Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Смело напред 🤞🤞🤞
За жалост (а може и за добро, че не се налага някаква намеса) на мен днес ми дойде, така че... Първи опит - биохимична. :'( Дано зетът е успешен....

# 541
Аз тихичко ще се похваля с ЧХГ 93.56 на 9ти ден след трансфер. Дано всичко е ОК!

# 542
planB97
о ла ла ... много вълнуващо, добре ми се струва,
какви са референтните стойности?

ние с теб вървим заедно, и на мен днес ми е девети ден след трансфер на тридневни ... но кръвен тест най-рано във вторник :/

Аз тихичко ще се похваля с ЧХГ 93.56 на 9ти ден след трансфер. Дано всичко е ОК!

# 543
planB97

ние с теб вървим заедно, и на мен днес ми е девети ден след трансфер на тридневни ... но кръвен тест най-рано във вторник :/

На мен датата за тест ми е 23.06 в клиниката. Но след положителния пиклив тест, отидох и на кръвен, нямаше как да издържа.

# 544
Много добре те разбирам 😁 а и стойността си изглежда чудесна👍

Аз днес направих още един домашен (продаваха ги по 6, та имам до деня на кръвния) - имаше си бледа чертичка пак.

Чакам, с каквото търпение ми останало, до вторник 😒
planB97

На мен датата за тест ми е 23.06 в клиниката. Но след положителния пиклив тест, отидох и на кръвен, нямаше как да издържа.

# 545
Здравейте,моят трансфер предстои на 22.Днес ми поставиха pbmc и сега се появиха значителни болки,приличат на менструални.Друг имал ли е такива оплаквания,притеснявам се ?!

# 546
Здравейте,моят трансфер предстои на 22.Днес ми поставиха pbmc и сега се появиха значителни болки,приличат на менструални.Друг имал ли е такива оплаквания,притеснявам се ?!

Аз преди години по същия начин правех контракции от всички вливания и протоколи, включително PBMS. Предупредете в Надежда и ако не спрат по-добре отложете трансфера. Успех!

# 547
Много добре те разбирам 😁 а и стойността си изглежда чудесна👍

Аз днес направих още един домашен (продаваха ги по 6, та имам до деня на кръвния) - имаше си бледа чертичка пак.

Чакам, с каквото търпение ми останало, до вторник 😒
planB97

Стискам палци! Но смятам, че щом втори ден има чертичка, колкото и да е бледа, значи чудото е станало!

# 548
Здравейте, отчет:
Трансфер на 07.06 на 2 тридневни ембриона

Резултат на 10 ден след трансфер: 64,8
Кръвен резултат от днес, 13и ден след трансфер: 230,80

Референтни стойности според лабораторията:
Бременност 3-та г.с. 5.8 - 71.2 mIU/ml
Бременност 4-та г.с. 9.5 - 750 mIU/ml
Бременност 5-та г.с. 217 - 7138 mIU/ml

(Не съм сигурна коя седмица се водя и кои стойности да гледам, последен цикъл на 21ви май. Но дори и да съм 4та, а не 5та (където нещата са доста гранични), ми се струва нисичко ЧХГ-то. Дано греша. )

От клиниката ми искат кръвен тест на 21ви ден след трансфера, а преглед 6 седмици след последния цикъл. До другата седмица няма да си пускам повече кръвни.. каквото такова. Надявах се на 2 имплантирани ембриончета, защото уринният тест показа 2ра черта още на 7ми ден след трансфер. Много се зарадвах, очаквах космически стойности на ЧХГ.. ама не. Сега вече се надявам просто всичко да е наред, дори и едничко да е.. дано се развива Heart

Ситскам палци на всички тук!

Поздрави и успехи!

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 14:58 от AwayFromOmelas

# 549
  • София
Здравейте, на 12-ти ден след трансфер на два бластоциста стойността ми от кръвния тест е отрицателна, под 1.😭😭😭 Не знам вече кой поред трансфер ми е това... 🤐 Както и да е, няма какво да се оплаквам, предполагам, че знаете какво е.... Пиша само, за да питам дали имате опит и как е коректно да се процедира: при идване на цикъла ми сега дали бих могла да започна поредна подготовка или е най-адекватно да се изчака поне месец? Вероятно докторът ми ще иска нови изследвания (не знам вече какви останаха, които да не са ми правени....), което сигурно ще отнеме един цикъл, но все пак реших да питам и за мнение тук. Успех на всички щастливи, които има за какво да се борят и...кураж на всички нещастници като мен...😭🤐

# 550
Здравейте, отчет:

(Не съм сигурна коя седмица се водя и кои стойности да гледам, последен цикъл на 21ви май. Но дори и да съм 4та, а не 5та (където нещата са доста гранични), ми се струва нисичко ЧХГ-то. Дано греша. )

От клиниката ми искат кръвен тест на 21ви ден след трансфера, а преглед 6 седмици след последния цикъл. До другата седмица няма да си пускам повече кръвни.. каквото такова. Надявах се на 2 имплантирани ембриончета, защото уринният тест показа 2ра черта още на 7ми ден след трансфер. Много се зарадвах, очаквах космически стойности на ЧХГ.. ама не. Сега вече се надявам просто всичко да е наред, дори и едничко да е.. дано се развива Heart

Поздрави и успехи!

Въобще не е ниско, супер е. Успех!

# 551
Здравей, при мен беше подобно.
Казаха ми да спра лекарствата и ако искам на следващ цикъл , което означаваше да започна с идването да сме почнали и ако не за септември.
Аз цяла вечер не спах и не знаех какво да избера и реших да си почина. Ако бях започнала двете ми седмици отпуска никъде нямаше да мога да ида да си почина и някакси имах нужда да спра малко...
Не се отчайвай и ако ти дадат изследвания си направи дано намерят причината и следващия път да е твоя!!
Здравейте, на 12-ти ден след трансфер на два бластоциста стойността ми от кръвния тест е отрицателна, под 1.😭😭😭 Не знам вече кой поред трансфер ми е това... 🤐 Както и да е, няма какво да се оплаквам, предполагам, че знаете какво е.... Пиша само, за да питам дали имате опит и как е коректно да се процедира: при идване на цикъла ми сега дали бих могла да започна поредна подготовка или е най-адекватно да се изчака поне месец? Вероятно докторът ми ще иска нови изследвания (не знам вече какви останаха, които да не са ми правени....), което сигурно ще отнеме един цикъл, но все пак реших да питам и за мнение тук. Успех на всички щастливи, които има за какво да се борят и...кураж на всички нещастници като мен...😭🤐

# 552
И аз мисля, че не ти е ниско. Аз вчера правих втори кръвен. Първия на 9ти ден след трансфер беше 93,56, а вчерашния 48 часа по-късно е 236,90. Мисля, че при ин витро седмиците се броят от датата на пункция, а не на последния цикъл, но може и да греша. Стойностите са ни хубави и на двете, не се тревожи, а мисли позитивно и се радвай!

Здравейте, отчет:

Поздрави и успехи!

# 553
Здравейте! 5 ден след трансфер на 5 дневно, прогестерона ми е 6.6. Много е нисък, изписаха ми на инжекции. Има ли шанс въобще да са се получили нещата?

# 554
Благодаря, момичета! ще се отчета другата седмица. Дотогава ще ви чета и ще стискам палци за всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт