Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 121 146
  • 397
  •   1
Отговори
# 360
Давам отзив за хижа Марциганица, която е преобразена в Спа комплекс. На чудно място в Родопите , прекрасни стаи, ресторант - храната е много вкусна. Наоколо има много места за планински преходи.
Пътят до там как е?

# 361
Пътя е ок. На места нов асфалт, на места запълнени дупки. По- добре е от преди…

# 362
Искам да похваля хотел Брентас в Цигов чарк. Празнувахме там годишнина от сватбата и изкарахме чудесно.
 През седмицата имаха малко гости, но персоналът се стараеше много да се чувстваме прекрасно. Стаите са хубави, единствено трябва да помислят за комарници на терасите.
Храната беше много вкусна, независимо дали беше на сет меню или на блок маса. Когато резервирах платих за закуска и вечеря, но понеже вече офертата за делничен престой включва и обяд - получихме и ние.
Спа центърът е чисто нов - инфраред и финландска сауна и парна баня, в които делничен ден нямаше никой. Има 2 вътрешни басейна, джакузи и топило и един външен басейн (от него са снимките). Водата не е минерална, но беше подгрята добре, щом и аз като много зиморничева се къпах.

Колега ходи с жена си скоро, по подобен повод там и отзивите му се припокриват с вашите.

# 363
Хотел Кипарис, Смолян.
Хубав хотел с чудесен ресторант.
Градът е прекрасен - планетариум, пешеходна алея, екопътеки Невястата и Каньонът на водопадите.

# 364
  • Русе
Хотел Армира, Старозагорски бани,прекрасен,чисто,поддържано,басеин топъл ,храна-чудна, и всичко това според мен на много разумни цени.апартамент за четирима със богата закуска 230 лв,за обяд и вечеря около 80 -100 лв
за всички.Горещо препоръчвам.

# 365
  • София
Някой бил ли е в комплекс "Тракиец",  да сподели мнение, моля?

# 366
Преди две години бяхме в "Тракиец" през зимата инцинентно за една нощувка, хареса ни. Може и да греша мястото, но май там имаше и солено басейнче и външно джакузи. Стаите със сигурност са били чисти и ресторантът добър, защото си казахме, че трябва да го посетим отново.

# 367
Здравейте, някой има ли скорошни отзиви от хотел Каменград - Панагюрище?

# 368
Миналата година бяхме. В стандартна двойна стая. Банята е много малка, чистотата в стаята не беше както трябва. Спрямо цената качеството не отговаря! На басейна допускат външни лица
Някой бил ли е в комплекс "Тракиец",  да сподели мнение, моля?

# 369
  • При елфите ...
Здравейте, някой има ли скорошни отзиви от хотел Каменград - Панагюрище?
Бяхме в края на м. юли с оферта от хотела за ранно записване с нощувки, закуски и вечери в двойна премиум стая + СПА процедури без масаж и бюти процедурите, в новата част на хотела, в делнични дни. Тогава вървяха някакви ремонтни дейности и въпрос на дни беше да пуснат новите външни басейни в експлоатация. Да уточня, че не съм любител на слънцето и басейните, както и на СПА процедурите... така, че за тях нямам мнение.

Какво ми хареса: локацията на хотела (в центъра на града), любезното отношение на служителите в хотела, големината на стаята, стилното обзавеждане, удобното легло и матрак, наличието по 2 възглавници на човек + още 2 в гардероба, банята беше сравнително голяма (мисля че използват минерална вода), кафе машина, хладилен бар с минерална вода и сок/безалкохолно като комплимент от хотела, кош за боклук в стаята, централен климатик, който можеш ти да пускаш/спираш/регулираш, храната, която беше на блок маса, добрата хигиена в общите помещения, крилото/етажът, където бяхме настанени, бяха тихи, спалното бельо и хавлиите бяха чисти и бели.

Какво не ми допадна: липсата на тераса към стаята, основният ресторант не работеше за обяд, за 3 нощувки кошчетата бяха почистени само 1 път, случваше се на закуска да свършват някой неща от предлаганите и това да не се забелязва от работещия в ресторанта екип, хигиената в стаята и банята мога да оценя като добра, имаше останали петна по плота на шкафа в стаята, не смениха хавлиите в банята нито веднъж, трудно се отваряше и затваряше плъзгащата врата на душ кабината, странното и неудобно разположение на ел. контактите до леглото, липсата на обособен паркинг към хотела. Ползвах услугите на фризьора, ами очаквах повече, за 1/2 час косата ми беше "подстригана", измита, подсушена и стилизирана...

Забележките, които отбелязах в никакъв случай не са повлияли на почивката ни...

# 370
Комплекс Неро Пампорово - отлично съотношение цена-качество

# 371
Я да видим дали съществува такъв хотел?
Търся:
Хотел за Коледните празници,а и не само
Изисквания:
1.Да приемат домашни любимци (куче дребна порода)- и да не ми искат 100 лв. на вечер за него.
2.Да е чисто, много държа на това.
3. Храната, да има достатъчен избор на здравословна такава, като яйца, месо да не е пържено и мазно, зеленчуци, да има достатъчно плодове.
4. Да има спа зона.
5. Ако има хубава програма за празника ще е добре.

# 372
Nona M,
Наскоро бяхме в хотел Атмосфера в Павел Баня - спа зоната е хубава, басейните (вътрешен и вътрешен) бяха супер. Обслужването беше на ниво, както в спа зоната, така и на рецепция, и в ресторанта.
Храната много ни хареса (бяхме със закуска и вечеря), стаите бяха чисти и просторни, банята също (много мразя малки бани).
Направи ми впечатление, че допускат малки кучета, сега видях на сайта, че цената е 50 лв на вечер Grinning
Около хотела няма много какво да се прави, но ние отидохме за спа и спане.
Виж ги на сайта.

# 373
Хотел "Орфей" Пампорово
Хотел "Интернационал" Златни пясъци
Кубан-Слънчев бряг
Райска градина -Свети Влас

# 374
Прибрахме се от кратка почивка в хотел Каменград Панагюрище.https://kamengrad-th.com/
Приятно съм изненадана. Хотела се състои от две сгради настаниха ни в по-новата, много чисто и добре подържано е навсякъде. Просторни стаи, централна климатизация , хубаво спа няколко външни басейна с различна форма и големина, един вътрешен басейн , топло джакузи /вътрешно/, различни сауни/тях не съм ползвала/. Предстои пускане на две външни джакузита. Храната беше изобилна като асортимент и добре приготвена, хубаво кафе за закуска, прекрасни десерти и много плодове. Само температурата на водата за мен е ниска, студена ми се стори, а явно и на повечето гости, защото малцина стояха във водата за дълго време.  Персонала в целия хотел е приветлив, дрюжелюбен, всеки е перфектен на позицията си. Шезлонги има предостатъчно въпреки, че хотела беше с много посетители към момента.
Препоръчвам хотела.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:09 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт