Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 121 184
  • 397
  •   1
Отговори
# 390
  • ново
Писала съм, закуската е по сет меню, отделно има на блок маса останалото, за което писах. В менюто има принцеси, мекици, пържени филии, юфка, варени яйца и т.н

# 391
Идвам с препоръка за малък Семеен хотел в гр.Чепеларе.
Много уютно и спокойно място.
Семеен Хотел Метеор
https://www.facebook.com/share/1FdWTeGcnG/

# 392
Здравейте, пиша тук защото в другите теми не се получи... та търся някой  хотел с минерална вода  ( задължително басейни и т.н да са вътрешни - става въпрос за зимата), където да отпразнуваме кръгла годишнина на ММ.Ще бъдем 12-15човека  с 2деца точно преди Коледа. Страшно държа на чистотата и добрия ресторант ...
погоре някой бе споделил за Арте Велинград- мнението ми е от миналата година юни и може вече да не е актуално , но  тогава доста  му куцаше чистотата ...

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:38 от tky

# 393
Много сме доволни от Бохема-Огняново. Чисто, топла минерална вода, храната беше вкусна и разнообразна.

# 394
Здравейте, пиша тук защото в другите теми не се получи... та търся някой  хотел с минерална вода  ( задължително басейни и т.н да са вътрешни - става въпрос за зимата), където да отпразнуваме кръгла годишнина на ММ.Ще бъдем 12-15човека  с 2деца точно преди Коледа. Страшно държа на чистотата и добрия ресторант ...
погоре някой бе споделил за Арте Велинград- мнението ми е от миналата година юни и може вече да не е актуално , но  тогава доста  му куцаше чистотата ...

Останахме с отлични впечатления от хотел " Тракийска резиденция " в с. Старосел!
Всичко е на високо ниво и мисля, че ще очарова и вас!
Само преценете цената дали ще е ок за толкова голяма група Simple Smile

# 395
Погледнете и Гранд Резорт Павел Баня
Топ хотел!

Аз имам същите критерии и запазих Атмосфера в Павел Баня за края на месеца. След посещението, ще дам отзив, надявам се подходящ за темата 😃

# 396
Миналата година бяхме на Атмосфера, сега края на месеца пак ще ходим и ще видим как е. Тогава бяхме доволни.

# 397
Много сме доволни от Бохема-Огняново. Чисто, топла минерална вода, храната беше вкусна и разнообразна.
Няколко пъти съм го посещавала-  последно преди има няма месец  . Басейна/ите обаче е/са външен/ни и независимо, че извора е на има няма 100тина метра, за зимата няма да ми е съвсем ок . За ресторанта обаче сме на коренно противоположно мнение - за мен е слабото място на този хотел, а аз търся читав ресторант
Старосел ми е в списъка - били сме преди 3  или 4 години  мисля през лятото
 в Атмосфера бяхме едни от първите им гости - през лятото и бе ОК , също в списъка , но търсех нещо ново ..за Гранд хотела в Павел баня не сме били , дали ще е ок ?

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:27 от tky

Общи условия

Активация на акаунт