Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 010
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 990
  • SF
Ах хах, как не стана криминален филм като ги оставиха тези двечките заедно сами, толкова много съспенс Satisfied Сашето пробва да позира, но оператора не забеляза и позите отидоха зян. А Виктор вече го тресе параноя какво става между ергенките и си ползва срещите само за да набере последни клюкини.

Виктор само ги подкокоросва да се клюкарят, да се оплакват, да създават скандали.
Тази вечер на Гери определено не й се говореше за "какво става с другите момичета". Не би си губила времето да му се оплаква. Повече й се говореше за тях двамата, ако има такава опция. Виктор като стара клюкарка, "ПРИТЕСНЕН", че момичетата не се разбират.
Ако бяха събрали 21 мъже да се борят за сърцето (кревата) на една-единствена хубавица, сякаш щяха да си я поделят без бой и без участие на тестостерон...  Много тъпо решение е Виктор да се "притеснява" и "учудва", че момичетата не са най-добри приятелки, говорейки по цял ден колко много искат да го целуват.

Както и за Капитонова: Кажи, та кажи, какво би искала да ти подаря. Важни ли са ти подаръците? Какво за тебе е по-важно - любов или подаръци.
Тя пак малко омесваше отговорите. Повечето жени първосигнално биха давали очакваните отговори за шестица: естествено, че любовта е важната, естествено, че и гол и бос те взимам, естествено, че не държа да живеем в апартамент. Може и в мазе.

# 991
  • София
Вие това как го разбирате? Не, че има нещо срамно в най-древната професия.

Не би си губила времето с мъж без пари. Тя и на него му го каза реално на срещата, така че остави у него да решава има ли как да изкарва достатъчно, но не временно.

# 992
Виктория си кaзa, че и е вaжно мъжът дa има пaри , на мен ми е странно на коя женa и е безразлично . 😀
При Виктория материалното в на преден плaн , тъжно е нaй-голямата ти мечта да е Ролекс, но си го каза в контекста за подаръците.
Блага е толкова кухa и нестабилна психически , че щеше да е смешно , ако не беше тъжно.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 00:58 от Candy_girl

# 993
Като гледам как се коментират дупета и коремчета, остаряване и т.н на ергенките, се чудя какви манекенки сме се събрали тук 😜 Или сме сбъркали Ергенът с някой конкурс за красота?

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 02:38 от Грозното Пате

# 994
Като гледам как се коментират дупета и коремчета, остаряване и т.н на ергенките се чудя какви манекенки сме се събрали тук 😜 Или сме сбъркали Ергенът с някой конкурс за красота?
ТукА се коментират ергенките,НЕ се коментират потребителите! Капиш? Или да съм по темата-анадъм мъ?

# 995
  • София
Ние не се показваме на телевизора да се скубем за някой мъж.

# 996
Ние не се показваме на телевизора да се скубем за някой мъж.
Пази Боже!
Но на телевизора само перфектни ли трябва да са? И всъщност, ако има коремче, остарява грозно, прилича на лелка или всичко останало като коментари, прави ли я неподходяща за влюбване или за Витя конкретно?
Риторично питам Wink

# 997
Виктория е любовница на известен благоевградчанин, който май има и друго семейство - официално. Тя живее сама, той ходи отвреме-навреме  при нея. Тя не работи нищо, той я издържа. По-възрастен е доста от нея.

Ама престанете с това “не работи нищо”. Дори и да има спонсор, тя пак си изкарва доста хубави пари от реклами.
Крайно време е да приемете инфлуенсърството като работа, било то и лека такава. 😃

# 998
Рускинчето май си е получило часовниче.
От този епизод , 5:57 мин. https://ok.ru/videoembed/3484868151898

Правили магии срещу злото, ха ха ха ... Laughing

# 999
Като гледам как се коментират дупета и коремчета, остаряване и т.н на ергенките се чудя какви манекенки сме се събрали тук 😜 Или сме сбъркали Ергенът с някой конкурс за красота?
Не бе, те тук всичките с плосък корем, плочки ,неувиснали гърди 😆😆😆

# 1 000
Не бе, те тук всичките с плосък корем, плочки ,неувиснали гърди 😆😆😆
И аз това подозирах 😁

Да не кажете, че е спам - надявам се Блага да си ходи вече. Наистина трудно се издържа нейното поведение. А сцената с “мократа прегръдка” си беше покъртителна. Стори ми се, че Виктор си наблюдаваше нещо друго и даже му беше досадно…

# 1 001
Гледам епизода с АТВ и направо не мога да търпя това рускинче как спекулира с това, че не е от България.  Първо беше, че учила математика на руски и затова не знае простите числа и хипотенузата. Ми те и на руски така се наричат.  Сега не знае боровете как се казват - Хвоя ? ( игли на руски) А то и на руски бора си е пак бор. Нищо, че била израснала в борови гори.

Гледам и туркинчето по бански, много грозна фигура има. Чудя се, какво й е харесал мистър 100-те манекенки, мир на праха му. Може би само младостта.

# 1 002
За мен останалите са с все хубави тела и като цяло са хубави, не мога да си кривя душата. Малко мъже ще ги върнат, да не кажа едва ли някой ще ги върне. На Люса много и харесах зеления сет тази вечер. Като цяло много хубаво ги бяха фризирали и гримирали този епизод. Банският на Дениз беше потресаващ. Иначе тази Капитонова за мен е съвършена физически. Колкото и да не я трая.

# 1 003
За Дениз специално, нека не забравяме, че тя самата си e дала заявката за "the best booty",  а за годините не е за коментар. Деница си изглежда по-възрастна, наистина му е малко като леля на моменти. Александра и тя е на нейните години, но ми е по-младолика. Ами Весела с татусите? Никога не бих й дала 20г.!

# 1 004
Много , много предвидимо. Всички знаехме, че ния косара ще си ходи, и фикусите намаляват.

На мен Гери започва да ми допада. Загърби к@рвенското поведение, като че ли осъзна ме каките не са заплаха, в никакво отношение.

Блага е следващата за самолета.

Общи условия

Активация на акаунт