🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 568
  • 873
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Проблема на Салич, е че тя чете новините едно към едно и не може да импровизира. И затова се вторачва в кюто и кара като робот. Има и вероятност да ѝ говорят в слушалката понякога да укротява импровизациите на Рачов и Геро и затова се получават такива засечки.

# 781
Малееее, сега я видях Ани Салич, че досега си гледах в таблета. Верно някой стилист й е отмъстил. И защо ги правят тримата еднакви?
Откъде Илияна Раева знае и се произнася коя песен е лесна за изпълнение и коя трудна? Да не е певица случайно? Май верно се готви за журЕ

# 782
Ох, сълзи ми потекоха
Рачков й вика - от кой манастир идваш
тя - аз съм графиня
ох, не могаааа
Joy

# 783
Относно водещите - нямам думи, облечени като за погребение! Cry
Относно изпълнителите - добре се справят до момента Wink

# 784
Ох, на Люси къде са й плочките от предишното й участие в Капките!

# 785
Дара Екимова ще сред участниците в новия сезон, жокерите които анонсираха водещите отговарят за нея:
https://www.facebook.com/2kapki.voda/photos/a.142247869272878/2439020949595547/

# 786
Салич какъв сухар е, ужас. Това висящото на шията ѝ е като кръст. Като избягала от манастир е.

# 787
Салич се държи като пияна!😃😃😃 И защо постоянно повтаря ,дайте по същество ,защо никой не гласува, хайде по-сериозно? Ужасна е!!! Геро едвам се сдържа

# 788
  • София
Оставете Салич, гледайте децата как се представят фантастично.

# 789
Моля, моля, Краси и Гого са №1 за мен. Големи симпатяги!

# 790
На мен и Ненчо ми харесва, с неговото хлапе. Бива го като имитатор. Явно противно на всеобщото мнение, най-малко ми харесва Тити.

# 791
Христо Петков е новият жокер,май.

# 792
Валери Йорданов ли ще участва?

# 793
Гледаме ги децата,няма страшно.Само те вършат работа и наистина се вживяват и много стараят.Обаче!Не можем да остане слепи и глухи за нефелното поведение за Салич.А като си грабна телефона уж да праща смс?А призивите към залата:Да ви видя да си вадите телефоните,изпращайте и в този дух.Остава да тръгне между редовете и да им дърпа ушите.Open Mouth

# 794
  • Велико Търново
За Дара Екимова... майка ѝ няма да миряса, докато щерката не обиколи де що има формат по телевизиите.

Христо Петков е в трупата на Народния от 2012-та. Валери пък от 2004-та. Няма как да са те.
Аз мисля, че е Юлиан. Неслучайно не е в журито.
Оооо, не, не!... Юлиан не е играл с Гари Олдман.

А че не е в журито си беше моя интерпретация заради Веско Маринов. Всъщност Юлиан може и да е жури, но е възможно и да не е заради скандала с Диана Димитрова.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 23:50 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт