Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 47 308
  • 793
  •   1
Отговори
# 435
И с нош па бих имала едно наум, понеже при съмнение за проблем с шийката моята АГ искаше да го спра. Индивидуално е, затова е хубаво да се пие по предписание.

По принцип ми казаха по едно вечер, ако се наложи, но аз пия по 5 Ношпа на ден уж за всеки случай от 2 седмици, а съм 30 седмица. Смятам пак да попитам пак. Има ли някой, който пие пие повечко Ношпа след 7 месец. Опасно ли е?
Аз пия Нош-па по 6 на ден. Пия го от 5 месец и най-вероятно до края. С първата бременност си изпих вечерта магнезия, Нош-па и всичко останало и сутринта в 3 часа ме хванаха болките и съответно родих същия ден.

# 436
И с нош па бих имала едно наум, понеже при съмнение за проблем с шийката моята АГ искаше да го спра. Индивидуално е, затова е хубаво да се пие по предписание.

По принцип ми казаха по едно вечер, ако се наложи, но аз пия по 5 Ношпа на ден уж за всеки случай от 2 седмици, а съм 30 седмица. Смятам пак да попитам пак. Има ли някой, който пие пие повечко Ношпа след 7 месец. Опасно ли е?

Проблема на Нош па, е че служи за отпускане на гладката мускулатура каквато е и матката, която пък по време на бременност е нужно да бъде стегната до самото раждане. Именно по тази причина пиещите магнезий го спират като влязат в 9 месец, за да може матката да контрахира.  Simple Smile

В случай, че няма болка и нужда, всяко лекарство по време на бременност според моя АГ не е препоръчително.

# 437
  • София
И аз да се оплача днес, в пустата 30 седмица от сутринта имам менструални болки. Ту ги има , ту отслабват. Малката се е преместила някак си ниско и точно дето е тя ме боли от едната страна. От другата нищо няма, не знам да се притеснявам ли. Иначе стягане нямам, пих сутринта още една Биолектра и 2 но Шпа, после 2 папаверин, сега май пак 2 но Шпа ще пия. Тя лудетината от три дни имам чувството, че изобщо не спи. Само ритници, само дивеене вътре.

# 438
  • София
И ние ще сме с комбинирана количка, която ни даде 1 приятел. Чудя се как да и изпера частите, едва ли ще е окей в пералнята, да не взема да ги прецакам, но как иначе, на ръка ли?

# 439
Купих си такъв за сватбата био уж , но не посмях да се намажа едно че да не стана на петна и другата причина беше , че не съм сигурна колко е био Simple Smile вече ти сама си прецени … тази година ще си белея аз 😂😂
За комарите аз ще ползвам на бочко детския той е най- изчистен , защото без да се пръскам няма да оцелея

И аз мисля, че е нещо което човек може са пропусне, но все пак мисля, че има автобрознант на Biobaza, който е с доста по-изчистен състав и всъщност съм чувала отлични отзиви за него Simple Smile

https://verdemivida.com/shop/self-bronzing-lotion/

# 440
Здравейте, към дамите пиещи Алеракт - кога го пиете преди или след хранене? Благодаря

# 441
Сестра ми пра нейната и в пералня, а някой части на ръка. Иначе има един препарат за почистване на колички, за който съм чувала добри мнения- https://www.hippoland.net/friendly-organic-preparat-za-pochistva … ml-fr-00072-83069

Алеракт аз пия от време на време вечер преди лягане.

# 442
Здравейте, към дамите пиещи Алеракт - кога го пиете преди или след хранене? Благодаря
Приема го след вечеря, заедно с Магнерот.

# 443
Но на Магнерот пише преди или по време на хранене. Явно няма толкова значение

# 444
Алеракта и магнерота ги пия след хранене 🙂

# 445
Но на Магнерот пише преди или по време на хранене. Явно няма толкова значение

Магнезия преди храна разхлабва. Когато имах констипация го приемах така. Това беше в рамките на 2-3 дни

# 446
Момичета, обсъждали сме преди, че е хубаво да се спи на лявата страна. Аз, обаче, продължавам всяка сутрин да се събуждам по гръб, наистина така ми е най-удобно да си лежа, заради появилата се болка в него. Чудя се дали не вредя така на бебка, но пък то е несъзнателно, какво да направя. 🥴

# 447
Аз също спя и по гръб. Страните ми много изстръпват и спя и по гръб. Преди 20 год като бях бременна никой не говореше за спането по гръб. Майка ми и баба ми също не са чували за това. Вероятно е препоръчително, но в никакъв случай не мисля че е фатално след като не се чувстваме зле от това

# 448
Според АГ ако нещо не е наред ще изпитащ дискомфорт и ще се завъртиш дори и в съня си. Всеки път ме пита дли ми е добре по гръб в кабинета и съм си добре. Понякога ми се е случвало вечер да не ми стига въздуха и се завъртам, през нощта се будя пак пл гръб но не мисля че има драма щом се чувствам добре така Simple Smile

# 449
Аз преди да забременея спях само по гръб , това ми е любимата поза. Сега се мъча на страни , но доста често се събуждам по гръб , пък и мъжа ми казва , че ме бутал по 100 пъти на вечер да се обърна 😁 Несъзнателно го правя, но не чувствам нищо дискомфортно. Ще продължавам да се мъча, но едва ли ще спра нацяло ...

Общи условия

Активация на акаунт