Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 44 954
  • 793
  •   1
Отговори
# 120
Бъдете живи и здрави мамитаа !
Честито Възкресение Христово ! ❤❤❤

# 121
  • София
И аз днес вече съм добре, явно компота от круши си свърши работа.

# 122
Христос Воскресе !Пожелавам на всички дами и семействата им много здраве,и щастливи мигове!Също така и леко и спокойно бременеене и раждане!

# 123
Честит Великден! Да сте здрави и благословени вие и вашите семейства.

.

.

# 124
Христос Воскресе! Много здраве ), късмет и благоденствие на Вас и вашите семейства!

# 125
Христос Воскресе! Пожелавам здраве и уют във всеки дом!

# 126
Христос Воскресе! Здраве и щастие за всички!

# 127
Момичета,вие имате ли проблем със седенето в седнало положение? Вчера бяхме на гости за 4-5 часа и въпреки,че ставах да се раздвижа, накрая усещах болка в гърба и кръста и даже май контракция получих. Днес ходих в парка,който е на 100 м от нас ,седнах на една пейка ,поседях има няма час и усетих ,че трябва да си легна. Толкова бавно вървях,че дядо с бастун ме изпревари. Rolling Eyes

# 128
  • Замък сред облаците
Точно се връщам от разходка в квартала за има-няма 45мин. Полегнах си, че ме заболяха кръстът и тазът. Вчера бяхме за 3-4 часа на гости за великденски обяд, основно седях, но накрая ме заболя гърбът и си тръгнахме. Нормални неща са Simple Smile

# 129
  • София
И аз като бях на театър почти три часа и после едвам станах 😃 болеше ме опашката. От няколко дни обаче нямам болежки нощем и се наспивам - ура!

# 130
Да, боли ме като се застоя особено на дървени повърхности. При първата бременност така ми се образуваха и хемороидите - на коледния банкет на ММ седнала на дървена пейка в заведението. Сега и по площадките вися права, не мога да стоя дълго време седнала на пейка. И сутрин ме болят бедрата от спането на една страна, но няма как така ще е вече.

По-нагоре пак заговорихме за констипацията - по празниците бяхме при свеки на гости. Чистия въздух, двора и разходките с малката ми помогнаха много повече от която и да е разхлабваща храна до момента. Хем наблягах на козунаци, мекици и яйца 😂 По-добре не съм се чувствала. Обездвижването и мръсния въздух явно не са за подценяване.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 22:44 от deska90

# 131
Аз от 18 та седмица съм с болки в таза, кръста и бедрените стави. В последно време болката затихна. Сега от два дни усещам при ходене щракане на кост при връзката на таза и опашката.

Знам, че още ви е рано за някои покупки и повечето мислите за големите неща като количка и легло и столче за кола. Аз обаче ги имам и си взимам някой дреболии. Например преди няколко дни пристигнаха нощниците за болницата. Аз от предния път си пазя 2, но тогава се наложи да лежа повече дни и ми беше много неприятно, че замирисаха на пот и нямах резервни да се преоблека. Стандартната цена е към 30 лв за нощница. Аз обаче ги използвам много за кратко и не ми се даваха 60 лв + доставка. Та доста се рових и накрая намерих в един сайт на 16 лв/бр с къс ръкав.

Платът е тънък, като за лятото. Не е особено мек. Като знам, че някои от вас ще ги изхвърлите след болницата биха били бюджетен вариант.

Сайтът е https://bstyle.bg/bg/

Другото, което предстои част от вас да търсят е термометър за бебето.

Аз имам вече няколко вида та ще ви покажа, два които са по-скъпи и са добър избор.

Този се лепи под мишницата на бебето и температурата се следи на телефона.
https://mykifamily.com/produkti-za-zdraveto/shop-myki-care-termometar

Този се насочва към челото и измерва безконтактно. На същата марка има и много добър инхалатор.
https://agu-baby.bg/agucategory/zdrave/giraffe.html

# 132
И аз почти всичко си накупих. Останаха някой дребни неща, защото ги нямаше или не ми харесаха в бебе борсата. Другата седмица отново ще излезем на пазар. Да си имам всичко. Че като родя, с две малки бебенца къде ще обикалям. На мен много ми се виждам 16 лв за нощница, аз си взех за 7,90 лв 🙂 Единствено, което не харесвам на моите, че картинката е малко по твърда и малко ми дразни на корема, след като съм ги изпрала не съм ги пробвала, но мисля, че след като родя няма да ми дразни.

# 133
  • София
Ооо Muky Care ми е верен спътник навсякъде. И на сестра ми подарих, няма такова удобство. Simple Smile

# 134
Мерси, fillme. И аз споделях за удобни сутиени за кърмене и т.н., но май никого не го интересува от групата.
И този, и предишния път гледах да си набавя базата предварително, да ми е мирна главата.
Мерси за термометрите. Ние имаме от тези за челото, много удобно нещо. И за дупе имаме, но сърце не ми дава да си буча бебето. Не съм го ползвала и нямам намерение.

Общи условия

Активация на акаунт