Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 45 005
  • 793
  •   1
Отговори
# 150
hopetohope коментирахме на 1ва и 2ра страница за пъпната връв, ако искаш се върни да прочетеш.

# 151
Хора, мъчи ли ви пролетна умора, тия дни нещо нямам грам тонус, до скоро бях доста свежа, а и нали приемам витамини - каква пролетна умора, ако нямаш дефицити, поне аз винаги съм подразбирала, че пролетната умора идва от бедното на витамини хранене през зимата. Ставам сутрин уж наспала се и след 2 часа толкова ми се спи че едва гледам. Движението Донякъде подобрява положението, но пак съм си парцал

# 152
Здравейте, колко е нормалната кръвна захар по време на бременност Simple Smile

# 153

На гладно - оптимално до 5,1

# 154
Здравейте, мами! В 30-та седмица съм и днес бях на преглед. Оказа се, че пъпната връв е увита около вратлето на бебето.. Лекарката каза, че няма проблем, но аз все пак се уплаших много.. Някоя да знае нещо?..

Аз не знам при нас как е - питах специално, но лекарката не каза нищо, каза и че няма смисъл да гледа и да го коментира /според нея е без значание това/, защото бебето диша /получава кислород/ през пъпната връв докато е в корема и там е без значание къде е увита, а пъпна връв около метър и половина каза, че няма как да не е някъде увита…

Стискам палци всичко да е наред. Според това което ми казаха на мен мисля, че за момента няма повод за притеснение Simple Smile

# 155

Благодаря, моята на гладно е 4,8 и ми се струваше висока.

# 156

Благодаря, моята на гладно е 4,8 и ми се струваше висока.

Зависи как се храниш, може и по-ниска да е , но и така е добре Simple Smile

# 157
По принцип се храня с ограничаване на въглехидратите , но сега покрай Великден с курабии и козунаци ... Щом е в норма е добре

# 158
  • София
Привет от мен, днес бях на преглед и всичко е наред. Попаднах на много мила и внимателна АГ, направи ми страшно обстоен преглед на всичко, все едно съм при моята АГ. Та, бебка си е добре, подритваше и мърдаше много смешно с пръсти все едно иска нещо. Вече е кило и малко, плацента, пъпна връв също са ок, каза че според нея всичко ми е съвсем наред. Даже кръвно ми мери Grinning Дойдоха и роклите от About You, обаче няма да се снимам, че ми седят точно както не исках да ми седят. Само ще цитирам моя мъж -като една много сладка диня си. Ахаа... мерси! Ще обиколя утре тук магазинчетата за нещо, което мога да меря.

# 159
Ууу при мен поне почти не си личи с широка рокля или блуза и не ме разпитват много много, по-скоро са другите коментари... ами ти си преяла, не как ще си бременна..... Днес бях за колички---скандално е положението, не стига че си бях набелязала определено модели, наличности няма, консултантите малоумни, опитват се всички мостри да пробутват, но на редовдна цена. И явно не им  струваше че съм достатъчна бременна да ми обърнат внимание и да ми обясняват че аз съм имала още 6 месеца докато родя. Явно хората са изпростели още повече след тая пандемия, разбирам че носенето на маски не е задължително и сега всички са като развързани, но поне възпитанието предполага да не се навираш в лицето на бременна или пък да и правиш коментари какво се е "завила " с тая маска.  Направо се и изтощих емоционално повече отколкото  физически от тази обиколка. Зарекла съм се всичко каквото мога да поръчам онлайн, обикалянето по магазините не е за мен явно Grinning

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 20:07 от mexicana___

# 160
Момичета в Ремедиум има голямо намаление на Avent - шишета , биберони и т.н.

# 161
Май и мен ме хваща синдрома на бременната.
Събудих се посреднощ с много топли вълни и запушен нос и има няма 15 мин всичко, което бях вечеряла от мен излезе през устата. Досега не съм повръщала. Странно, че ми се отпуши носа и се охладих от самосебе си. И главата започна да ме боли. Дали е нормално?

# 162
Ето една диня и от мен 🤣

А в рокля става нещо страшно

# 163
Мацинка, да не е някой вирус?
Май и мен ме хваща синдрома на бременната.
Събудих се посреднощ с много топли вълни и запушен нос и има няма 15 мин всичко, което бях вечеряла от мен излезе през устата. Досега не съм повръщала. Странно, че ми се отпуши носа и се охладих от самосебе си. И главата започна да ме боли. Дали е нормално?

# 164
Мацинка, аз от 3 вечери се будя вир вода с болки в дясно под гърдите и над корема. Преобличам се , пия вода и заспивам пак.  Явно червата се бунтуват и от газове се получават тези болки. Въртенето също ми е трудно, едвам се катурвам и ставам от леглото.

Лотос,  много сладкоо тумбачее!

Общи условия

Активация на акаунт