Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 47 282
  • 793
  •   1
Отговори
# 465
Дами, минавам да кажа, че на женския пазар има нощници за кърмене по 10 и 15 лева, зависи къде точно с размери до 4 пъти ХЛ, същите са като по сайтовете, но без двойната надценка Simple Smile

# 466
Аз се боядисвам всеки месец  русо. Не мисля , че трябва да се изпада в такива крайности като да не се боядисваме, да не си слагаме крем и т.н. И предишната бременност не съм спирала да се боядисвам. Всичките ми познати също .

Кои бои използват? Знаете ли?

На фризьор ходя, но мисля , че корена ми го боядисва с амонячна боя на Кюн а обливката е със безамонячна на същата марка. Но не мисля , че марката има значение.

# 467
Аз се боядисвам русо с Olia на  Garnier. Даже вече искам маникюр и педикюр да си направя с лак, че тва пазене ми писна....
За кучето:  и ние сме с куче Golden retriever на 2год и 6 месеца. Супер емоционален е все иска вниманив иначе е добричък. И аз съм малко притеснена каква ще му е реакцията Simple Smile Аз отдавн а не го извеждам, че все бърза и дърпа с каишката. Сега уж се обучава, но не давам големи надежди. Той командите мн добре ги знае, но го изълнява само, когато му отърва.  😀😀😀

# 468
Да ви се похваля. Другата Неделя сме на Фотосесия, спечелена от радио Веселина. Вълнувам се,очаквам идеи от фотографката. И после....ще кача нещичко и тук! 🤗🤰

# 469
  • Варна
Аз се боядисвам русо с Olia на  Garnier. Даже вече искам маникюр и педикюр да си направя с лак, че тва пазене ми писна....
За кучето:  и ние сме с куче Golden retriever на 2год и 6 месеца. Супер емоционален е все иска вниманив иначе е добричък. И аз съм малко притеснена каква ще му е реакцията Simple Smile Аз отдавн а не го извеждам, че все бърза и дърпа с каишката. Сега уж се обучава, но не давам големи надежди. Той командите мн добре ги знае, но го изълнява само, когато му отърва.  😀😀😀

Аз не съм спирала да си правя гел лак на ръцете от самото начало. Иначе и родителите ми имат голдън и мисля, че са една от най-най-добрите възможни породи и за деца - супер внимателни и любвеобилни кучета

# 470
  • гр.Пловдив
И ние сме с Голдън Ретривър,нямам никакви оплаквания,само космите са проблем в месеците,когато се скубе хайвана,но се овладява Smiling Imp

# 471

Ние пък си имаме ловно куче, за което се грижим на вън на двора. Моят мъж постоянно се оплакваше, че него слуша и правят състезания , кой ще стигне първи пъдпъдъците, но откри разковничето купи му каишка с ток и стана най- послушното куче Joy един ден бяха паднали батериите на каишката и пак правиха състезание Sweat Smile

# 472
Аз също не съм спирала да си правя гел лак, но не се боядисвам от месец преди да забремененя. Според фризоьрката ми, това е най-доброто решение, което съм взела, тъй като боята за коса стига до кръвта.

# 473
Дайте някой съвет! 😁😁😁😁

И ние сме с Голдън Ретривър,нямам никакви оплаквания,само космите са проблем в месеците,когато се скубе хайвана,но се овладява Smiling Imp

# 474
И аз да се включа с въпрос по темата относно полезно/вредно. Grinning Каква риба консумирате в този период? На гости съм при майка ми и има шаран, току що опържен. Така се изкушавам да си хапна, но не знам дали е безвреден? Някой по - запознат? Grinning

# 475
  • Замък сред облаците
Яж спокойно.

# 476
За рибата , мисля че можем само сьомга , пъстърва и още една , но и забравих името тъй като не ме впечатли . Това съм чела в книгите и изпълнявам , но не налагам мнение на никого Simple Smile
Относно гел лака и аз си правих , но вече спрях и отрязох ноктите . Косата ми тъй като преди беше руса ми избива цвета в краищата , но не мога да си го позволя да я дишам тази химия и да ме мацкат 😂 Догодина ще съм хубаво мами ама сега си трая Simple Smile

# 477
За рибата , мисля че можем само сьомга , пъстърва и още една , но и забравих името тъй като не ме впечатли . Това съм чела в книгите и изпълнявам , но не налагам мнение на никого Simple Smile
Относно гел лака и аз си правих , но вече спрях и отрязох ноктите . Косата ми тъй като преди беше руса ми избива цвета в краищата , но не мога да си го позволя да я дишам тази химия и да ме мацкат 😂 Догодина ще съм хубаво мами ама сега си трая Simple Smile

Сьомгата е малко спорна.

# 478
Сьомгата е полезна само, ако е диво уловена.
В България на нормална цена едва ли се предлага. Сьомгата се гледа както прасета във ферма и се хранят с гранули...не е полезна въобще.

# 479
  • Замък сред облаците
Сладководните риби са ок, избягват се риба тон и акула основно от масово разпространените морски.

Общи условия

Активация на акаунт