🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 562
  • 873
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Дано не са Алекса и Елица, Паулина поне може да пее.

# 826
Никога не съм предполагала, че в едно шоу, посветено на благотворителна кауза за България + пострадалите от земетресението в Турция, организирано от една световна организация като Уницеф, ще прочета толкова много хейт и най-вече коментари за облеклото и визията на Ана Салич.

И си права, и не си.. След като е лице на кампания, и тази кампания е благотворителна, Ани Салич, пък и всеки на нейно място, трябва да се постарае да е максимално лицеприятен за зрителите. И като поведение, и като визия.
Най-добре е да е човек с харизма, обаяние и ентусиазъм. Иначе нещата не се получават, колкото и добри намерения да имаш..
За това съм съгласна, и на мен не ми хареса, особено последната вечер. И както е писано по-долу - Елена Петрова би била по-подходяща, все пак артистичността винаги е плюс в едно шоу. Но, аз се опитвах да игнорирам това, което не ми харесва или ме дразни, а гледах изпълненията и си мислех за децата - певци, за "хъса" им, какви са емоциите им, даже не обръщах внимание на фалшивото пеене на някои от време на време. Винаги съм с позитивна нагласа, особено когато става въпрос за деца в неравностойно положение или със специални нужди. Аз не съм лично засегната от нещо такова, но имам приятелка с дъщеря, с макар и малка, но все пак аномалия. Вече е на 29 г., майка й направи и прави чудеса, за да я приспособи към другите, детето завърши гимназия /нормална/, но си спомням, че имаха проблеми с приемането /възприемането/ й. И сега, на тази възраст, пак е трудно. И тъй като случаите са най-различни - поради генетични, физически причини, поради малтретиране /не защото не са си изяли броколите/ в семейството, каузите за финансиране за закупуване на помощни материали, за обучение на специалисти, за да оказват помощ на такива деца, дори за възпитание на обществото ни, показването на реалността, си заслужава да се "преглътнат" някои слабости в това шоу.

# 827
  • Велико Търново
Скрит текст:
Значи до тук сигурни участници са:
1. Кали
2. Владимир Михайлов
3. Яна Маринова
4.Тома Здравков

Добавям
5. Христо Гърбов
6. Керана
Има ли други сигурни на 100% участници в този сезон?
 Колко общо ще бъдат участниците, девет + един дует ли?
Осем + 1 дует
Според мен и Дара Екимова може да се брои като сигурна.
За № 8 и за № 9 няма нищо сигурно на 100%.

Мисля си "нито мъж, нито жена" да не би да е за имената на Паулина - заради нехарактерното за българска фамилия "мъжко" окончание на Горанов. Обаче и силуетът, който наистина много прилича да е двоен, и написаното в "24 часа", някак ме "дърпат" към дуета. Името Алекса и то е някакво такова - което може да мине и за женско. Дали е възможно да са ги събрали?

А за № 8 най-много до жокерите се доближава Христо Петков, да. Само това, че изрично в сайта на театъра е написано, че "е част от трупата на Народния от 2012 г." не отговаря. Ако жокерът беше "повече от 20 години играе на сцената на Народния" или нещо от тоя род, за миг нямаше да се колебая, че е той. Защото има участие още през 2002-ра. Обаче и в жокера е написано точно "част от трупата".

# 828
Аз пък Салич не мога да я преглътна. Едно време ни се караше, че не ставаме приемни родители, пък видя от личен опит, че това не е за всеки. И рязко загърби тази тема. Твърде фалшива ми е, не я харесвам и не ѝ вярвам. Мисля, че сбъркаха с нея и нямам намерение да се чувствам виновна, че ми бодеше очите и съм изразила мнението си за нея, за децата нищо не сме казали. Да мислят друг път и да избират водещ, който ще помогне на каузата, а няма да предизвиква негативизъм у публиката.

# 829
За ''Уницеф'' както и всякакви др,благотворителни организации,работят страшно много хрантутници.Лицето взима ли пари за тази си ''дейност''?Водещите и журито взимат ли заплати?Мълчат.Тримата водещи нямаха никакъв синхрон и мъжете не излязоха от дежурният си образ на лигльовци.Жената пък беше влязла в нейният на наставник.Стана дума,че нейното дете не могло да свикне с приемното.Сега да разбирам ли,че нейното не е правилно възпитано?И стига всички са се крили и оправдавали с децата,че заради тях,заради каузата,трябва да приемем всяка нелепица.Аутокюто се развалило.....Толкова ли не могат да импровизират ''най-добрите водещи'' според Хаджиян?Агресивното подканване за смс(и) пък съвсем омаза картинката.Никакъв подход.Може би щеше да има повече събрани пари,ако  водещите и ''лицето'' бяха други.По-спокойни,смирени и благи.
Огромен,черен бръмбар и чичаци на сцената в предаване за благотворителност за деца.Продуцента работи само с ''много мой човек''.

# 830
  • София
От Игри на волята пишете, че ще вкарват дует. Това да не са близначките, помня че те изявяваха с песни и танци.

# 831
  • тук, на мястото си
От игри на волята може да е дуета - мъж и жена. Може семейство Джеферович - ужас само като си го помисля, не ги понасям и двамата.
Това "нито мъж, нито жена" не ми звучи добре.

# 832
JoyНи мАж,ни жЕна,маймуна жЕлта.Така е казвала Ванга за съществото в царичинската дупка.
Ще ги видим.Винаги им давам шанс,после......от тях зависи.

# 833
  • Велико Търново
Алфея, аз някак трудно бих си помислила, че Ваня Джаферович ще притичва всяка неделя от Доминикана. Grinning

Здравейте, ако е удобно някой ще може ли да качи всички силуети
С каква цел? Това е твърде трудоемко. Все пак участниците са отгатнати, не виждам някакъв особен смисъл да се влагат усилия. Категорично - напразни, според мен.

# 834
Точно. За мен не визията й - тоалети и форми, са проблем, а поведението. Дървена и някак не на място, с леко назидателен тон. Децата бяха чудесни, живи и здрави да са.
Много точен коментар.
Като някаква строга класна ръководителка е.
Най-дразнеща е, като прекъсва и не дава думата.

# 835
Цитат
И мечта е да стане,най-малко заместник директор.

# 836
Точно. За мен не визията й - тоалети и форми, са проблем, а поведението. Дървена и някак не на място, с леко назидателен тон. Децата бяха чудесни, живи и здрави да са.
Даа, повече пари щяха да съберат, ако водещ беше някой по-приятен и нежен образ.
Със строгата класна с грозните дрехи и дървеното държание отказаха мен и хора около мен да гледат.
Децата винаги са мили и разкошни, но цялостния проект куца като краен продукт. Цацаров ще прати смс надявам се, за всички като мен, които изгубиха желание да гледат и да пращат.

# 837
Цитат
И мечта е да стане,най-малко заместник директор.
Хахахаа е това е ясно, затова се натяга толкова. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 838
  • Берлин
На няколко пъти споменавате Цацаров. Той какво общо има с цялата работа?

# 839
Той е нежната половинка на класната.

Общи условия

Активация на акаунт