Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 931
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 585
Бай на Карина,хич не щЪ и да чуя за нея,сега остава Ниа да си върви та малко да ми олекне. И двечките ме карат да звънА на Тета за лексотан. Ужасно се страхувам,че ако Ниа си отвори малко повече устата,ще се чуе едно Хряяяссс и нещо по лицето ѝ ще се скъса. Докарват ме до скомина теЗ девойки.
Епизода беше голяма скука,подремнах малко даже.

# 586
  • SF
Да ви кажа честно, в началото не харесвах Александра. Нито визуално, нито никак. Обаче змиярникът направи така, че тя да блести в моите очи и да се откроява като златна рибка сред пирани.

Сигурно е добро момиче, възпитано и културно, но на мене ми е адски грозна. Много се старая да я харесам дори и с грим и прическа и не, не става!
Ако по сценарий е трябвало да има една, която да се откроява над останалите, защо точно нея са избрали?? Чак ми е невероятно тази роля да се падне на най-грозната (след Ния Косара).
Освен пък Виктор наистина да си я харесва...
Но тя и изкуствено се хили. Не знам... Въобще не я харесвам.
Съдя единствено и само по това, което виждам в предаването. Иначе може да си е идеална. Но видях и колко са й познанията в куизовете. Не става!

А защо се говори, че Деница е заможна и успешна. Работи в АЕЦ Козлодуй. И?
Вероятно имат добри заплати там и като се има предвид, че Козлодуй е малък град, вероятно и животът в него е по-евтин.

# 587
  • София

Ергенът - Епизод 18

Утре вечер

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 10:31 от Mari_Mar

# 588
Виктор определено я харесва. И от това, което съм видяла в тоя живот, невинаги успех в любовта имат най-красивите и идеални чисто визуално. Често е точно обратното. Просто много други неща имат значение. Simple Smile

# 589
И правилните черти не са най-важното нещо на света. Други неща са много, много, много по-ценни. Simple Smile
Ха! Питай Капитонова дали е така. Sweat Smile

Всеки път се смея и не мога да повярвам, че го мисли, когато коментира, че тази или онази не и били конкуренция. И то не по друга причина, а просто тя била по-красива, тя била по-умна, тя била по-млада. И като вземе да говори за кой заслужава нещо си (примерно подарък, среща или 3 рози), тогава вече падам.
Тази работа не става по заслуги. Да, част са от комплекта, но ако ги няма други неща, със заслугите можеш да стигнеш само до симпатии.
По-красива била. Може. Ама в чии очи? Това, което е красиво за мен, не е красиво за комшията.
По-умна била. Обърка се с хитрост или с лукавост, или с интелект. По кой критерий го мери?
По-млада била. Тук копче не мога да ѝ кажа. Фактите са си факти. Но на някои хора не им е чак толкова важно, като липсват други необходими фактори.
С тези си разсъждения Виктория ме кара да си мисля, че никога не е имала някакво влюбване. Някаква емоционална връзка. Дори и в тинейджърските си години. Не може да наближава 30г. и да не е наясно как се случват емоционалните неща. Поне от наблюдения над околните.

# 590
В нейния свят не се случва. Там най-важна е опаковката и младостта.

# 591
Все пропускам да отбележа колко ме забавляват кадрите, които Mari_Mar ползва, като качва линковете от епизодите. Ето например Деница и Марта утре приличат на две матрони, отишли на среща с конкурентния картел да обсъждат преразпределението на нарко бизнеса по турската Ривиера.

# 592
На мен Александра изобщо не ми харесва визуално, но миналата седмица моят мъж направи грешката да седне за малко да гледа с мен епизода (за първи път) и веднага се възползвах да го попитам коя му харесва най-много. Той ги погледна и почти веднага каза: "Тази - има много чаровна усмивка, прилича малко на Джулия Робъртс" (Александра). След това каза и за Марта, че е хубава.
Та.. това, което виждаме ние и това, което виждат мъжете е различно.

# 593
С тези си разсъждения Виктория ме кара да си мисля, че никога не е имала някакво влюбване. Някаква емоционална връзка. Дори и в тинейджърските си години. Не може да наближава 30г. и да не е наясно как се случват емоционалните неща. Поне от наблюдения над околните.
Категорично не е изпитвала истинско влюбване. А на 27 да не знаеш нищо за любовта, но пък най-големият ти блян да е парче метал на китката, направо си е достойно за искрено съжаление.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 01:15 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 594
Опа Виктория за малко да излети в рова с това АТВ. Доста са рисковани тези срещи, пак без каски.
Виктор сега обърнах внимание е доста скучен, тя му разказва за спомени от детството, а той успя сано да попита дали не е тъжна, как се чувства. Едни такива въпроси без да влага в тях никакъв откровен интерес.

# 595
Мацки с  две три думи, нещо интересно тази вечер имаше ли , да не се пъна да гледам

# 596
Предполагах, че ще е скучен епизод. В началото се изнервих, че пак ВиктАрия кани, ама после искрено се забавлявах. Това си беше чиста проба тролене от страна на Виктор, щото е повече от ясно, че за едно суетно и материално момиче като ВиктАрия, това е много далеч от представата за хубава среща. И след това въпросите, които и задаваше... Смешно ми стана и как Капиталова, усещайки, че не е оставило добро впечатление, се оправдава с това, че тя не била лесна. По гръб не пада.
Относно спойлера: от няколко места се чува, че Алекс връща розата накрая. Съвсем скоро ще разберем какво точно ще се случи на финала, но аз намирам резон в тази информация. Виктор ми изглежда като човек, който ако вижда, че жената до него страда, или особено ако е нападната, няма да направи необходимото, за да я защити (всъщност това се проявява донякъде в ситуацията с тормоза над Александра; това, че не заема никога никаква позиия). Имам усещането, че е слабохарактерен и това най-много ме дразни в него. Не толкова това, че е дървен, изкуствен или нарцистичен. Просто усещам слабохарактерност.
Ще се изкефя да видя среща с Гергана. Предпочитам да има среща с нея, отколко с Ния-Косара, защото според мен Ния-Косара ще е като Карина №2. В Карина ми харесва това, че има смелостта да бъде себе си и живее според собствените ис разбирания, макар и странни за другите, което за един Викторчо може да е стряскащо или учудващо, предвид старанието му да се хареса и да угоди на всички.

# 597
Искрено се надявам на Виктория да й купят желания ролекс, та и тя да намери щастие в живота. Така както се представя изглежда като жена тип "младо украшение" до страната на някой застаряващ Чичко-Паричко, който избива комплекси с нея. Да "намаже" поне нещо момичето, преди да бъде сменено с по-нов модел.

# 598
Само аз ли чух като си говореха вътре момите и Марта каза "всички искат любов". Другите почнаха да говорят как любовта е всичко и т.н. и Капитонова каза "любовта е фарс". В грешка ли съм? Някой друг да го е чул?

# 599
Виктор  жестоко подхлъзна Викито. Много добре разбра що за стока е- съвсем съзнателно избраха АТВтата и въпросите , за да я изложат и покажат точно в тази светлина.
Тя можеше да се усети и да спести Ролекса, ама не би 😂😂😂
Според мен се е влюбвала, но е паднала отвисоко, и е решила да превърне любовта в средство, а не в цел.  Показателен е и изборът на литература , 5те вида любов, само не знам дали я е чела, за да омайва мъжете по-бързо или за да се самоанализира 😂😂

Външният вид в това предаване не е определящ, и в живота не е. Да, помага и радва окото, но не носи нито любов, нито щастие. Пък и въобще не мога да си изкривя душата и да кажа, че някоя от участничките изглежда зле.
В този сезон обаче разбрах, че характера много скорострелно може да загрози някой.

Общи условия

Активация на акаунт