"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 237
  • 346
  •   1
Отговори
# 255
Аз забравих да уточня...но също ще съм с половинка! Hug
От децата за сега само Мирела ми е сигурна, но е възможно и Яни да е с нас, освен ако някоя баба не се врече да дойде в къщи да го гледа Mr. Green

# 256
гал4е, ако искаш, обади се в "Гудис". Избрахме "Пепеляшка", защото е по-удобно за тедивас, а тя е с най-малкото бебе сред нас. Обаче организацията взе да става много сложна и може би е по-лесно да взема Теди с бебето от тях и да ги докарам в "Гудис", отколкото да променяме часа, който е удобен за всички.
Може утре към 9.30 да дадем последен шанс на "Пепеляшка" да отворят заради нас към 11-11.30 в неделя. Ако не се съгласят, ти се обаждаш в "Гудис".

Добре, ще чакам новини.

# 257
    И аз съм за 11h,на обяд бебчо спи,ще му разбия целият режим...Където кажете,но за 11h.А къде беше Гудис?!

# 258
цВЕТЕ, аз ще имам честта за взема тедивас, защото двете круши са болни и няма да ги взимам. теди си е мояяяя, барабар с Йоан! така че гудис може да ни чака. хем е по-лесно и за ИДВАЩИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА ГАРА.
Гудис е на пл. Света Неделя, отдясно на Съдебната палата, до Хепи.

# 259
   Последно-Гудис на 28.01.2007г.от 11h!!!Чакам ви!

# 260
Само да не се тръшна и аз - там съм! С Каро или без - пази се Гудис - идвам!
Ама Теди, и бебока ли ще вземеш!? Дали да не взема и аз моята мамунка?

# 261
   Последно-Гудис на 28.01.2007г.от 11h!!!Чакам ви!

Не е последно все още. Simple Smile
гал4е днес е говорила с тях, но се оказало, че вече няма детски кът, трябва просто да се разположим по масите.
Затова тя ходи до Арена-запад, но и там са ни отказали места за 11 ч. Така че гал4е пак ще се обади в Гудис, дано вече стане, че аман от организации, обаче трябва да имате предвид, че който идва с децата, трябва да им донесе някакви занимавки за маса.
Ако някой има по-добра идея, спешно да пише, защото няма време.

# 262
Леле, то стана много сложно да се съберем и видим...... Що така????  newsm78

В София никой ли не ни ще? Никой ли не иска и малко деца на главата??????

# 263
еми ако искате на патиланци ама там е цифромания, пък и не се запазват места май...
но пък ти гледат децата за час два, пък маси ще приобщаваме. обаче големите ще скучаят .

# 264
   Около нас няма нищо подходящо...А и вече няма много време...Секстет,до къде стигна с клуба?!Аз говорих,но точно в тази община не могат да ни помогнат.Но за това пък ми обещаха ако там не стане да потърсят алтернатива.Сега ако клубът съществуваше...Много сме,никъде няма да ни искат. Cry Cry CryЕ добре в крайна сметка,по добре в Пепеляшка дори и да е по късно...

# 265
Свате, виде ли каква хакерка съм - сама си го сложих... пълната къща де!

# 266
Свате, виде ли каква хакерка съм - сама си го сложих... пълната къща де!

Малък кахър е това с подписа - браво все пак - ама къде ще ме черпиш, щом така става със срещата ни - никъде да не можем да се видим........ Въх, изпуснах почерпка!!!!!!!
А иначе - съберете се в Пепеляшка - без мен! На мен и останалите - цветно ще ни го разкажете! Като не става с нас........

# 267
гал4е е говорила с "Гудис". Няма нужда да запазваме места, по това време било доста свободно.
Този път ще се съберем там, надявам се, че ще се справим.
И така
срещата е на 28.01., неделя, от 11 ч. в "Гудис" на пл. "Св.Неделя"

Моля ви, помислете за многодетни семейства, които ще поканим на бала, даже ги напишете на едно листче, за да подготвяме списъка полека-лека и да се ориентираме колко сме.
Втората ми молба е да започваме да мислим за теми, които да дискутираме по време на отвореното пространство в рамките на бала. Надявам се, че стана ясно, че темите са абсолютно по наш избор - кой каквото го вълнува - нека всеки си избере нещо, което смята за особено важно и да го предложи за дискутиране.

Днес ходихме с Ева в НДК да видим залата, която ни предлагат за 24.03. Харесахме я,  утре ще я потвърдя и ако не ни мине котка път, ще сключим договор с НДК, така че нещата ще са вече окончателно фиксирани. Стискайте палци!

# 268
Наслуки, значи сме съседи!!! Ти ще успееш ли да дойдеш?
JuliS, пиши ми на лични някакви телефони, за да се организираме!

# 269
На сведението на посрещачите - мини група от ..... човека - все още не се знае бройката, пристига в София,в неделя в 10,26ч от Благоевград, може би на 2 коловоз. Молете се времето да е хубаво!

Ще зареждам батерии на фотоапарата...... Спирката след ЦУМ ли трябва да слезем?

А който има баби - да им води агитка и политика до неделя да гледат дребни дечица! За да си изпие мама кафето на спокойствие.....

Общи условия

Активация на акаунт