🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 582
  • 873
  •   1
Отговори
# 705
И направо бих казала, че е възмутително деца да разказват такива случаи на "насилие" и "неприемане", докато има деца, които наистина са малтретирани в семейства на алкохолици, наркомани и насилници.

# 706
  • София
То и статистиката, че всяко 2 дете е жертва на насилие ми се струва силно преувеличена. Но ако включват и еднократната подигравка за двойка, ясно откъде идва.

# 707
  • Terra incognita
Явно за жертва на насилие се смятат и деца, чиито родители не им угаждат на всяка прищявка и не им играят по свирката.

# 708
  • София
Тия промивки на мозъци трябва да се бойкотират с нулева гледаемост и липса на подкрепящи смс-и.

# 709
  • тук, на мястото си
Гледах малко снощи и спрях телевизора. Всичко е много пресилено.  Много нелепо ми се видя това децата да са така гримирани. Рачков и Геро не са за такива предавания. Геро за никакви предавания водещ не става, но това е отделен въпрос.
Можеха да измислят нещо по-различно, нещо което да се гледа с желание.

# 710
  • España
Идеята принципно е добра , но изпълнението хич !!! Много патетика в стил “я дайте да дадем” няма как да ме трогне , съжалявам !!!!
И от къде е тази статистика , че всяко второ дете в България е страдало от някакъв вид насилие ….имам двама сина ….значи излиза, че единият от тях  е стадал от насилие….остава и да се сетя кой точно …..май не трябваше да карам малкият  да яде онези броколи завчера …как ли се е почувствало горкото дете !!!!
Предлагам на Магърдич , вместо да дава пари за шоу, водещи , журЕ и тнт да организира другия път детски лагер на Малдивите за социално слаби деца !

# 711
Голяяяяма досада! Едвам го изгледах като превъртах сълзливите словоизлияния. Досада, досада, досада!

Що се отнася до каузата - пресилените данни за насилието над децата в България ме отблъснаха и ме изпълниха с подозрение. Например: всяко трето дете се чувства неприето в семейството или общността. Моляяяя?
Най после да прочета мнения подобни на моето.И на мен ми се струва много пресилено това че всяко второ дете в България било подложено на насилие! Да не кажа обидно за нацията.Пак някой от вън ни диктува какви сме и колко сме ,,лоши..Не мисля,че половината българи се отнасят лошо с децата си.Щото то така излиза

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 17:02 от pgineva

# 712
То както е тръгнало, следващото предаване ще бъде за правото на децата да определят сами какъв пол да са. И колко са им нарушени правата в това отношение. Но няма страшно, ще съберат едни пари, ще обучат психолози и те ще им помогнат да решат какво са.

# 713
Като ви чета, много добре съм направила, че им пропуснах глупостите.

# 714
Ани СаВич каза детето след като е играло народен танц, запъхтяно. И госпожата не пропусна да му рекне, че било я прекръстило. Много е нетактична!

# 715
Може и да е коментирано … но как са избрани тези деца ?!

# 716
Сетиха се да сложат опция и за еднократни смс-и.

# 717
  • Sofia
За другите не знам,..Алина е внучка на Иво Танев и майка ѝ работи в На кафе...

# 718
  • София
Аз съм баба на дете аутист. По цял ден съм с него и виждам как обществото се отнася към такива деца. И не защото хората като цяло са злобни. Не са информирани. Но и на мен фалшивата съпричастност на Ани Салич ми идва в повече. Не я понасям, всичко е пресилено и вместо да привлече хора към дадена кауза тя ги отблъсква. И изобщо преекспонирането на каквото и да е отблъсква хората.
Да, има нужда от помощ за такива деца, но повярвайте ми не е това начина.

# 719
За другите не знам,..Алина е внучка на Иво Танев и майка ѝ работи в На кафе...
Хахаха … да, това и аз знам, че е участие по съвместителство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт