🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 555
  • 873
  •   1
Отговори
# 855
Дано не са Алекса и Елица, Паулина поне може да пее.

Мисля, че точно двамцата ще са. Алекса колко се напъва със сръбските парчета на терен. Smiley Нали се бъзикаха, че иска да се изявява като певец, Маги е приел присърце шегата и ще ни го натресе. Wink

Някой няма ли да направи нова тема?

# 856
  • София
Дано не са Алекса и Елица, Паулина поне може да пее.

Мисля, че точно двамцата ще са. Алекса колко се напъва със сръбските парчета на терен. Smiley Нали се бъзикаха, че иска да се изявява като певец, Маги е приел присърце шегата и ще ни го натресе. Wink

Някой няма ли да направи нова тема?

Пък и сватба ще правят- пари трябват. Smiley

# 857
  • София
Пепел ви на клавиатурата. Само не и тези противни връзкари.

# 858
Радвах се, когато завърши предсказания сезон на "ИВ". Защо сега трябва да ми развалят и макар и малкото удоволствие от Капките с тези двама измислени герои- сръбската певачица и жена му?

# 859
  • Sofia
Днес Халваджан каза,че са събрани 500хил.
Не съм сигурна дали разбрах точно,но ми се чу,че 400хил.са за нашите бг нуждаещи се деца,а 100хил.помощ за пострадалите от земетресението.

# 860
Вие слушали ли сте В. Маринов в интервюта, “спи градът” е положението, Блатечки също няма дар слово, как ще издържи да не пуши толкова време. Вергов си беше супер, жалко.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 18:54 от помбер

# 861
Как пък им хрумна да извадят Веселин Маринов от нафталина? Тъкмо вчера, след поредната новина за полицай, заплашващ съседи, се сетих за него и се пошегувах, че Веско ще го е срам вече да пее, че родната полиция ни пази. И хоп, те разровили нафталина. Joy

# 862
  • София
Как пък им хрумна да извадят Веселин Маринов от нафталина? Тъкмо вчера, след поредната новина за полицай, заплашващ съседи, се сетих за него и се пошегувах, че Веско ще го е срам вече да пее, че родната полиция ни пази. И хоп, те разровили нафталина. Joy
Във всака еднпа професия има зрънца, заради което не е редно да се правят генерални изводи.

# 863
Слави да бяха поканили 😆😆 нали уж са си оправили с маги

# 864
  • Велико Търново
Значи не е пропуснала да го спомене, че и няколко пъти?! Колко патетично!
Не го е споменавала. PAPURCHE MEHURCHE имаше предвид, че тук е споменавано името му.

Веско Маринов и аз мисля, че не става за жури. Асен Блатечки се бъзикаше на кастингите на Талантите с тия, дето не се справяха, но после, след отсяването, си беше скучничък. Харесвам го, но не съм сигурна, че тук ще се справи добре. При всички положения, обаче, поне са нещо различно. Не като вечните Хилда и Фънки.

# 865
Във всака еднпа професия има зрънца, заради което не е редно да се правят генерални изводи.

На болднатото обърни внимание. Wink

# 866
Да беше сменил Хилда и Фънки и да беше оставил Вергов и Азис. Хилда много я харесвах, но за толкова години ми писна до смърт. Фънки поне е по-непредсказуем.

# 867
Поглеждах и чаках да спрат коментарите за Ани Салич. Защото тя не е най-важното от формата, но коментарите бяха само за нея и изпълненията направо потънаха.
Сега чакам редовния сезон. Журито за мен е разочарование. Но ще дам шанс на този сезон и ще разчитам на Mari_Mar да качва епизодите.

# 868
Веселин Маринов е пълна трагедия като жури. Беше участвал в един детски формат  и направо ме беше срам да го слушам. Дори Дивна, която въпреки, че беше много млада тогава беше по-адекватна. После ако не се лъжа пак участва в един формат на Маги "Пееш или лъжеш" и там беше зле. Наистина не знам защо са го поканили.

# 869
И аз съм разочарована от журито,но фамилията си знае.За Сано не мисля,че би отказал,защото го ощетяваха мин.година.Хонорарите са големи и веднага би му минала сръднята.

Общи условия

Активация на акаунт