярно мнение, и вие сте казали всичко.
Аз май нямам такова, защото каквото съм мислила, съм го казвала на момента - и популярно, и непопулярно. Може би за Александра и аз се чудех доста дали я харесвам или не, същото беше и за Йоана. Не правя паралел между двете, защото относно играта са на светлинни години, социалната игра визирам. И докато Йоана си беше участник точно за социална игра, в десятката, то Алекс беше на другия полюс - както стана ясно, нито е гледала, нито е знаела къде попада.
Което води до най-популярното ми мнение, ако някой от продукция или който и да е близък до тях чете тук - хора, недейте да "каните" в такива формати други "известни" или известни хора, които влизат в тях поради всякакви други причини, но не и за да "участват". Темата далеч не е представителна извадка, но ако се чете в нея, ако се има предвид колко други хора има, наистина фенове на този формат, и такива, които са подавали документи и са чакали да бъдат поканени на истински кастинг, и от които можеше да се намерят наистина добри и качествени играчи, правещи формата още по-гледаем и интересен - правете си изводи за нагласата на аудиторията. Много сме, истински ценители, които на моменти оставаме огорчени от дори намек за нагласен кастинг, нагласен формат, нагласен победител. А в този сезон имаше такива участници, както се оказва, повечето бяха такива. То остана ли всъщност някой, който не е бил поканен?
Да кажа и за моя вариант за финал, за който писах вчера. Що се отнася до Зоран, за мен е сигурен финалист, аз разсъждавам така от чата от ИГ, който беше публикуван тук, на други места не чета. Но това са мои предположения, "чета между редовете". Може да не съм права. Всичко останало са мои желания и нагласи относно това което искам да видя и което очаквам, спойлери не отварям, а и постовете не чета детайлно поради липса на време, въпреки, че ми се иска, всички сте приятни и интелигентни събеседници. Та, ако някак Анелия и Бо са на финал със Зоран, точно тези тримата, то Зоран е аутсайдер именно заради въпросителните покрай гласовете на Кари, Драго и Джу. Не съм сигурна, че Кари ще гласува за Зоран. Ако Анелия е до него, то има голям шанс да даде гласа си именно за нея. Драго също не съм сигурна, че ще гласува за Зоран, с оглед на това колко близки бяха с Алекс, а тя пък е станала близка с Йоана. Гласът на Джулияна за мен е абсолютна мистерия. Мила също ми е на кантар, към онзи момент негативизма към Анелия си личи, но дали би дала глас за Зоки - . Много въпросителни има за мен, но тази конфигурация за финалисти е най-неудобна за Зоран. А ако вместо Бо там е Ганка, още повече. Тогава виждам Анелия победител. Колкото и невероятно да се струва на някои.
Но всичко това са си мои хипотези и предположения.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 12:40 от Merri_An

# 1 317
  • София
Аз пък не мога да харесам Зоран и това е. Популярно-непопулярно, това е мнението ми. Simple Smile
Лукав, хлъзгав, подмолен… ДА,да,да…. Знам, такава е играта, трябва да го смятам за някакъв стратег, но го виждам като кофти човек. И когато нещо не му се получава така, както го иска, или пък е под напрежение, има една много характерна физиономия - полуусмихнат, със зъбите навън, с едни такива шарещи, блуждаещи  очи.
Личи му, че драпа за парите.

# 1 318
Абсолютно непопулярно мое мнение от ден едно на Сървайвър:
И аз не харесвам Зоран от самото начало. И не, не е добър човек- личи му, усеща се дори през екрана- някакси подмолен, хлъзгав и мазен/ както многократно писах тук/, така го усещам. Затова и не съм сред масово разочарованите от него, не съм и сред тези, определящи го за стратега на формата- такава е Бо, донякъде - Ганка, Зоран е хитрягата, Андрешкото на Сървайвър. Дано не спечели, особеният му поглед /виждали сме го когато е застрашен, ядосан/, ехидна усмивка и логореята му , не са на най- достойния да спечели.
Ако нещо от Зоран трябва да спечели, то това е жълтата му тениска- по- точно нейния производител 🙃😄

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 17:59 от ellis

# 1 319
  • София
Представяте ли си пак чужденец да спечели? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт