Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 44 253
  • 793
  •   1
Отговори
# 480
Не можем да консумираме риби, които съдържат живак. А шаранът не съдържа, така , че си хапвах спокойно :
Animal Blowfish

Момичета, как се ползва от Фея приложението за контракции?

# 481
Вашите бебенца хълцат ли? Напоследък много редовно почна да хълца и колкото и да е нормално, на мен пак ми влизат бръмбари в главата....

# 482
Моите бебки хълцат доста, дори клипче си снимах онзи ден.
Вашите бебенца хълцат ли? Напоследък много редовно почна да хълца и колкото и да е нормално, на мен пак ми влизат бръмбари в главата....

# 483
  • Замък сред облаците
Последните дни всеки ден хълца. Много се забавлявам. Нормално е, значи че е почнала подготовката на дробчетата/диафрагмата от една страна, от друга че коремчето също работи (което видяхме и на третата ФМ).

# 484
Как разбирате , че хълца ?

# 485
Как разбирате , че хълца ?
Малки ритмични движения = по-слаби от ритничета и на равен интервал от време, през секунда-две и трае по няколко минути поне при мен.

# 486
И аз забелязвам такива леки ритмични движения последните дни, мисля че е точно хълцането. Утре съм на трета фетална и хем се вълнувам супер много, хем и малко се притеснявам като при всеки предстоящ преглед. 🤗

# 487
  • Замък сред облаците
Моят е с главата надолу и се усещат ритмични пулсации в срамната кост и таза, защото главата му явно подскача 😂

# 488
Моят е с главата надолу и се усещат ритмични пулсации в срамната кост и таза, защото главата му явно подскача 😂

И аз там ги усещам и се успоковам, че не се е обърнал 😀

# 489
Аз предния път усещах много хълцане. При мен беше като гаделичкане, но малкия в един момент много си хълцаше и така до последно. Сега или още не е почнала, или защото не се е обърнала още и не я усещам. Вече почвам да се притеснявам с това завъртане, знам, ще има време до 36г.с. ама все го мисля и ме хваща яко страх дали ще се обърне. Седалищно няма да раждам, а хич не ми се иска операция....

# 490
Аз предния път усещах много хълцане. При мен беше като гаделичкане, но малкия в един момент много си хълцаше и така до последно. Сега или още не е почнала, или защото не се е обърнала още и не я усещам. Вече почвам да се притеснявам с това завъртане, знам, ще има време до 36г.с. ама все го мисля и ме хваща яко страх дали ще се обърне. Седалищно няма да раждам, а хич не ми се иска операция....

Коя седмица сте?

# 491
29г.с. но предния път малкия винаги е бил главично, аз ходя често на преглед и така се ориентирам дали се е завъртяла. Сега според мен не се е завъртяла още, онзи ден бях на преглед и си е все седалищно.

# 492
29г.с. но предния път малкия винаги е бил главично, аз ходя често на преглед и така се ориентирам дали се е завъртяла. Сега според мен не се е завъртяла още, онзи ден бях на преглед и си е все седалищно.

При мен 30 г.с. се обърна с главата надолу и за сега си стои така /34+3 в момента/

# 493
Моето човече много хълца, но не иска да се завърти още, от 2 дена нещо сериозно се придвижва от дясно на ляво ама така се вижда ясно как се мърда  и се шегувахме че прави ремонт и мести багажите.

Аз имам един въпрос, който може да ви стори смешен- не съм по месото въобще, но от нямаме на къде вече се принудих да ям пилешко заради протеина съответно не съм някакъв корифей в готвенето му. Взех пилешки бутчета цели с кост, които пекох на 200 градуса час и половина и ги завъртях някъде около 45-50 мин. да се изпече и отдолу. Знам че месото от бутчето е шарено, но около костта си беше бая лилавикаво и по червеникаво и малко се притесних дали е било достатъчно сготвено. Уж мерих с термометър в най-дебелата част на бутчето, показа 80 градуса,но ме притесняваха тези участъци около костта. Та според вас готово ли е било.

# 494
Няма начин за час и половина на 200 градуса да не се е опекло.
Най -вероятно е заседяла кръв около коста.
Аз ги заварвам да им падне гадурията и тогава ги пека, но не са били сурови твоите.

Общи условия

Активация на акаунт