🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 568
  • 873
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте, ако е удобно някой ще може ли да качи всички силуети (снимки, които бяха показани по време на благотворителните концерти) на участниците за Като две капки вода сезон 11 (Неделя)?

# 811
  • Велико Търново
На снимката със силует №8 като фон е Jal Mahal Jaipur. Сега остава да разберем кой е ходил там Grinning

Христо Петков и Владо Карамазов като млади са били на пътешествие, в което е било предвидено да отидат и до Индия и Непал, но са стигнали само до Пакистан. По това време бащата на Христо е бил дипломат там. Не им позволил да продължат, защото имало някакъв конфликт в Непал и било опасно.

Впрочем, аз много бих се радвала да са сгрешили жокера и все пак Христо Петков да участва, защото много го харесвам, но някак не би било честно, ако има грешка. Иначе първото му участие в представление на Народния е още през 2002-ра и така сметките излизат, само дето жокерът изрично е, че е бил част от трупата.

# 812
Участникът от Игри на волята ще е сигурно Паулина. Тя нали се изявява като певица.

# 813
От игри на волята , май ще е дует. Нали някой писа, че този сезон ще има такъв. А и този жокер " нито жена , нито мъж" няма какво друго да значи . Всъщност в днешния либерален свят, всичко е  възможно 🙆 .Може да е някой non binary 🤣🤣

# 814
Никога не съм предполагала, че в едно шоу, посветено на благотворителна кауза за България + пострадалите от земетресението в Турция, организирано от една световна организация като Уницеф, ще прочета толкова много хейт и най-вече коментари за облеклото и визията на Ана Салич. Това ли беше най-важното за това предаване, или факта, че гласувайки може да се обвържем с 60 лв. на година дарителство /по-малко от една кутия цигари на месец или 2 бири, или 1-+пакет снакс на месец/. Без да се прочете нищо за инициативата, или как просто даряваш само 5 лв. и си прекъсваш даряването, защото има такава възможност.

Да, и за мен не беше перфектно като шоу поради някои неща, но пък от друга страна - каузата, пеещите деца, участието на възрастните актьори/певци - всичко това и тези хора и деца заслужават уважение, а не жълтини кой взел дете пък го бил върнал, кой изглеждал като.... Слава Богу, че все пак от близо 50 000 преглеждания на темата има само 800 мнения /е, 80 % от тях са негативни, бих казала за мен по-маловажни признаци, но все пак е статистика за нагласата ни/.

Би ми било интересно да прочета коментари за други подобни благотворителни шоута на Уницеф в други страни, посветени за децата им и реакцията на публиката, както и събраните дарения. Отново просто за статистика...

# 815
Да и аз не разбирам хейта. Беше позитивно и жизнеутвърждаващо предаване с прекрасни деца, които се стараеха ужасно много в името на каузата.
И на мен ми хареса цитата с хвърчило. Дано бъдем по-добри хора.

# 816
Много грозна беше постъпката на Ненчо, че даде роза на Илияна и Магърдич, но не и на Ани Салич на сцената. Каквата и да е е дама. Много сме загублили от първите седем години.

# 817
Гледаме ги децата,няма страшно.Само те вършат работа и наистина се вживяват и много стараят.Обаче!Не можем да остане слепи и глухи за нефелното поведение за Салич.А като си грабна телефона уж да праща смс?А призивите към залата:Да ви видя да си вадите телефоните,изпращайте и в този дух.Остава да тръгне между редовете и да им дърпа ушите.Open Mouth

Тя и към посланичката така се държеше, заповеднически като я дърпаше къде да застане

# 818
Салич беше като другарката от детската градина: прекъсва, бута, дърпа и водещите, и децата, и журито, и посланичката.
Не и беше мястото там при водещите...
За облеклото и, съм без думи.

# 819
  • Sofia
Никога не съм предполагала, че в едно шоу, посветено на благотворителна кауза за България + пострадалите от земетресението в Турция, организирано от една световна организация като Уницеф, ще прочета толкова много хейт и най-вече коментари за облеклото и визията на Ана Салич.

И си права, и не си.. След като е лице на кампания, и тази кампания е благотворителна, Ани Салич, пък и всеки на нейно място, трябва да се постарае да е максимално лицеприятен за зрителите. И като поведение, и като визия.
Най-добре е да е човек с харизма, обаяние и ентусиазъм. Иначе нещата не се получават, колкото и добри намерения да имаш..

# 820
На мястото на Салич щеше да седи по-добре Елена Петрова, нали и тя е лице на УНИЦЕФ.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 17:07 от Yo_Ana19

# 821
Някакво вътрешно усещане ми подсказва, че Салич се е натиснала и е настоявала да е тя. Всъщност представянето й бе слабо, та дори и смехотворно на моменти.

# 822
  • София
Просто да четеш новини и да водиш предаване не е едно и също. В новините личността ти не прозира, ти просто си проводник на информация. Във воденето на предаване, особено на развлекателна програма, си проличава малко или много манталитетът на човека. Очевидно Салич е сухарка.

# 823
  • София
Точно. За мен не визията й - тоалети и форми, са проблем, а поведението. Дървена и някак не на място, с леко назидателен тон. Децата бяха чудесни, живи и здрави да са.

# 824
Значи до тук сигурни участници са:
1. Кали
2. Владимир Михайлов
3. Яна Маринова
4.Тома Здравков

Добавям
5. Христо Гърбов
6. Керана
7. Дара Екимова

Има ли други сигурни на 100% участници в този сезон?
 Колко общо ще бъдат участниците, девет + един дует ли?

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 22:04 от monii

Общи условия

Активация на акаунт