🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 556
  • 873
  •   1
Отговори
# 840
  • Берлин
Ужас.

# 841
Никога не съм предполагала, че в едно шоу, посветено на благотворителна кауза за България + пострадалите от земетресението в Турция, организирано от една световна организация като Уницеф, ще прочета толкова много хейт и най-вече коментари за облеклото и визията на Ана Салич. Това ли беше най-важното за това предаване, или факта, че гласувайки може да се обвържем с 60 лв. на година дарителство /по-малко от една кутия цигари на месец или 2 бири, или 1-+пакет снакс на месец/. Без да се прочете нищо за инициативата, или как просто даряваш само 5 лв. и си прекъсваш даряването, защото има такава възможност.

Да, и за мен не беше перфектно като шоу поради някои неща, но пък от друга страна - каузата, пеещите деца, участието на възрастните актьори/певци - всичко това и тези хора и деца заслужават уважение, а не жълтини кой взел дете пък го бил върнал, кой изглеждал като.... Слава Богу, че все пак от близо 50 000 преглеждания на темата има само 800 мнения /е, 80 % от тях са негативни, бих казала за мен по-маловажни признаци, но все пак е статистика за нагласата ни/.

Би ми било интересно да прочета коментари за други подобни благотворителни шоута на Уницеф в други страни, посветени за децата им и реакцията на публиката, както и събраните дарения. Отново просто за статистика...

Много “трогателно”.
Едно мляко за бебе е станало 40 лв. Едно пюре върви към 4 лв. Памперси 30-40 лв.
Колко е едно майчинство и една средна заплата в България?
Не сравнявайте всичко с цигари и бири на обикновения човек. Много манипулативно!

Защо не напишете за млякото, хляба, сиренето, кашкавала, яйцата...

Точно това ме дразни,  и то представено от хора, които харчат повече на месец от всички събрани пари в предаването.

Крайно време е да спрем да се съобразяваме с другите страни, където доходите са в пъти над нашите, а цените по-ниски. Както и политиката на другите страни за децата с и без увреждания.
В България има много организации, които от десетки години работят за тези каузи и подкрепят децата, но няма кой да им даде това ТВ  “рамо” и пиар колко добра им е каузата.
То не е важно само, че нещо се прави, а как се прави.
Разбира се, децата заслужават уважение, бяха страхотни и искрени, за разлика от останалите.

# 842
Мда, гаджета са. Nerd
Значи не е пропуснала да го спомене, че и няколко пъти?! Колко патетично!

# 843
Аз се чудя пък що за жена би избрала Цацаров - та той е ужасно противен.

# 844
Противен, ама има финансов чар.

# 845
Журито този сезон ще бъде - Хилда, Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки, който ще се включи от втората седмица. Поне това каза Маги в Здравей България. Потвърди за Христо Гърбов и каза, че на дуета ще се падат само дуетни изпълнения.

# 846
  • София
Ами не съм доволна от журито, повръща ми се от Хилда и Фънки вече, особено от втория... Веселин Маринов не е подходящ за жури според мен. Блатечки го харесвам.
Христо Гърбов също го харесвам много и е от лицата, които не се бутат навсякъде, ще ми е интересно да го гледам.

# 847
Оф, няма отърване от Хилда и Фънки Tired Face Веселин Маринов не мисля, че ще се справи добре като жури, а Блатечки не го харесвам... Ама каквото, такова Smiley Дано поне изпълнителите да се представят добре, че това е единственото предаване, което следя по телевизията и ми се иска да има нещо весело и разтоварващо и тази година.

# 848
  • тук, на мястото си
Алфея, аз някак трудно бих си помислила, че Ваня Джаферович ще притичва всяка неделя от Доминикана. Grinning

Понятие нямам, че е там, но не се и съмнявам, че кога е за парата ще притичва отнсякъде. Казах го на майтап, но всичко очаквам от Халваджиян.

# 849
  • София
Разочарована съм от журито и от водещите, сигурно ще се разочаровам и от участниците. Радвам се за Христо Гърбов и  Владимир Михайлов.

# 850
Няма отърване от този шопар Фънки Animal Pig2

# 851
Единственият човек, който ми допада като жури от предаванията на двамата Халваджияновци, е Азис. Половината от удоволствието от предаването ми беше да го гледам него в Маскираният певец.
Откъде им хрумна да канят Веселин Маринов и Блатечки за жури. Особено вторият. Като иска актьор, да беше поканил Сано.

# 852
  • София
Сано щеше да е готино попаданиел Grinning

# 853
  • тук, на мястото си
За Сано гласувам с две ръце, но надали щеше да се съгласи. Доста го ощетяваха миналия сезон.
Блатечки и Веско Маринов ми изглеждат малко сухари за жури. Иначе ги харесвам и двамата като актьор и певец. Много исках да смени Фънки  и Хилда, омръзнаха ми.

# 854
За Сано гласувам с две ръце, но надали щеше да се съгласи. Доста го ощетяваха миналия сезон.
Блатечки и Веско Маринов ми изглеждат малко сухари за жури. Иначе ги харесвам и двамата като актьор и певец. Много исках да смени Фънки  и Хилда, омръзнаха ми.
Блатечки беше жури в Бг търси талант.Няколко години, много добре се справяше.Чувство за хумор,забавен....

Общи условия

Активация на акаунт