Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 927
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Ами, да , никакви добри очи и сърце няма у Денис, има селски пинизи и тарикатлъци плюс груб език, а "Разделяй и владей" няма да се получи в случая, Алекс тотално им се изложи в очите, не я търпят и методът Сандвич /ако го знае/ няма да хване декиш. Стори ми се, че Дениз с насмешка попита Алекс кога е установила тези неща за нея.

Според мен "сандвича" подейства, но не съм сигурна дали Александра го приложи умишлено или просто така се получи. Дениз изобщо не разбра, че изказването на Александра всъщност беше облечена в мили думи критика, под формата на въпросния "сандвич". Но определено след това някак смекчи не само тона, но и излъчването, когато говореше с Александра. Но, както вече казах - на лъвиците този метод на критика ни действа и, когато е облечена в хвалби, лесно поддаваме и омекваме. Този метод, обаче при Капитонка никога няма да мине. И, ако Алекс го е направила съзнателно, то значи тя много добре е усетила при кого ще мине.

# 1 186
Но определено след това някак смекчи не само тона, но и излъчването, когато говореше с Александра. Но, както вече казах - на лъвиците този метод на критика ни действа и, когато е облечена в хвалби, лесно поддаваме и омекваме.

И аз това си помислих, как въпреки съмнението, че въпросните ненадейни похвали идват от Враг №1, добрите очи на Дениз действително омекнаха, типично Лъвската слабост да се поддават на ласкателства, независимо от източника им.. Smile
Даже когато попита Александра как е стигнала до този извод, нюансът на лека ирония и недоверие не успя докрай да прикрие определено размекнатия поглед.
И аз смятам, че ако бяха останали двете с Алекс, вместо бобъра, до края на деня Дениз щеше да е с доста по-различно отношение, макар и временно..но определено щеше да е най-малкото разколебана в поведението си спрямо Алекс.
Иначе когато е с пълен грим, Дениз действително има измамно миловидно излъчване, докато не си отвори устата, разбира се.

Надявам се да не се повтарям, ако в предишните теми е слагано - не съм успяла да ги изчета всички, но на мен Люса (освен на зла вещица) ми прилича много на Мадам Картофена глава от едно анимационно филмче:

Все още не разбирам по какви критерии Виктор остави безлични и честно казано не особено атрактивни особи толкова дълго, а още в самото начало махна тази, която според мен беше външно най-красива и чувствена от всички:

Ще кажете - не прави шоу... А тогава как се обясняват всички останали фикуси? "малката" голяма Вики, Карина, Ния-Косара и т.н.? Joy

# 1 187
Ще кажете - не прави шоу... А тогава как се обясняват всички останали фикуси? "малката" голяма Вики, Карина, Ния-Косара и т.н.? Joy
В шоуто трябва да има разнообразни характери, все пак не е конкурс за плеймейтки.

# 1 188
Тази “чувствената” направи шпагат и гледаше супер налудничаво Виктор, когато я изгони.(Смятайте, щом още я помня!) И тя също е плеймейт някакъв.

# 1 189
Струва ми се, че много подценявате Дениз, а именно, че е повярвала на Александра. Дениз е калена в битките с други змии за мъже, внимание, бизнес и т.н. и според мен просто реши да подхлъзне Александра, че стратегията ѝ работи, за да може да удари следващия път още по-неочаквано. Убедена съм, че после с Питона са се посмели хубаво на неин гръб.

# 1 190
Едва ли фризьорката казва цялата истина. Там е важното да върви клюката, а не дали е вярна. Всяка подобна "новина" им добавя бонус точки, иначе няма да е истинска фризьорка.

# 1 191
  • София
Искрено се надявам на Виктория да й купят желания ролекс, та и тя да намери щастие в живота. Така както се представя изглежда като жена тип "младо украшение" до страната на някой застаряващ Чичко-Паричко, който избива комплекси с нея. Да "намаже" поне нещо момичето, преди да бъде сменено с по-нов модел.

То е точно така. 75 набор е чичкото паричко до Виктория. Веднъж на паркинга на фитнеса ги засякох съвсем случайно да се целуват. Стана ми грозно ...
Той е голям сваляч. Наред зарибява и черпи млади девойки зад гърба и, а когато е с него се държи сериозно. Виктория дори и да подозира или наясно си мълчи...иначе кой ще и купува пакети с масажи ? Кой ще и обзаведе апартамента ? и куп други неща ...

# 1 192
  • София
Искрено се надявам на Виктория да й купят желания ролекс, та и тя да намери щастие в живота. Така както се представя изглежда като жена тип "младо украшение" до страната на някой застаряващ Чичко-Паричко, който избива комплекси с нея. Да "намаже" поне нещо момичето, преди да бъде сменено с по-нов модел.

То е точно така. 75 набор е чичкото паричко до Виктория. Веднъж на паркинга на фитнеса ги засякох съвсем случайно да се целуват. Стана ми грозно ...
Той е голям сваляч. Наред зарибява и черпи млади девойки зад гърба и, а когато е с него се държи сериозно. Виктория дори и да подозира или наясно си мълчи...иначе кой ще и купува пакети с масажи ? Кой ще и обзаведе апартамента ? и куп други неща ...

А, пука й на Викито. Важно е пари да дава - като я няма, да сваля която ще. Едва ли вярва, че тя е единствената за него, освен жена му.

# 1 193
Извинете, но ако Виктория беше хубавица и умница както си мисли, щеше да намери млад нормален мъж, който да е само с нея и пак да и осигурява всичко това.

# 1 194
Ясно е според мен, че Алекс ще спечели.

# 1 195
  • София
Ахааа, сега на повторението разбрах, че са извели другите, за да оставят двете усойници сами.

# 1 196
.... 75 набор е чичкото паричко до Виктория. Веднъж на паркинга на фитнеса ги засякох съвсем случайно да се целуват. Стана ми грозно ....

Исках да изкоментирам, но не знам как.
Хваща ли окото този така наречен чичко? Абстрахирай се от годините.
Почувствах се древна, без връзка с казуса. Щото нали за едни чичко, за други мъж на нормална средна възраст.

# 1 197
  • София
Аз под "чичко Паричко" си представям някой, като Христо Сираков. 75 набор не ми се вписва в това определение. Но пък, като се замисля, тя е под 30, така че за нея си е баш чичко

Извинете, но ако Виктория беше хубавица и умница както си мисли, щеше да намери млад нормален мъж, който да е само с нея и пак да и осигурява всичко това.

Това чудо няма кой да го търпи за постоянно. Перфектна е за любовница - млада, красива, дава й подаръци/пари, дава му "любов" - после той при жената, тя при приятелките да си покаже новия подарък и така до следващия път.

# 1 198
# 1 199
  • София
Не съм съгласна. Направи забележка на Виктория и то няколко пъти. Първо пред всички, когато беше импровизираната й викторина, после я дръпна настрана и пак й направи забележка. На фотосесиите много ясно показа към коя има симпатии, подари пред всички 3 рози на Александра, вчера седна на стола зад нея и нежно я прегърна /много ми харесаха в този момент/. По всякакъв начин каза и показа, че Александра му е любимка. Какво друго да направи - да я вземе и да си я заведе в неговата вила за постоянно ли? Не знаем какъв му е договора, не знаем какво му шушкат в ухото сценаристите. Може и да не му е позволено. Според мен той направи, каквото можа.
Честно казано не вярвам на историята с виното в лицето. Мисля, че Александра е спечелила, а също така мисля, че в момента са заедно, но много се пазят, за да не излезе наяве истината преди финала. И мисля така, защото, както я следваше, така рязко спря да я следва в Инстаграм, когато в предаването започна да си показва симпатиите към нея.

А само да питам - някой знае ли кой е следващия ерген за новия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт